Visar 1–40 av 219 resultat

Visar 1–40 av 219 resultat

Tjejers accessoarer

För att skapa sin egen stil och personlighet behöver tjejer vissa accessoarer. Det finns så många accessoarer idag att barn eller till och med föräldrar tycker att det är svårt att välja. För att göra det lättare för dig har Små Pirater satt ihop ett sortiment av accessoarer som din dotter kommer att älska. Upptäck i det här inlägget några tillbehör att välja till din prinsessa.

Hur du väljer rätt accessoarer till din dotter

Accessoarer är viktiga inslag i en flickas klädstil. De bidrar till hennes välbefinnande, men om de inte är väl valda förlorar de sin användbarhet. Det är därför du måste ta hänsyn till några parametrar innan du köper dessa måsten till ditt barn.

Tid eller situation

Innan du köper en flickaccessoar till ditt barn bör du tänka på säsongen. Du kommer inte att köpa samma accessoarer på sommaren och vintern. Eftersom du ansvarar för ditt barns välbefinnande och komfort bör du därför välja accessoarer efter väder.

Dessutom handlar accessoarer inte bara om hälsa och komfort, de handlar också om stil. Det är därför Små Pirater erbjuder flera typer av accessoarer för din prinsessa. Det är därför nödvändigt att välja dem efter hur de kommer att användas.

Din dotters smak och preferenser

När du har klargjort alla dessa parametrar, kom ihåg att tillbehören också måste tilltala ditt barn. Så innan du börjar shoppa bör du ta hänsyn till ditt barns smak och preferenser. Den bästa lösningen är att låta henne hjälpa dig att välja de accessoarer hon föredrar. Hon kan berätta vilken typ av accessoarer hon vill ha, vilken färg och vilket mönster. På så sätt kan du vara säker på att hon kommer att älska det du köper.

För att tillfredsställa hela denna lilla värld erbjuder Små Pirater dig olika kategorier av accessoarer för flickor, olika mönster och design och som finns i flera storlekar.

Ditt barns morfologi

Vissa accessoarer som mössor, hattar, solglasögon och handskar bör väljas utifrån din dotters storlek eller morfologi. Låt oss inte glömma att det också handlar om att framhäva hennes tillgångar.

Om till exempel hatten du har köpt till ditt barn är för liten för hennes huvud kommer den inte att skydda henne från kylan. På samma sätt kan en hatt som inte passar hans huvudform skada honom i slutändan.

Några idéer för modeaccessoarer för tjejer

Du behöver inte nödvändigtvis köpa en mängd olika accessoarer till din lilla flicka. Håll dig till de viktigaste. Skolåret har börjat. Skolåret sträcker sig från vinter till försommar. Så välj accessoarer som håller dem varma i det kallaste vädret och skyddar dem från värme och vind. Därav vikten av att välja rätt accessoarer för varje säsong.

Mössan

Mössan är ett måste för att klara kylan. Den traditionella linnestickade mössan med fleecefoder är fortfarande inget att rysa åt, men mikrofibermössan kombinerar komfort, värme och lätthet. Den är också bättre lämpad för känsligare hud.

Men återigen, välj en modell som matchar din dotters smak och preferenser så att hon inte tröttnar på den så lätt. Du hittar den på Små Pirater, bland vårt urval av varma mössor för tjejer gjorda för din lilla prinsessa.

Handskar

Handskar, ett måste för vintern! Men för din dotter räcker det inte med ett par enkla handskar. Vad hon behöver är ett par handskar som kommer att vara det hetaste på lekplatsen. Som tur är erbjuder Små Pirater ett brett utbud av mönstrade handskar som denna vackra handske med tecknad katt för flickor. Dessutom finns våra modeller i olika färger. Eller varför inte den moderiktiga stickade fingerlösa handsken?

Men se till att du ger henne kvalitetsaccessoarer, eftersom hon kommer att bära dem i timmar och handskarna kommer att vara med henne hela vintern. Så välj bara handskar av högsta kvalitet.

Hatten

Hattar är i allmänhet accessoarer som ofta används för att fullända en look. Men utöver detta stilistiska tilltal är hattar först och främst till för att skydda mot solen.

Även om vi just har gått in i höstperioden har solen inte försvunnit helt. Därför är hattar fortfarande det bästa sättet. Dessutom hittar du olika stilar på Små Pirater, som capeline, som tillsammans med en söt liten väska och ett litet smycke utgör den perfekta höstoutfiten. Eller varför inte en liten keps för en mer avslappnad outfit?

Solglasögon

Först och främst hjälper solglasögon till att skydda din dotters ögon från sommarens ultravioletta strålar. Välj solglasögon av god kvalitet så ger de ditt barn optimalt skydd. Men var försiktig! Linser av dålig kvalitet kan ha förödande effekter på din dotters synhälsa.

Visste du att solglasögon även kan användas på vintern? Allt detta, naturligtvis, så länge du väljer rätt nyans. Grå och bruna linser tillhör kategori 3 och kan därför vara användbara även på vintern. Dessutom, på sommaren som på vintern, glasögon alltid avsluta en outfit. Men även här bör de väljas utifrån formen på din dotters ansikte.

Övriga accessoarer

Förutom hattar, handskar, mössor och solglasögon finns det flera andra accessoarer som är användbara för din dotter. Bland dem finns baskern, som kan bäras både till vardags och på speciella utflykter.

Och hur är det med håret? Små Pirater erbjuder till exempel håraccessoarer i förpackningar om 11 stycken, perfekt för att lysa upp din dotters frisyr.

Förutom denna kategori av tillbehör finns det också balaklavor, huvor och kepsar för optimalt skydd mot kyla och värme. Men för att hitta dessa viktiga tillbehör till ditt barn utan att störa dig, besök Små Pirater onlinebutik.

Varför skaffa kvalitetsaccessoarer till din prinsessa?

Accessoarer är föremål som för det mesta kommer i direkt kontakt med din prinsessa. Så för att undvika hudreaktioner som klåda och andra infektioner är det bäst att bara ta med accessoarer av hög kvalitet.

Det finns ingen anledning att anstränga sig för att hitta dem. Små Pirater har som mål att tillfredsställa både föräldrar och barn. Besök onlinebutiken för att välja tillbehör till din prinsessa. På så sätt kan hon dra nytta av möjligheten att välja de saker som passar henne bäst.