Visar alla 37 resultat

Visar alla 37 resultat

Skor för baby och flicka

Många modeller av skor för babyflickor marknadsförs runt om i världen varje dag. Uppenbarligen finns det vissa modeller som är mer lämpliga än andra för dessa små prinsessor. För att göra deras uppgift enklare erbjuder Små Pirater föräldrar ultrabekväma skomodeller för dina döttrar. Vi har tänkt på alla små prinsessor och erbjuder skor som kommer att bidra till deras välbefinnande. Upptäck lite praktisk information om skor för flickor samt några modeller som kommer att vara perfekta för din bebis.

Vilken babysko är bäst lämpad?

Till varje säsong hör en egen typ av sko. För sommaren, till exempel, skulle en mjuk, andningsbar sko vara en bra investering. Om skorna dessutom är slitstarka och hållbara kan de användas hela sommaren och till och med längre.

Detta är fallet med de sommarsandaler för små flickor som vi erbjuder här i vår shop. Remmarna håller din lilla prinsessas små fötter säkra. De är också slitstarka och bekväma att bära tack vare sina mjuka sulor.

Också på tal om lämpliga skor, om din skatt just har fötts, kommer du att behöva få rätt skor för henne. Som ett exempel erbjuder vi baby prinsessskori vår onlinebutik. Faktum är att dessa par booties är tillverkade av ett mjukt, bekvämt material med en oklanderlig design.

Också deras sulor är tryckta med vackra blommor som visar upp din lilla flicka. Hela saken är utsmyckad med en liten canvasbåge på toppen. Den sista punkten är att denna sko finns i flera färger som vit, grå och rosa, men också beroende på prinsessans ålder.

Vi har alla modeller av skor till ditt förfogande och detta beroende på vilken ceremoni eller händelse du vill fira med ditt barn. Oavsett om det är för stranden, poolen eller huset, hittar du rätt sko för din dotter i vår butik. Behöver du en vacker, högkvalitativ modell för ett speciellt tillfälle eller en mycket specifik stil som passar till ett klädesplagg? Du hittar allt du behöver i vår kollektion med modesandaler.

Vilken babysko är den bekvämaste?

En bekväm babysko är en sko som gör att barnet kan röra sig utan problem och obehag. I en sådan sko kan fötterna röra sig lätt, vilket innebär att barnet inte kommer att ha några svårigheter att anpassa sig till dem. Du hittar även denna typ av skor i vår onlinebutik.

Små Pirater erbjuder flera halkfria skor för din lilla flicka. De är bekväma, flexibla och lätta. Så ditt barn kan helt enkelt ta sina första steg i fullständig säkerhet.

Halksäkra sommarsandaler för små flickor är inte bara extremt bekväma, de kan användas var som helst. Din lilla flicka kan bära dem på utflykter, till stranden eller till och med till poolen. Dessa sandaler kan även användas efter sommaren.

När din lilla flicka blir äldre förändras hennes behov av skor. Hon kanske börjar bära högklackade skor eller ankelstövlar så mycket som hon vill. Med detta i åtanke erbjuder vi även detta underbara par kängor i en rad olika färger.

Ditt barn kan ha dem på sig i regn eller snö. Dessa karaktärsstövlar är mycket bekväma och finns i många storlekar. Så alla prinsessor kan vara nöjda med Little Pirates.

Mjuka modeller för din lilla flicka

Skomodeller ska inte bara vara bekväma, utan också mjuka. På så sätt kommer din lilla skatts fötter att vara säkra och hon kommer att kunna stanna i dessa skor under långa timmar och detta, oavsett var du är. </span

Hitta hos oss, till exempel, lätta tofflor som är utformade med en design som förmodligen kommer att glädja din lilla flicka. Du kan köpa den dubbla pom-pom-tofflan till din bedårande prinsessa. Tofflan finns i en rad olika färger och storlekar och är designad för en liten prinsessa som bara är några månader gammal.

En sko tillverkad av material som andas, med en halkfri sula och en något tjockare klack, är perfekt för en liten flicka. En modell som denna gör att barnet kan vara säker på sina rörelser, eftersom den är mjuk och bekväm.

På Små Pirater har vi också djurmönstrade strandsandaler för små flickor som uppfyller dessa kriterier. De är speciellt utformade för att göra det möjligt för små flickor att gå till stranden såväl som till poolen och andra evenemang. Faktum är att med den här typen av skor kan små flickor enkelt röra sig runt i sanden utan att behöva anstränga sig.

Vilja ha ett par skor i läder eller läderimitation för de små utflykterna i stan. Faktum är att denna modell är lika lämplig för en liten pojke. Kort sagt, på Små Pirater kommer alla våra modeller till låga priser.

Baby flickskor efter mönster

Skorna finns i olika utföranden och mönster. För din lilla flicka kan du ta samma modell av sko, men med flera olika mönster. Så är till exempel fallet med tofflor för flickor. Det finns enhörnings-, kanin- och dubbelpompomdesign.

Hur vet du vilken sko som är perfekt för din lilla flicka?

Att köpa den perfekta skon för din lilla flicka beror inte bara på vilken komfort och mjukhet den erbjuder. Skostorleken är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till. Vi har tänkt på allt och det är därför som vi för varje skomodell gör flera babystorlekar tillgängliga för dig. </span

För att hitta den perfekta skon för din prinsessa måste du också tänka på materialet. En sko kan vara tillverkad av läder, gummi, plast och många andra material. Sedan är det också viktigt hur bekväm och mjuk skon är för din lilla prinsessa. När det gäller storlek kan du antingen ta skor som är något större än din prinsessa så att hon kan växa i dem.

Du har också möjlighet att välja skor i hennes normala storlek. I samtliga fall är våra skor slitstarka och hållbara. Så de kan behållas i flera år. Så är till exempel fallet med våra gummistövlar för små flickor och våra hjärtformade skor för små prinsessor.

Liksom storleken beror skons färg på prinsessans eller hennes föräldrars smak. Vi erbjuder skor i en mängd olika färger så att alla små flickor kan ha den som passar dem.