Färgglada hårspännen för trendiga små flickor
30 färgade hårspännen för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

30 färgade hårspännen för små flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det finns inget som dessa bedårande hårspännen för flickor för att göra din dotters frisyr mer attraktiv! Det fantastiska med dessa hårspännen för flickor är att de alla är designade med olika mönster och färger.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

30 färgade hårspännen för små flickor

Hårklämmor är också idealiska för att lägga till lite glitter till speciella evenemang som födelsedagar, jul, påsk, Halloween och andra firanden.

Dessa starka, robusta hårspännen håller säkert på plats och förhindrar att strån faller på ditt ansikte eller i dina ögon. Hårspännen är hårtillbehör som kommer att lysa upp ditt barns hår.

Matchande hårspännen

Dessa flickhårspennor är fantastiska hårtillbehör för barn. Du kan använda dem för att dekorera din dotters hår eller för att hålla tillbaka hennes lock.

De färgade hårspännena i 30 delar för små flickor är ett snyggt och roligt set som alla små prinsessor kommer att älska. Med en mängd olika livfulla färger ger dessa klämmor ett stänk av ljus färg till små barns hår, oavsett om det är lockigt eller rakt. Varje dag en ny färg på klämman, för att matcha deras outfit!

Slitstarka tillbehör

Dessa för flickor barer säljs av partier av parti av 30 eller 40. Att din dotter hade hade hår kort, långt eller halvlångt, dessa accessoarer kommer göra det ser vackert ut. Även med en använd regelbunden, de bryter inte bryter inte lätt.

Från mer, hans design funktionellade trend lätt till installera utan att skada dem hår känsligt barn. box innehåller 30 pinces till hår av kvalitet superior.

de färger livfulla av clips är lika idealiska för tillföra en beröring av kul och energi positiv för barnens utseende och. de barnen kan välja deras färg företrädd i funktion av i in <span deras humor eller av händelsen special till vilken de vill hjälpa.