Visar alla 9 resultat

Välj efter hårtyp

För en tjej är håret ett slags identitetskort. Valet av hårborste för flickor är viktigt för hårets hälsa. Du har bestämt dig för att ta hand om din flickas hår. Men du vet inte vilken hårborste för småflickor du ska välja. Här är de goda nyheterna. Du kommer snart att få reda på hur du hittar den perfekta borsten för ditt barn.

Flickans hårborste: fallet med tjockt hår

Alla tjejer drömmer om att ha massor av hår. Att ha tjockt hår är fantastiskt. Att ha det väldisciplinerat är ännu bättre. Vissa tillbehör tar hand om tjockt hår. En borste med nylonpinnar är en av dem.

Ju längre stift, desto lättare är det att reda ut håret. Hår som till och med är lite vått eller blött i balsam kommer att lyda denna borste. Hur borstar jag lockigt hår? Använd en bred flickborste.

Välj en kvadratisk eller rektangulär form. Den masserar håret och reder försiktigt ut det. Det förhindrar också att hårfibern sväller.

För tjockt hår är träborsten din allierade. Den är utrustad med stift med mellanrum. Detta är skonsamt mot hårfibern och gör det lättare att reda ut håret. Den klassiska borsten med vildsvinsborst fungerar också bra för tjockt hår.

Borstens kontakt med hårbotten sprider talg som utsöndras i håret. Denna åtgärd avslutar borstningen. Ett gott råd: undvik skelettborstar. De är olämpliga för tjockt hår.

Borste för fint hår

Knutar är bête noire för fint hår. Gör en snabb borstning och du drar ut hårbollar. Så småningom kommer ditt hår att tunnas ut. Om det är fallet för din dotter, byt till en borste med vildsvinsborst.

Den här hårborsten för tjejer reder varsamt ut fint hår. Håret stannar på plats, glänser och växer. Den platta versionen av borsten med vildsvinsborst är ännu bättre.

Förutom de fördelar som nämns ovan neutraliserar den platta versionen statisk elektricitet. Lär din dotter att borsta sitt fina hår före sänggåendet. Det är ett bra sätt att undvika tovor.

Ett gott råd: undvik borstar med styva stift. De är dåliga och farliga för fint hår.

Den rätta borsten för lockigt hår

När du säger lockigt hår, säger du trassel. Borsten av vildsvinsborst är fortfarande effektiv i den här terrängen. Alla andra borstar kommer att sätta press på knutarna. Din dotters lockiga hår kommer att förlora sina vackra kurvor. Ännu värre är att lockarna plattas ut.

Lockigt och vågigt hår måste kammas före schamponering. Använd en kam:

– Gaffel

– Med stora tänder

– Med svans

– Med böjda tänder

Gaffelkammen hjälper till att lufta lockar. Hur borstar jag lockigt hår? Om du använder en kam med breda tänder, blöt den i olja. Det kommer att forma lockarna. Denna kam kan också radera det krusiga utseendet.

En kam med böjda tänder stylar utan att lägga sina veck på håret. Svansskammen hjälper till att lossa lockar. Kammens spetsiga handtag används för att dela upp strängar.

Svansskammen är idealisk för att ställa in papiljotter eller fläta hår. Med sina tunna, tätt placerade tänder är det enkelt att släta ut dina lockar. Krympning är också en av dess funktioner.

Borste för slätt eller rakt hår

Naturligt rakt hår är i allmänhet oljigt vid rötterna. Denna typ av hår kräver en träborste med mjuka stift. Med den här hårborsten för tjejer hanterar du fördelningen av talg. Det är i allmänhet koncentrerat vid hårets botten. Under inverkan av den pimpade träborsten sprids talget i hela håret.

Använd krympande kammar. Rakt hår behöver dem. Dessa kammar skapar bullar för denna typ av hår. Ge volym till din dotters raka hår. Stora, runda borstar kan göra susen. Vågiga effekter (en vågig, fuktig look) är då möjliga.

Borstar för vård av fett hår

Den berömda borsten av vildsvinsborst är fortfarande användbar. Den jämnar ut förekomsten av talg i din dotters hår. Använd den här borsten med torrschampo. Du kommer att bli mycket nöjd med resultatet.

Att använda borsten för fet hår minskar behovet av frekvent tvätt. Detta är bra för fet hår. Återkommande schamponering är skadligt för fett hår.

Borsten med vildsvinsborst för fett hår reglerar talgproduktionen. Den jämnar inte bara ut det. Den hjälper också till att eliminera överflödigt talg. Undvik regelbunden borstning. Det är hemligheten bakom att begränsa talgutsöndringen.

Borsta din dotters hår en gång om dagen. Helst på morgonen. Det är mer än tillräckligt för en god hårhälsa.

Borsta för att bibehålla torrt hår

Vissa människor har torrt hår. Detta kan vara fallet för din unga dam. I dessa situationer är det bra att använda en borste mitt i duschen. Denna typ av hårborste för tjejer är helt vattentät. Den hjälper till:

– Mikrocirkulation

– Sekretion av talg

– Hårväxt

Hårtillväxten är låg, men ändå betydande. Så för torrt hår behöver du enmassagehårborste. Den är tillverkad av plast, så du kan använda den under vattnet.

Torrt hår lossas lätt under vatten. Med den här metoden kan du undvika att håret går sönder. Borsten har mjuka, rundade tänder. Det gör att hårstråna bevaras. Detta hjälper till att återfukta torrt hår.

Du kan också använda en jonborste. Den vårdar torrt hår. Om du använder den varje dag blir borstningen mjukare. Friktionen minskar.

Jonborsten frigör joner när den arbetar. Dessa joner transporterar ämnen som mjukar upp torrt hår. De eliminerar statisk elektricitet, vilket minskar risken för dubbla toppar och kluvna hårtoppar.

Borsta för att lossa friss och ge glans

Rakt eller lockigt, torrt hår tenderar att bli frissigt. Det är fult och irriterande. Stretcha och räta ut håret så att det återfår sin behagliga form. Den keramiskt belagda hårborsten för tjejer är lösningen.

Den reder ut och rätar ut hårfibern. Borsten håller kvar värmen från hårtorken. Tack vare denna värme reder tillbehöret ut håret. Den keramiskt belagda borsten har också antibakteriella egenskaper. Den har också visat sig vara antistatisk.

Borsten förbättrar din dotters hår. För att föna håret framgångsrikt måste du ta några steg. Värm först upp metalldelen av enheten. För att styla, ta tag i håret sträng för sträng.

Borsten lindas runt strängarna och stylar dem. När frisyren är klar förblir den intakt hela dagen.

Effektiva hårborstar för flickor

Hårborsten med kattmotiv är en mångsidig borste som är lätt att hålla i. För rakt, lockigt eller slätt hår ger tillbehöret resultat. Den är rosa och lila och har rundade spetsar som försiktigt stylar din flickas hår.

Flickans 3D Mickey hårborste kommer att glädja din unga dam. Särskilt om hon är ett Mickey-fan. Längden på piggarna gör borstningen enkel. Vid tanken på att få håret fixat med Musse kommer din dotter att göra den till sin favoritborste.

Lär mademoiselle hur hon ska ta hand om sitt hår. Flickans frisörset i 17 delar kommer att uppmuntra henne att göra det. Denna modell är perfekt att ge bort som gåva eller bara för att glädja.