Visar alla 6 resultat

Din dotter älskar att sminka sig. Att härma mamma genom att sminka sig både roar och gläder henne. Du behöver inte leta länge. Du vet vad du ska ge henne i julklapp. Du behöver bara hitta rätt modell. Du går till en butik. En show fångar ditt öga. Tjejerna skriker efter hårstylisten Snödrottningen. Vill du ha mer information om produkten innan du gör ditt val och köper den? Här är varför flickor älskar Snödrottningens sminkbord.

Varför älskar flickor Snödrottningens sminkbord?

Anledningarna till denna entusiasm är följande:

 • Kärlek till smink
 • Kärleken till smink
 • Passionen för utklädning
 • De många olika spel som frisören erbjuder
 • Tillhörigheten till “Snödrottningen”

Dessa huvudskäl kan delas in i två kategorier. Flickor är i allmänhet koketta. Detta förklarar deras förkärlek för frisören. Den andra anledningen gäller anknytningen till hjältinnorna i serien “Frost“.

Sminkbordet: ett mångsidigt tillbehör för underhållning

Barn älskar och vet hur man imiterar. Det är faktiskt så de lär sig. “Sådan mor, sådan dotter” är en bra illustration. Det bibliska ordspråket säger att en dotter bara är en kopia av sin mamma. Så var försiktig med vad du gör framför din dotter.

Ditt barn vet hur man observerar och uppskattar. När din dotter ser dig sminka dig uppskattar hon resultatet. Hon vill bli lika vacker som mamma. Hon njuter av att titta på sig själv och förvandlingen av hennes förklädnad. Vissa modeller levereras med spel. Därav kopplingen till sminkbordet. En flicka, även om hon är ensam, trotsar tristess framför sitt sminkbord. Beroende på ålder är detta tillbehör en riktig hobby för ditt barn.

En passion för Snödrottningen

Så fort Snödrottningen börjar spelas upp ger din dotter upp allt. Hon klamrar sig fast vid skärmen. Hon nynnar: “Gratis, gratis. Från och med nu finns det inget som stoppar mig…”. Fantasi får unga att drömma. Talande djur är fascinerande. Karaktären Olaf är ett stort skratt. Snödrottningens krafter är ett riktigt blickfång.

Sammantaget har den animerade filmen “Frost” allt som behövs för att ge barn spänning. Din dotter är en av dem. Alla föremål som inspirerats av denna värld har en inverkan på ditt barn. Det är därför ett Snow Queen toalettbord eller ett  Frost fodral är så tilltalande för kvinnor.

Dessutom utspelar sig berättelsen i den animerade filmen på en snöig plats. Du vet hur mycket barn älskar att titta på snö. Frost ger dem en magisk bakgrund. Att kombinera en frisör med denna värld kommer garanterat att ge resultat. Snödrottningens sminkbord eller sminklåda är en hit bland barn, och du kan förstå varför. Din dotter identifierar sig med Elsa och Anna. Frisören kommer att erbjuda din dotter en exceptionell upplevelse, en upplevelse som kommer att få henne att leva som i en saga.

Vad är rätt ålder för att ge din dotter en Snödrottning-frisör?

Din lilla dam behöver förstå gåvan för att kunna uppskatta den. När hon väl har förstått Frostvärlden blir hennes gåva meningsfull. Barn blir beroende av “Snödrottningen” från 3 års ålder. I den åldern kan du våga ge din dotter en Toalettbord Frost. Det kommer garanterat att göra intryck. Det finns inget som hindrar dig från att ge din dotter en Elsa-docka innan hon fyller 3 år. Var bara medveten om att det kommer att förbli en enkel leksak.

Elsa och Anna kosmetikask för flickor kommer att glädja ditt barn. Vänta tills hon är minst 2 år. Detta sminkbord är lämpligt för flickor mellan 2 och 14 år. Det levereras med massor av tillbehör. Ditt barn har mycket att underhålla sig med.

Vad små flickor gillar

Snödrottningens skönhetsset för flickor är praktiskt för din fröken. Det har mycket att vinna över henne med:

 • Läppstift
 • Armband
 • Halsband
 • Ringar

En parfymflaska ingår i mängden av föremål. Figurerna Elsa och Anna finns på enheten. Tillräckligt för att få ditt barn att fastna. Om mademoiselle är mellan 4 och 12 år, ge henne sminksetet Snödrottningmotiv i 39 delar för flickor. Det finns massor av karaktärer att välja mellan: systrarna Anna och Elsa, naturligtvis, samt Olaf, prins Han, Christopher och Sven.

För en flicka mellan 2 och 13 år finns det ett underverk tillgängligt. Snödrottningens sminklåda för flickor har en imponerande design. Först ser den ut som en resväska på hjul.

Så fort du ställer upp den förvandlas resväskan till ett bord. Den fälls ut till ett Snödrottningens sminkbord. Barnen kommer att älska det. Det infällbara handtaget fungerar också som bordsben. Din prinsessa kan resa med sitt sminkbord. Dessutom är Snödrottningens sminkbord en utmärkt present till din dotters födelsedag.

Varför ge din dotter ett Snödrottning-set?

Barn gör Frost till sin egen värld. Allt som har med Snödrottningens miljö att göra berör dem. Ta ett snack med din dotter. Hon kommer att anförtro sig åt dig. Du kommer att lära känna hennes favoritkaraktär:

 • Prinsessa
 • Snömannen
 • Isförsäljare
 • Ren

En Elsa Leksak får din dotters fantasi att arbeta. Det gör även en Snödrottning-frisör. Ge din unga dam en prinsessklänning. Hon kommer att hitta på en historia där hon är hjältinnan.

Tänk dig bara… Det är din dotters födelsedag. Hon står bland sina vänner. Du säger “Let it Go”. Reaktionen är omedelbar. Barnen börjar nynna. De är i karaoke-läge. Vissa kommer att ha kul med Olafs danser. Barnen kommer att ha jättekul.

Andra spel baserade på Snödrottningen

Komplettera Snödrottningens sminkbord med Elsas huvud för att skapa stil. Din dotter kommer att bli förtjust. Om hon är 3 år kan du ge henne Elsas stylinghuvud från Snödrottningen 2. Detta huvud levereras med 17 gratis stylingtillbehör. Det är ett magiskt och fascinerande Elsa-huvud. Häll kallt vatten eller isbitar i hennes hår. Det kommer att ändra färg.

Keramikens hjul är ett intressant spel. Det är stimulerande för din 7-åriga dotter. Setet innehåller massor av tillbehör som barnet kan använda. De kan användas för att bygga eller forma föremål. Drejskivan har temabilder av Snödrottningen. Denna leksak drivs med batterier.

Du hittar ett matchande set som kompletterar Snödrottningens sminkbord. Detta set avslöjar din dotters kreativa talang. Hon kommer att hitta:

   • Elastik
   • Elastiska trådar
   • Färgade pärlor
   • Ett lysande armband

Det lysande setet i förpackningen fungerar med 5 batterier. Från 6 års ålder kommer din dotter att ha roligt med att bygga pärlor.

Var får man tag på ett Snödrottning sminkbord ?

Gör livet enklare för dig själv genom att söka på nätet. Sök efter ett Toalettbord Frost i vår onlinebutik. Vi erbjuder en mängd frisörer inspirerade av temat Snödrottningen. Du hittar också snödrottningsdockor och många andra tillbehör för flickor i vår e-butik. Så gör ditt köp utan dröjsmål. Vår service är av högsta kvalitet. Vi erbjuder en leveransservice. Ditt paket kommer att skickas så snabbt som möjligt.

Priserna varierar. Tillverkningsmaterialet avgör kostnaderna. Ett sminkbord tillverkat av trä kostar mer än ett tillverkat av plast. Om du har en snäv budget, välj MDF framför plast. Detta material är billigt. Det används för dekorativa ändamål. Kundrecensioner är enhälliga om våra produkter. De är också nöjda med kvaliteten på vår service och kvaliteten på våra tillbehör. Så tveka inte och gör din beställning.