Visar alla 23 resultat

Visar alla 23 resultat

Hur väljer man ett pennskrin för flickor?

Tillverkarna tävlar med varandra om att erbjuda skolväskor till flickor. Detta tillbehör finns nu i olika modeller, mer eller mindre praktiska, liksom i mycket olika former. Och när det gäller färger finns det mer än bara rosa. Din dotter kan välja en modern look eller en mer barnslig modell. Föräldrar kan uppskatta den exemplariska kvaliteten hos vissa modeller. På så sätt kan du köpa ett robust pennfodral som din dotter kommer att kunna bära i många år.

Vilken typ av pennfodral för flickor ska du välja till skolstarten?

På samma sätt som skolväskan är pennskrinet en viktig del av din lilla prinsessas skolutrustning. Oavsett om du är en liten flicka eller tonåring, och bara har det rätta, är dagens mode pennfodral i tyg, konstläder eller nylon, det är svårt att veta vad man ska välja. Runda, rektangulära, avlånga, kompakta… Det finns något för varje ålder, smak och stil

Storleken bör vara tillräckligt stor för att rymma alla ditt barns pennor, suddgummin, pennor, saxar och linjaler. När det gäller designen har du många valmöjligheter: små broderade ord, prickar, söta djuröron, paljetter, strukturmönster, pastellfärgade teckningar, kaktusar, enkla fodral… Dina barn har massor att göra.

Flickpaket för förskola och grundskola

Eftersom förskole- och grundskoleklasser använder mycket skolmaterial är det klokt att köpa en skolväska med två eller tre fack, den enda modellen i vårt sortiment som rymmer allt ditt barns material. Denna modell av pennskrin har fördelen att vara ganska stor och framför allt, utformad med resistenta och vattentäta material.

Pennskrinet är därmed väl skyddat mot alla typer av yttre angrepp. Och eftersom små barn inte ägnar alltför mycket uppmärksamhet åt sina skolmaterial, bör du aldrig försumma materialvalet när du handlar. Allt detta är nödvändigt om du vill att satsen ska hålla till slutet av året.

Kriterierna för ett bra skolpaket för flickor

Utöver att vara vacker måste din lilla ängels pennskrin uppfylla ett antal viktiga kriterier:

  • Det måste vara praktiskt : lätt att öppna och stänga.
  • Den måste ha flera fack: vissa pennfodral har flera fack för olika typer av pennor (t.ex. filtpennor på ena sidan och färgpennor på den andra). Dragkedjorna gör dem oberoende av varandra. Vissa kit har också små fickor för pennor, med små elastiska band för att hålla sakerna på plats. Dessa kit kan levereras i rullform eller som en styv påse.
  • Den ska vara lätt: för att inte tynga ner dina barns ryggsäckar. Du bör föredra modeller i tyg eller mjuka modeller, som är lättare att förvara, i motsats till de mer imponerande styva pennfodralen.

Den perfekta storleken för en flickas pennfodral

Du bör alltid först kontrollera måtten på det pennfodral du just hittat. Standardlängden är alltid minst 22 cm. Detta är den storlek som din dotter lätt kan förvara alla typer av pennor i. Hur mycket skolmaterial din dotter behöver påverkar också storleken på pennskrinet. Det är nödvändigt att välja pennfodral med stor kapacitet så snart hon börjar gymnasiet.

Material för att göra ett bra pennfodral till flickor

De flesta skolfodral verkar vara tillverkade av syntetiska material. Faktum är att du kan vara kräsen när det gäller dessa material. Det är klokt att föredra förstärkta pennfodral, som är mer rivtåliga. Dragkedjorna bör också kontrolleras för att säkerställa att de inte lossnar under skolåret.

Flickans pennfodral: beroende på din dotters favoritfärg

Du kommer att bli bortskämd när det gäller färger för en flickas pennfodral. Välj den färg som passar din dotters smak. Det finns blå, svarta, grå, rosa och röda kit. Andra innehåller små motiv som stjärnor, emojis etc.

Nödvändiga saker att packa i ett pennskrin till din dotter

När du väl har hittat det perfekta pennskrinet till din dotter är det dags att ta en titt på vad som är viktigt att ha med i ditt barns pennskrin. Välj i alla fall märkesprodukter som håller ända fram till slutet av skolåret.

Pennor

Din dotter kommer att behöva ha två pennor i sitt pennfodral. Om den andra går sönder eller tappas bort finns det alltid en extra i reserv. När hon är tillbaka i skolan är det viktigt att kontrollera hennes pennfodral för att se om hon har några trasiga pennor. Om så är fallet bör du ta bort dem omedelbart, eftersom träspån riskerar att skada henne. Pennrester kan också skada fodralets insida. Kontrollera också att inga pennor saknas.

Pennvässare

Om möjligt, välj alltid pennvässare som levereras med behållare. Det innebär att din dotter inte behöver resa sig upp varje gång hon behöver vässa en penna eller ta bort spån. Innan du köper, ta en ordentlig titt på locket, eftersom det måste vara märkbart tätt så att det inte öppnas upp inuti pennfodralet.

Radierpenna

Reduktionsgummi finns faktiskt i en mängd olika former. Det är bäst att välja regelbundna suddgummin eftersom de håller längre. Ett litet extra suddgummi bör också finnas med om du skulle tappa bort det.

Flexibel regel

Flexibla linjaler är ojämförliga skolmaterial eftersom de aldrig går sönder. På så sätt undviker man alla typer av olyckor som kan inträffa med linjaler av metall eller plast. Dessutom kan den flexibla linjalen placeras var som helst, inte bara i pennskrinet.

Saxar

Oavsett din dotters ålder ska du alltid använda saxar med rundade spetsar. Om din dotter är på dagis hjälper detta till att undvika olyckor och när hon är äldre förhindrar det skador på insidan av kitet. Naturligtvis finns saxar i många stilar och former med ergonomisk design för att passa din lilla prinsessas hand.

Filtspetsar och märkpennor

Liksom alla andra material finns tuschpennor och tuschpennor i olika stilar och former. De bästa alternativen för barn är de som inte innehåller kemikalier. Detta hjälper till att förhindra allergiska reaktioner

Bref, för att välja ett perfekt kit till din dotter är det bästa du kan göra att fråga henne vad hon tycker. Hon kan ange vilka färger hon gillar och vilka förvaringsbehov hon har. Du kanske blir förvånad över ditt barns önskemål, som sannolikt kommer att förändras snabbt när de börjar gymnasiet. Tveka inte heller att se till att modellen uppfyller din dotters behov och dina förväntningar när det gäller robusthet. Hitta DET perfekta pennfodralet på Små Pirater som du också kan ge som en gåva.