Visar alla 16 resultat

Visar alla 16 resultat

Din dotter fyller snart år. Du letar efter en presentidé. Du vill bryta dig loss från traditionella leksaker: en enkel docka, ett Barbie-hus med förvaringsutrymme, kläder… Tänker du redan på vad du ska ge ditt barn i julklapp? En flickas sminkbord är den perfekta presenten. För att få mademoiselles glädje att explodera av förtjusning måste du göra rätt val.

Sminkbord för flickor: de perfekta måtten på möbeln

Måtten på det stora toalettbordet för flickor måste passa barnet. Ta hänsyn till hennes ålder. Detta hjälper dig att bestämma rätt typ av toalettbord. Möbelns storlek bör baseras på användarens storlek. Läs specifikationerna för modellen. Där ser du om möbeln är lämplig för ditt barn eller inte. Studera din dotters sovrum. Bestäm i förväg var sminkbordet ska placeras.

Måtten på enheten anges i specifikationerna. Leta reda på dem. Du kommer att veta om de är lämpliga för den plats du har identifierat. Du undviker obehagliga överraskningar.

Titta på designen

Designen är en viktig del av valet. Den dikterar sminkbordets estetik och funktionalitet. Ditt mål är att göra din dotter nöjd. Så se till att hon blir förälskad i sitt sminkbord.

Sminkbordet är en stor möbel som kommer att ta upp mycket plats i ditt hem. Det måste väljas med omsorg. Välj rätt färger. Det rosa sminkbordet för flickor med spegel och förvaring kommer att tilltala ditt barn. Det är designat för att fascinera barn i hennes ålder. Det kommer att fungera magiskt varje gång. Fördelar med denna lilla möbel:

 • Tar liten plats
 • Tar upp lite utrymme
 • Snygga bordsben
 • Harmonisk dekoration
 • Matchande färggraderingar
 • Komplett utrustning

Ta en titt på detta underbara bord, och du kommer att vilja ta en sväng tillbaka till din barndom. Detta toalettbord är perfekt för att dekorera en flickas sovrum. Dess rosa dominans gör intryck.

Ett riktigt dekorativt element

Tänk på den här funktionen: dekoration. Återigen, att känna till din dotters sovrum väl gör valet enklare. Välj det eleganta toalettbordet för flickor baserat på färgtonerna i mademoiselles sovrum. Modellerna du hittar har olika eleganta stilar:

 • Romantisk
 • Barnliknande
 • Kontemporär

Du känner din dotters personlighet bättre än någon annan. Ta hänsyn till det. Du kommer att se sober, mönstrad eller tvåfärgad design. Låt din dotters smak vara din guide. Ditt barn är ett fan av tecknade serier. Du känner hennes hjältinna. Det här är ett bra sätt att göra henne nöjd. Snödrottningens sminklåda för flickor kommer att göra ett stort intryck. Din dotter kommer att kasta sig om halsen på dig för att säga tack. Snödrottningens sminklåda för flickor har en funktionell design. När den är undanstoppad har lådan formen av en trolleyväska. Dess dragarm är faktiskt ett av benen på sminkbordet. Denna resväska vecklas ut till en sminklåda framför barnets otroliga ögon. Det är lekfullt, bluffigt och praktiskt.

En sittplats som matchar bordet

Vissa modeller av sminkbord för flickor levereras utan sittplats. Din lilla dam behöver verkligen sitta bekvämt när hon sminkar sig. Luta dig mot en modell med en matchande pall. Det kan också vara en stol. Det är ännu bekvämare.

Du kan välja att hitta en sittplats till ett sminkbord som inte har någon. Detta är ofta svårt. Att hitta en separat pall skapar disharmoni. Estetiken får sig en törn. Ditt val kommer sannolikt att mötas av barnets ointresse.

Ge utrustningen uppmärksamhet

Din dotters sminkbord är både en accessoar och en plats. Det bör bestå av en mängd intressanta föremål. Det är så det kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Den unga damen bör njuta av :

 • Sminka sig
 • Att klä upp sig
 • Städa upp
 • Imitate mummy
 • Att leka

Välj en design med många element. Disney prinsessmönstrat sminkbord för flickor är ett bra exempel.

Speglar, speglar: praktisk utrustning

Ett sminkbord för flickor med massor av lådor är intressant. Barnet kommer att förvara sitt smink och sina smycken i dem. Din dotter kanske har hemliga föremål. Hon kommer att gömma dem där. Sminkbordet är en speciell plats. Vissa modeller har rolig belysning. Dessa små detaljer kommer att locka ditt barn.

Spegeln är en viktig del av utrustningen. Din dotter måste själv kunna bedöma om hennes smink ser bra ut. Då kommer hon att fråga dig om din åsikt. Speglar kan vara tillverkade av plast eller glas. Välj i alla fall en okrossbar modell. En rund form är mycket feminin. Minnie Mouse toalettbord för flickor är ett perfekt exempel. En oval spegel kommer att fascinera ditt barn. Andra former är mer vågade eller fantasifulla. Väl genomtänkta former imiterar till exempel ett hjärta.

Här är en modell med många fördelar: Snödrottningens sminkset i 39 delar för flickor. Snödrottningfiguren är en stor tillgång. Med sina 39 tillbehör kommer din dotter att ha mycket att göra. Spegeln är nästan rund. Den är lite oval. Ännu bättre är att den har en hjärtformad bas. Det är precis vad som behövs för att förföra ditt barn.

Vissa flickors sminkbordsspeglar är vridbara. Det är ett plus om du kan hitta en. Tänk på ett stylinghuvud. Denna typ av skyltdocka kommer att hålla din dotter sällskap. Din lilla flicka kommer att älska att göra frisyrer. Små flickor älskar det.

Var uppmärksam på kvaliteten på materialen i flickans sminkbord

Omklädningsbord är tillverkade av slitstark plast. Vissa modeller är tillverkade av plywood. De mest robusta är tillverkade av trä. Vi rekommenderar att du väljer trä. Det är miljövänligt. Dessutom är det en värdefull investering.

Med tiden, om du vill, kan du måla om toalettbordet i trä. Du kan ge det en fräsch ny look. Föreställ dig en trämodell som uppfyller din dotters förväntningar. Den enda nackdelen är färgen. I det här fallet löser en slick av färg problemet. Ett flickbord av hållbar plast är mindre stabilt än trä. Det ser mer ut som en leksak än en möbel. Plast kan tvättas. Det kostar inte mycket. Men det är lätt. Det har därför liten stabilitet.

En begränsad budget tvingar vissa föräldrar att använda plast. Andra vänder sig till plywood. Om din budget är begränsad, överväg MDF. Ett toalettbord i MDF är ett bra val för mindre budgetar. MDF står för Medium Density Fibre. På engelska står det för “Medium Density Fiberboard”. Det är ett kompositmaterial. Det består av träfibrer och syntetiska material.

MDF är i allmänhet billigare än trä. Deras lätthet försämrar inte deras stabilitet. Materialet används för dekorativa ändamål. Välj ett toalettbord för flickor tillverkat av MDF. Det är en bra idé. Var dock försiktig, eftersom materialet fruktar vatten.

Hur mycket ska du spendera på ett sminkbord för ditt barn?

Priset på ett sminkbord tar hänsyn till tillverkningsmaterialet. Designen väger också in i avvägningen. Vissa märken är dyrare än andra. Du kommer att stöta på några mindre kända men anständiga tillverkare.

Ta hänsyn till våra råd om hur du fastställer möbelns kvalitet. Se upp för kommersiella licenser. Vissa återförsäljare utnyttjar detta för att sälja produkter av dålig kvalitet till ett högt pris.