Visar alla 5 resultat

Hur man väljer en huva till en flicka

När de första vintermånaderna närmar sig är det dags för varma kläder. Balaclava är ett måste för alla. Ännu mer så för ett barn. Om du letar efter en balaklava för bebisflickor har du kommit till rätt ställe. Framgångsrika modeller, tips för att göra dem, de bästa materialen, du kommer att få veta allt. Du kommer också att veta vad du ska tänka på för att göra rätt val av huva-scarf.

Vilka är de bästsäljande baby girl-huvorna för tillfället?

Vissa modeller av baby girl bonnets säljer bra. Anledningen är enkel. De spelar sin roll till fullo. Den stiliga vintermössan för flickor skyddar till exempel :

 • Huvudet
 • Huvudet
 • Nacken
 • Öronen
 • En stor del av ansiktet

Denna balaklava för bebisflickor imponerar med sin look. Dess svarta och rosa versioner passar din dotter. Förutom att vara söt är den här modellen tillverkad av akrylbomull, perfekt för att hålla barnet varmt. Tillbehörets mjukhet är behaglig för barnets hud.

Den stickade balaklavan för flickor i åldern 2 till 5 år är en riktig pärla. Den ger en glimt av elegant stickning. Den finns i svart och beige bomull. Barn älskar den för dess komfort. Föräldrar älskar den för både komfort och stil. Småflickor älskar mössan med de söta kaninöronen. Det är en av bebisarnas favoritmössor. Om du har lite sömnadskunskaper följer här en enkel beskrivning av hur du gör en babyhuv.

Hur man gör en balaklava till en liten flicka av en mössa

Vissa föräldrar tycker att det är roligt att göra en balaklava till sin bebis. Här är ett bra tips för att göra en.

Material som krävs för operationen:

 • 1 mössa
 • 1 mössa
 • 1 märkpenna
 • 1 sax

Hitta rätt mössa

Välj en mössa för flickor i rosa, lila, kort sagt, en färg som är tillägnad flickor. Det är ju trots allt din bebis du tilltalar. Se till att tyget är av god kvalitet. En bebis hud är känslig.

En mössa i bomull eller siden är ett bra alternativ. Alla mjuka material som håller dig varm är ett bra val. Välj en mössa som är 1 eller 2 storlekar större än barnets storlek. Den överskjutande delen kommer att täcka din dotters hals.

Ta med markörer för öppningar

Ha din märkpenna till hands. Sätt på mössan på barnet. Var försiktig, du måste gå snabbt för att inte komma i vägen för barnet. Rulla ut den upp till halsen. Använd markören för att göra tecken i ögonhöjd.

Gör de öppningar som motsvarar ögonens placering

Det finns två sätt att gå tillväga. Det första är att göra hål där ögonen ska vara. Håll dig till en diameter på 5 cm för varje öga. Då har du en “uggla”-huv för en liten flicka.

Den andra metoden resulterar i en enda öppning. Istället för 2 ögonöppningar gör du bara en. Dess form är nästan oval. Resultatet är en mössa av typen “porthål”. Den kallas också för en öppen balaklava.

Vilka är de bästa materialen för en balaklava till en flicka?

Materialet är avgörande när du väljer en baby girl balaclava. Huvans roll är att hålla dig varm. Materialet måste ha denna egenskap. Här är de material som är att föredra:

  • Bomull
  • Silke
  • Fleece
  • Polypropylen
  • Kashmir
  • Mjuk ull, etc.

Låt oss titta på dem i lite mer detalj.

Bomull

Bomull har obestridliga fördelar. Det ger ditt barn smidighet och mjukhet. Materialet gör att huden andas bättre. Bomull är hygieniskt. Sterilisera den genom att koka den. Det håller för evigt. Bomull är bra på att reglera temperaturen. Precis som linne och silke ger den värme på vintern och svalka på sommaren.

Silke för en varm huva

Silke är perfekt för ditt barn. Det är mycket mjukt. Din dotter kommer att njuta av dess komfort. Detta material ger en bra värmekvalitet på vintern. Så snart sommaren kommer ger siden svalka.

Fleecetyg för en flickas huva

Ryktet om fleecetyg är väletablerat. Det ger värme och är perfekt på vintern. En mössa för flickor i fleecetyg skyddar effektivt ditt barn mot kyla tack vare förekomsten av ihåliga fibrer.

Polypropylen eller PP

Detta material är en typ av plast. Det är luktfritt. Det är ett halv kristallint harts. Polypropylen är motståndskraftigt mot slitage. Det är resistent mot kemiska ämnen. Det är lätt att underhålla. Det kan till och med användas inom livsmedelsindustrin. Med andra ord, det är säkert för din dotter.

Du kan också välja en balaklava i kashmir. Kashmir är ett mjukt och ädelt material. Det är ett av de varmaste materialen som finns. Kashmir håller ditt barn varmt ner till -30 °C. Mjuk ull är fortfarande ett av de bästa materialen för en baby girls hood.

Viktiga detaljer om en balaklava för din lilla flicka

När det gäller balaklavor ska du inte kompromissa med kvaliteten på tyget. Kontrollera dessa 2 punkter: värmeproduktion och icke-allergiframkallande egenskaper. Vissa spädbarn är särskilt känsliga för kyla. Om ditt barn har lungproblem ska du vara extra vaksam.

Spädbarns hud är känslig, så välj mjuka material. Hänvisa till de material som nämns ovan. Fråga dig för. Om du väljer ull, se till att den är mjuk. Vissa varianter skapar klåda. Se också till att du får rätt storlek.

En huv för babyflickor respekterar ditt barns mått. Den håller nacken och huvudet utan tryck. En bred huva stör barnets syn. Dessutom skapar en bred huva ineffektiv värme.

Hur du väljer rätt storlek på balaclava för ditt barn

På marknaden finns vissa babyhuvor i en storlek. De är tillräckligt elastiska för att passa ett stort antal. Ta ett måttband för att mäta ditt barn.

Placera måttbandet ovanför barnets ögonbryn. Dra måttbandet upp till nacken. Detta är den första mätningen. Den här gången placerar du måttbandet över ena örat. Dra upp måttbandet över det andra örat för att få fram huvudets omkrets. Mät också avståndet från pannan till bröstet. Du kommer säkert att hitta den perfekta längden för din lilla flickas mössa.

Hitta det du letar efter på Små Pirater med detta vinterset med balaklava och liten integrerad snodd. Stickad, virkad eller i bomull, hitta i vår kollektion våra andra modeller av vintermössor för flickor.