Regnbågsglasögon för moderiktiga tjejer
Regnbågsglasögon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Regnbågsglasögon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa regnbågsmönstrade glasögon för flickor brukar tilltala mammor som vill ha något annorlunda, men inte alltför excentriskt till sin dotter. De är det perfekta komplementet till en outfit som inte är alltför extravagant. Runda bågar är också praktiska. De klara, livfulla färgerna är perfekta för tjejer som älskar, och skalmarna är också böjda för att passa bekvämt runt ditt barns öron.
Matériau de Cadre

Plastique

Matériau de Verres

Polycarbonate

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Regnbågsglasögon för flickor

Girls glasögon med regnbågsmönster är en rolig och färgglad accessoar som ger en touch av nyckfullhet till alla outfits. Glasögonen är speciellt designade för unga tjejer som gillar att uttrycka sin unika personlighet och livsglädje. Det livfulla och ljusa regnbågsmönstret är perfekt anpassat till smaken hos spirande små fashionistas.

Varje färg i regnbågen är tydligt representerad på glasögonens skalmar, vilket skapar en fantastisk visuell effekt. Oavsett om det är för en födelsedagsfest, en dag på stranden eller helt enkelt för att lägga till en touch av magi till en vardaglig outfit, kommer dessa glasögon att vara det perfekta valet.

Tecknade solglasögon för flickor

Skydda din dotters ögon från solens skadliga strålar med dessa runda solglasögon för små flickor. De är mycket smickrande tack vare sitt regnbågsmönster.

De regnbågsmönstrade solglasögonen för flickor är en trendig och färgglad accessoar som ger alla outfits en touch av skoj.

Dessa glasögon är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och komfort hela dagen. Bågen är tillverkad av stark, lättviktig plast, vilket gör dem perfekta för aktiva barn som gillar att leka utomhus.

Regnbågsglasögon för moderiktiga tjejer

Runda solglasögon för små flickor

Om du letar efter ett par snyggare och mer mångsidiga solglasögon till din dotter bör du ta en titt på dessa runda solglasögon för tjejer. De finns i många olika färger och utföranden.

Linserna är tillverkade av reptålig polykarbonat och ger 100% UV-skydd, vilket skyddar ditt barns ögon från solens skadliga strålar. Regnbågsmönstret på skalmarna ger glasögonen en ljus och glad färgklick.