Visar 1–40 av 60 resultat

Visar 1–40 av 60 resultat

Tjejklockan: håller koll på tiden och är samtidigt elegant

En klocka är en av de klassiska gåvorna som en förälder kan ge sitt barn så snart de når en viss ålder. Med den här accessoaren kan du ha kul med din dotter genom att lära henne att läsa av tiden. Klockan är också en tidlös modeaccessoar.

Att köpa den första klockan till ditt barn kan dock vara komplicerat. Du vet inte vilken design och vilken typ av klocka du ska välja. För att hjälpa dig med denna uppgift erbjuder Små Pirater dig klockor av högsta kvalitet för dina prinsessor. Upptäck i det här inlägget vilka kriterier du ska följa för att välja den perfekta klockan till din dotter.

Kriterier för att välja en klocka till din dotter

En klocka är en av de bästa presentidéerna du kan ge din vackra lilla prinsessa. Faktum är att detta tillbehör inte bara låter dig lysa upp hennes hjärta utan också kommer att bidra till hennes utveckling. På grund av detta finns det vissa kriterier du måste följa när du väljer den perfekta klockan.

Ta hänsyn till din dotters personlighet

Din prinsessas personlighet är en av de viktigaste punkterna att basera ditt val på. Faktum är att unga flickor tenderar att antingen ha samma stil som sina föräldrar, särskilt sina mammor, eller ha samma utseende som sina favoritstjärnor.

Unga tjejers favoritstjärnor är de som de ser i tecknade serier och filmer. Så att ge henne en klocka med huvudpersonen från hennes favorittecknad film skulle vara en bra idé. Klockan med karaktärerna Elsa och Annapour för flickor finns till exempel i Små Pirater onlinebutik.

Vi har också Snow Queen-klockan med armband som din dotter kommer att älska. Men vissa flickor, även i unga år, gillar inte att följa tecknade serier och andra filmer. Det är därför det är viktigt att respektera följande parameter.

Ta hänsyn till hennes smak och preferenser

Som förälder är det viktigt att känna till din dotters smak. Detta är grunden för att välja den perfekta klockan. Om ditt barn gillar sport bör du faktiskt ge henne en sportklocka. På så sätt kommer hon att uppskatta din gåva till fullo. På Little Pirates har du sportklockan för tjejer som hon kommer att älska att bära under sina sportaktiviteter.

Å andra sidan föredrar vissa tjejer att sticka ut från mängden sedan barnsben. Om så är fallet med din prinsessa måste du ge henne klockor som de flesta barn inte har. Hos Små Pirater hittar du en vattentät uppkopplad klocka med kamera och spel för flickor som kommer att tilltala din lilla prinsessa.

Dessutom finns det också den söta kvartsklockan för tjejer som också finns i vår butik. Det är viktigt att notera att alla dessa tillbehör finns i en rad olika färger. På så sätt kommer alla prinsessor att kunna göra sitt val.

Ta hänsyn till andra kriterier

Även om du bör ta hänsyn till din dotters personlighet och smak så är hon fortfarande ett barn. Därför är hon omedveten om vissa saker som du måste ta hänsyn till när du köper en klocka till henne. Till att börja med bör klockans kvalitet vara en prioritet.

Materialen som används i klockan måste vara av högsta kvalitet, eftersom det är de som gör tillbehöret starkt och hållbart. För att få en kvalitetsklocka till ditt barn behöver du inte spendera en förmögenhet. På Små Pirater hittar du tillbehör av högsta kvalitet för mindre. Detta är fallet med Elsa Snow Queen-klockan för flickor.

Varför köpa en klocka till din dotter?

Det är sant att det finns en mängd olika accessoarer för att förgylla din prinsessas hjärta, men det är inte alla som bidrar till hennes utveckling. För det första, genom att ge din dotter en klocka kommer hon gradvis att börja se tiden, vilket hjälper hennes utveckling. En klocka hjälper dig också att komma närmare din lilla prinsessa.

Eftersom hon inte vet hur man använder tillbehöret måste du lära henne hur det fungerar. Så genom att hjälpa din lilla prinsessa att se tiden kommer ni att tillbringa mer tid tillsammans. För att göra henne glad kan du också prata om ett ämne som hon gillar.

Om hon gillar Stella eller Rocky på Patrullen kan du ge henne Stella Patrullen-klockan för tjejer som finns på Små Pirater. Det finns också en Rocky Patrol-klocka.

Med en uppkopplad klocka kan du dessutom ta reda på var ditt barn befinner sig. På samma sätt kan du, med ett bra proffs, se din dotters position genom klockans kamera. Det är därför Små Pirater förser dig med flera uppkopplade klockor.

Till att börja med har vi den uppkopplade klockan med dubbel kamera och videosamtal som du kan använda för att hålla ett öga på ditt barn hemifrån. Sedan har vi den uppkopplade Mickey-klockan för flickor. Vissa av dessa klockor kan underhålla ditt barn. Detta är fallet med den uppkopplade klockan med kamera och spel för flickor.

Vilken klocka ska du välja till din dotter?

Till ditt barn kan du välja mellan en pedagogisk, analog, digital eller uppkopplad klocka. Om du vill att hon ska lära sig klockan kan du ge henne den analoga klockan med tecknad motiv för flickor.

Du kan också välja en digital eller uppkopplad klocka om hon redan vet hur man visar tiden. Med andra ord, välj en accessoar som uppfyller dina behov. Du har den elektroniska multifunktionsklockan för små flickor.

Vid vilken ålder ska du köpa en klocka till din dotter?

Så snart din lilla flicka har uppnått en förnuftig ålder kan du ge henne en klocka. Du behöver inte vänta tills hon är äldre innan hon får sin första klocka. Även vid 4 eller 5 års ålder kan du ge henne en vacker klocka som de som erbjuds av Små Pirater. En tjejklocka är en underbar gåva. Den har flera praktiska fördelar.

Nu när du har korten i din hand, tveka inte att ta en titt i vår onlinebutik. Här hittar du ett brett utbud av digitala och analoga klockor till din dotter. Våra prisvärda accessoarer finns i svart, blått, rosa och lila, vilket ger en estetisk touch. Våra klockor har roliga funktioner: stoppur, kamera, GPS och alarm. De har en magnifik design med sin eleganta urtavla och gummiband.

Vi backar upp våra produkter med kvalitetsservice. Våra leveranser är snabba och säkra. Så gör ditt köp nu.