Varm bomullsmössa för flickor i rött och svart
Varm bomullsmössa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Varm bomullsmössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den varma bomullsmössan för flickor är den perfekta accessoaren för att hålla din lilla prinsessas huvud varmt samtidigt som den ger henne en bedårande look. Mössan är tillverkad av mjuk, varm bomull och är perfekt för kalla vinterdagar.
Matière

Coton, Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varm bomullsmössa för flickor

Det bekväma tyget ger perfekt passform och en behaglig känsla på ditt barns känsliga hud. Den något stretchiga designen ger också optimal flexibilitet för att enkelt kunna bäras under en jacka eller huva. Designen är enkel och elegant, med en touch av originalitet tack vare de små öronen som är sydda på toppen.

Hatt för flickor

Den varma bomullsmössan för flickor är ett måste för kalla vinterdagar. Mössan är tillverkad av mjuk bomull som andas, vilket ger en bekväm passform utan att irritera ditt barns känsliga hud.

Detta innebär att din lilla flicka kan bära denna mössa med tillförsikt och utan obehag hela dagen lång.

Mössa med öron

Den enkla men eleganta designen passar till alla outfits och ger en extra touch av charm till varje look. Med sina mjuka färger och söta små örondetaljer passar den både små och stora flickor.

Det är den perfekta accessoaren för att gå till skolan eller leka i parken en kall dag.