Visar 1–40 av 100 resultat

Visar 1–40 av 100 resultat

Hur väljer jag skor till min dotter?

Att köpa skor till barn är en verklig utmaning för föräldrar. Men det är inte bara rätt storlek som granskas, utan också sulans passform eller tjocklek. Följ några tips för att se till att ditt barn har det så bekvämt som möjligt. Så väljer du de perfekta skorna till din dotter. Enligt statistiken slutar flickors fötter att växa vid 14 års ålder. Fram till dess är det viktigt att välja rätt skor för ditt barn.

Vad ska du titta efter när du väljer skor till din dotter?

Det är inte alltid lätt att välja rätt skor till sin dotter. Men oroa dig inte, det finns sätt att göra shoppingen snabbare och enklare.

Mjuka eller hårda sulor?

Sulan på flickskor är också viktig, särskilt för bebisar. Skor ska störa fotarbetet så mycket som möjligt. Ju mer flexibel och mjuk sulan är, desto bättre känner barnet marken och bibehåller stabilitet och balans.

Enligt fysioterapeuter bör de lämpligaste skorna för barn vara knappt märkbara. Barnets första stegskor bör ha en mjuk, flexibel sula som gör att de kan känna marken bättre. En bra sula är också viktigt när du väljer skor för fysisk träning.

Kardborreband eller snörning – Vilken typ av knäppning är bäst?

Det beror mycket på din dotters ålder. Om din dotter ännu inte behärskar den svåra konsten att snöra skor, bör du välja en praktisk modell med kardborreband. Det är snart gjort! Snörning ger dock bättre stöd för foten och ger därför mer stabilitet vid olika aktiviteter, t.ex. utomhus. Om du är orolig för att ditt barn ska snubbla över skosnörena bör du för säkerhets skull stoppa in snörets ände i skon.

Är det klokt att köpa dyra skor till din dotter?

Vi undrar ofta om det är värt att köpa bra skor till sitt barn? Ska man välja en modell i naturläder eller syntetiskt läder? Det är svårt att ge ett enkelt svar här, eftersom allt beror på familjens budget. Men det är bra att vara positiv. Barnskor för vardagsbruk ska vara så slitstarka och bekväma som möjligt, så det är värt att investera i högkvalitativa modeller. Säsongsskor, å andra sidan, är något annat. De används vanligtvis av din dotter bara några veckor om året. I det här fallet kan du välja en billigare modell.

Hur du väljer de perfekta flickskorna för ditt barn

Som du vet är det visuella utseendet det viktigaste för barn. Mellan en enkel modell eller en med en vacker design kommer din dotter att välja det andra alternativet.

Barn väljer med sina ögon och attraheras av vackra, färgglada saker. Du kan be dina barn om deras åsikt. På så sätt känner sig ditt barn hörd och lär sig snabbare att fatta självständiga beslut. Vi hoppas att du redan vet hur du ska välja skor till din dotter och att du använder de råd vi ger.

En bra sko kännetecknas av:

  • En bra passform (med lite spel). Skor som är för trånga eller för stora stabiliserar inte foten, vilket gör att den rör sig eller hindrar den från att röra sig ordentligt
  • En mjuk, flexibel sula
  • En bred bas som gör att tårna kan glida igenom
  • En styv skena som stabiliserar hälen
  • En liten, bred och bekväm häl
  • Riktig utrustning för väder och årstid (skor med mjuka, flexibla sulor på sommaren, läderskor som skyddar mot skador, belastning, kyla och frost på vintern)
  • Endast en ägare, eftersom skor som bärs efter andra personer kan leda till blåsor, svampinfektioner och felplacerade fötter och lämna ett fotspår
  • En välsittande passform, t.ex. med hjälp av snörning. Detta håller fötterna varma oavsett skons tjocklek eller fotens form och stör inte blodcirkulationen.

Vilken typ av skor ska du välja till din lilla flicka?

Vinterkängor för flickor

Vinterstövlar för flickor är tillverkade av slitstark bomull. De är vadderade för att ge bästa möjliga skydd och komfort. Och varför intevinterskor, som ger en avslappnad stil, även mitt i vintern. Denna modell finns i olika färger.

Flickskor i konstläder

Du måste välja en strumpa i konstläder till din lilla flicka för att göra hennes look komplett. Den har utformats noggrant för att säkerställa maximal komfort. Denna modell kan appliceras med kardborreknäppning. Denna sko i konstläder är mycket mångsidig. Den passar bra till jeans eller en kjol, beroende på din lilla prinsessas preferenser.

Tillfälliga skor för flickor

De är så söta och kommer att komplettera alla outfits som din loulou har. Dessutom är skorna lätta att bära tack vare de elastiska kanterna.

Vid vilken ålder bör din lilla flicka börja använda skor?

Innan ditt barn börjar gå på egen hand eller luta sig mot möbler är det bäst att låta henne gå barfota. Denna metod säkerställer att överföringen av deras plats på marken inte avbryts. Skornas främsta syfte är att skydda fötterna mot kyla och, beroende på underlaget, att förhindra att de blir smutsiga eller skadar sig. När ditt barn börjar gå blir det allt viktigare att bära skor.

För att inte begränsa fotens utveckling måste skorna dock vara flexibla, välanpassade och ha en halkfri sula. Att gå barfota runt huset kan associeras med att gå i skor. Strumpor bör inte heller användas på hala ytor för barn som lär sig att gå, eftersom de inte är särskilt stabila och kan falla.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en bra flicksko?

När du börjar sätta skor eller ett par sandaler på din dotter är det viktigt att skon är så mjuk och lätt som möjligt så att fötterna inte trasslar in sig i varandra. Skon ska passa din dotters fötter, inte tvärtom. Din dotters beteende bör inte vara annorlunda när hon bär skor (dra i tårna för att hålla skorna på fötterna, ändra fötternas position för att hålla skorna på plats, etc.).

På Små Pirater hittar du vår stora kollektion av ballerinor, tofflor, sandaler, stövlar, sneakers och regnstövlar, det finns något för alla stilar. Rosa, vit, svart, grå… Du kommer garanterat att hitta det par du letar efter i vårt urval av modeskor för barn till alla priser.