Visar alla 7 resultat

Årets sista festligheter, Halloween och jul, närmar sig. Din familj har fått en ny bebis. För hennes första deltagande i festligheterna letar du efter en förklädnad som babyflicka.

Men det är svårt att hitta idéer till utklädningskläder. Här är de mest populära utklädnaderna för babyflickor som även pojkar kommer att älska. Du kommer också att upptäcka vårt urval av de bästa maskeraddräkterna för din lilla flicka. Du har ett brett urval av maskeraddräkter som är designade för alla tillfällen.

De mest kända maskeraddräkterna för flickor

Det finns många tillfällen som passar bra för maskerad:

 • Fastlagstisdag
 • Julafton
 • Karneval
 • Halloween
 • Födelsedag
 • födelsedag

Små flickor älskar särskilt att klä ut sig till prinsessor. Nyckelpigan är dock fortfarande en av flickornas favoritfigurer. Barn är förtjusta i hennes rörliga äventyr. De mest populära förklädnaderna är inspirerade av tecknade hjältinnor. Disney-universumet är fortfarande starkt representerat:

 • Snövit
 • Snövit
 • Ariel (Den lilla sjöjungfrun)
 • Cinderella
 • Aurora (Törnrosa)

Dräkter inspirerade av Elsa och Anna (Frozen) är en hit. TV-serier, filmer och videospel inspirerar också små flickor. Clowner, älvor, pirater och utomjordingar är alla inspirationskällor för kostymdesigners. Innan du gör ditt val, kontrollera temperaturen på förklädnaden. Om den är låg, planera att klä dig i varma tyger.

Nyckelpiga utklädningsklädsel för babyflicka

Nyckelpigan har nyckelpigans kraft. Det är därför hennes kläder är röda och utsmyckade med svarta prickar. Denna jumpsuit går från hals till fot. Den täcker även händerna.

Nyckelpigans hår är vackert blått. Du hittar peruker, masker, jumpsuits, örhängen och en jojo. Röda eller svarta ballerinor fulländar den perfekta förklädnaden.

Flickans juldräkt

Flickans juldräkt är en bomullsklänning. Överst på klänningen står det: “Min första jul” eller “Mon premier Noël”. Klänningen levereras med ett par ballerinaskor. Din dotter kan också dra nytta av vackra strumpor med denna utklädnad för babyflickor.

Elsa-utklädnad

Frozen Prinsessan Elsas klänning för flickor är en succéförklädnad. Många tillbehör följer med klänningen: handskar, kronor, hästsvans. För en flicka är en förklädnad som denna dyrbar. Ditt barn kommer att ta väl hand om det. Denna förklädnad kommer att tjäna henne bra vid många tillfällen.

Dräkt för babyflicka för Halloween

På Halloween firar man de döda. Det är ett särskilt bra tillfälle att klä ut din dotter till ett skelett eller djur. Vampyr- och spökdräkter är inte nödvändigtvis de mest fashionabla. Den lilla flickan som klär ut sig till Harry Potter-magiker är en hit, här är några andra.

Pumpkin häxa utklädnad för flicka

Här hittar du en häxdräkt med pumpamönster. Utklädnaden består av en klänning, hatt och strumpbyxor. Klädselns armskydd håller dig varm.

Fladdermusförklädnad

På Halloween kommer ditt barn att förvandlas till en vampyr. Men inte vilken vampyr som helst. En vampyr i form av en fladdermus. Förklädnaden har en vacker design. Den är helt svart och i ett stycke. Plagget finns för många åldrar.

Den söta pumpaförklädnaden

Den här förklädnaden för babyflickor är attraktiv. Klänningen är puffig. Den imiterar en pumpa. Hatten är prydd med en grön stjälk. För att göra outfiten komplett, lägg till ett par strumpbyxor. Svart eller orange, strumpbyxorna kommer att ge harmoni till outfiten. Du behöver inte applicera någon smink på din bebis.

En utklädnad till vampyr

Denna utklädnad för en flicka är gjord av sammet. Materialet är mjukt och håller ditt barn varmt. En vampyrbebis i huset på Halloweenkvällen är en bra idé. Klänningen är lång, snygg och mycket elegant.

En ninjadräkt för din dotter

Bebisen får också leka ninja. Dräkten ger stor rörelsefrihet. Kroppstäckningen är optimal. Röda band pryder dräkten. En balaklava avslutar ninja-looken på huvudnivå.

Jasmines eleganta förklädnad

På Halloween kommer familjen att ha förmånen att välkomna Jasmine. Disneys Aladdin-universum bjuder in sig själv till ditt hem. Förklädnaden är övervägande blå. Guld används för att försköna klädseln. Looken är oemotståndlig. Baby kommer att vinna priset för kvällens bästa förklädnad. Du har också den indiska förklädnaden.

Valet av förklädnad beroende på ålder

Barn under 3 år kan lätt hitta en maskeraddräkt. I den här åldern är barn inte särskilt krävande. Nöj dig med en onesie med en viss form.

Från 3 års ålder och framåt kommer din dotter att ha sina egna önskemål. Låt henne vara med och välja ut sin maskeraddräkt. Hennes värld är fylld av sjöjungfrur och prinsessor. Hennes fantasi är på samma nivå som de tecknade hjältinnornas.

Vilket smink passar till utklädnaden för en liten flicka?

Vissa förklädnader är läskiga. De går utan smink. För andra är det nödvändigt att lägga till skräckmakeup, särskilt för att hålla sig till Halloween-temat. Välj ett skonsamt smink. Barn har känslig hud. Se till att du vet vilken sminkning som är lämplig för små barn. En baby girl-dräkt är tillräcklig för nyfödda. Vi råder dig att bespara henne kosmetika.

Skapa dina dräkter som en familj

Här är en bra idé. Skapa en förklädnad till babyflicka. Tänk dig själv. Hela familjen samlas runt bebisen. Alla använder sin fantasi för att skapa en specifik del av bebisens förklädnad. Samla ihop dina fynd och klä din dotter. Lapptäckesaspekten kommer att ge en spöklik touch. Bravo för Halloween-effekten!

Titta på tutorials på YouTube. Där hittar du massor av idéer för att skapa din egen kostym. Hjälp de små. Låt dem ta initiativet. Vägled dem till slutresultatet. Låt dem tro att de har gjort det. Det är givande för dem.

Vad man kan göra på Halloween med barnen

Gör massor av saker för att ha roligt som familj. Ta en promenad med dina barn. Ta hänsyn till vädret. Besök grannarna i kvarteret och samla godis. Dessa stunder är roliga för barnen. Njut av dem också. Se till att den lilla flickan njuter av stunden. Kom dock ihåg att hon är känslig för kyla. Se till att hon snabbt kommer tillbaka till värmen.

Vissa familjer anordnar en teckningsworkshop. Barnen får lära sig att rita läskiga former. En variant av denna aktivitet är en pumpa carving workshop. Ge denna gåva till dina barn. Alla kommer att lära sig att karva. Ljusen inuti pumporna ger vacker dekorativ belysning. Gör det mesta av det. Låt dina barn ta initiativ till att dekorera huset. Du kommer att se deras geni lysa igenom.

Så här köper du en dräkt till en liten flicka

Börja med att ta din dotters mått. Du kommer sedan att behöva tänka på några saker. Sikta på mjuka material. De bör också hålla barnet varmt. Din bebis har ännu inga preferenser. Så håll det enkelt. Föredra kompletta modeller som täcker barnet väl. Se till att din flickas förklädnad är praktisk. Välj en förklädnad som är lätt att använda.

Priserna varierar beroende på ett antal faktorer. De mest kända varumärkena har högre priser. Kommersiella licenser driver också upp kostnaderna. Se upp för höga priser, som inte alltid är synonymt med kvalitet. Undvik lockelsen med låga priser. De döljer ofta dålig kvalitet. En dräkt för en liten flicka kostar mellan 31 och 52 euro.