Visar alla 5 resultat

Vad är en blus för flickor

En flickblus är ett plagg som ingår i barnkollektionen. Den ser ut som en skjorta eller blus, men är ofta längre och har en mer avslappnad stil.

Blusar för flickor finns i en mängd olika färger och mönster, men denimblusar och tunikor är särskilt populära. Tjejblusar kan bäras med byxor eller kjolar för att skapa en bekväm och snygg look.

De är också perfekta för mer formella tillfällen, som födelsedagskalas eller bröllop. Oavsett om det gäller vardagskläder eller speciella tillfällen är tjejblusar ett mångsidigt och praktiskt val för alla små tjejer. Med sin avslappnade stil och komfort är de ett utmärkt tillskott till din flickklädkollektion.

Hur du väljer rätt tjejblus

Att välja rätt tjejblus kan vara en riktig utmaning. Med så många tjejkläder att välja mellan är det lätt att gå vilse bland alla valmöjligheter. För att hjälpa dig att göra rätt val kommer här några praktiska råd.

Först av allt, bestäm dig för vilken stil du letar efter. Vill du ha ett linne för tjejer eller föredrar du en långärmad blus? Korta blusar är också mycket populära nuförtiden.

Välj sedan ett mönster som passar hennes personliga smak. Blommor och geometriska mönster är mycket populära, men du kan också välja mer originella tryck.

Komfort är också en viktig faktor att tänka på när du väljer en flickblus. Se till att blusen är tillverkad av mjuka material som andas och inte orsakar hudirritation. Om du letar efter en blus för ett speciellt tillfälle, se till att den är tillräckligt vacker för att bära till evenemanget.

Slutligen, glöm inte att tänka på längden på blusen. Långa blusar är perfekta för längre tjejer, medan korta blusar är mer lämpliga för kortare tjejer. Det är också viktigt att välja en blus som matchar din kroppsform.

Sammanfattningsvis, för att välja rätt tjejblus måste du tänka på modell, mönster, längd, komfort och stil. Genom att följa dessa tips kommer du garanterat att hitta den perfekta blusen till din dotter.

Köp en blus för flickor efter säsong

Att köpa enblus till en tjej kan vara en riktig huvudvärk, särskilt om du vill hålla jämna steg med säsongens trender. Det är viktigt att ta hänsyn till flera kriterier, till exempel pris, storlek, axelband och material.

På sommaren är det bäst att välja en lätt bomullsblus, med tunna axelband för extra fräschör. Starka färger och blommönster är också mycket trendigt den här säsongen. Med en t-shirt under eller en tjejig crop top för extra stil.

På hösten är långärmade blusar i bomull eller viskos med geometriska mönster eller djurmönster en favorit. Varma färger som vinrött eller brunt är också mycket populära.

På vintern är blusar i ull eller kashmir perfekta för att skydda dig mot kylan och samtidigt vara elegant. Du kan välja polotröja eller långärmad blus med vintermotiv som snöflingor eller renar.

På våren kan du välja lättare blusar i bomull eller siden, med blommönster eller ränder. Pastellfärger är också mycket moderna den här säsongen.

Det är viktigt att välja en flickblus som passar hennes kroppsform och personliga stil, samtidigt som du tar hänsyn till säsongens trender. Priset kan också vara en avgörande faktor, men det är möjligt att hitta trendiga blusar till alla priser.

Välja en blus till en tjej baserat på hennes morfotyp

Att välja en blus till en tjej kan verka enkelt, men det är viktigt att ta hänsyn till hennes morfotyp för att hitta det snitt som bäst framhäver hennes figur.

För tjejer med A-form, dvs. höfter som är bredare än axlarna, är det bäst att välja en flödande blus som är något utsvängd vid höfterna och matchar tjejens kjol. Ärmarna kan vara korta eller långa, men undvik puffärmar, som kommer att accentuera höfternas bredd.

För tjejer med V-form, dvs. axlar som är bredare än höfterna, är det bäst att välja en blus med puffärmar. Volanger på ärmarna kan också balansera silhuetten. Blusen kan också ha en kil i midjan för att framhäva kurvorna.

För tjejer med H-form, dvs. axlar och höfter i linje, rekommenderar vi att du väljer en blus med detaljer vid bysten för att skapa volym. Blusar med ståkrage eller volanger är också ett bra alternativ för att ge textur till en outfit.

För tjejer med O-form, dvs. generösa kurvor, är det viktigt att välja lätta, flödande blusar som inte framhäver kurvorna. Blusar med V-ringning eller spetsinslag ger outfiten en feminin touch.

Kort sagt, att välja en blus för en tjej baserat på hennes kroppstyp hjälper till att förbättra hennes figur och bestämma hennes stil.