Modern rosa hatt för flickor
Elegant hatt för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elegant hatt för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi rekommenderar att du utrustar ditt barn med denna snygga mössa för att skydda henne mot kylan. Det är också den perfekta accessoaren för att göra ditt barns look mer chic. Denna mössa kommer att hålla ditt barns huvud varmt och skönt under vintern.
Åldersgrupp

0 till 36 månader

Material

Bomull

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant hatt för flickor

De dekorativa tofsarna på mössans topp ger en touch av fantasi och charm, vilket gör denna mössa till en måste-ha modeaccessoar för tjejer i alla åldrar. Den snygga mössan för tjejer är en måste-ha-modeaccessoar för stilmedvetna och bekväma unga tjejer. Mössan är tillverkad av högkvalitativt material och ger en mjuk och behaglig känsla samtidigt som den håller huvudet varmt under vintermånaderna.

Vintermössa

Den här vintermössan täcker inte bara ditt barns huvud. Den täcker även öronen och ser till att de håller sig varma.

Designad med högkvalitativa material erbjuder denna mössa exceptionell värme och komfort samtidigt som den ger en touch av stil till alla outfits.

Mössan är tillverkad av mjuk, varm ull och har ett fleecefoder som skyddar huvud och öron från bitande kyla.

Bomullshatt

Den här snygga och praktiska mössan är designad för flickor under 6 år. Den är tillverkad av ett mjukt bomullstyg som är lätt, stretchigt och bekvämt att bära.

Ullens mjuka, fluffiga struktur ger en behaglig känsla vid beröring, medan fleecefodret ger optimal värmeisolering.

Den här snygga mössan för tjejer finns i en mängd olika ljusa, trendiga färger som passar perfekt till alla outfits.