Visar alla 8 resultat

Hurra, de mest kända Frozen-systrarna är tillbaka! Disneys berömda animerade film Snödrottningen får en uppföljare. Den blev också en kassasuccé och en hit hos våra småttingar. Vi återupptäcker äventyren med Anna och Elsa omgivna av deras knasiga vänner. Vi träffar Kristoff, Sven och Olaf, som hjälper de två systrarna att hitta den förtrollade skogen, som döljs av en tjock magisk dimma.

Elsas krafter är mer närvarande än någonsin i detta nya opus, och hon kommer att försöka upptäcka sitt ursprung. Deras skruvade, fantastiska äventyr kommer att tilltala våra barn, som kommer att kunna identifiera sig med karaktärerna. Barnen kommer att förtrollas av det isiga, magiska vinterlandskapet. Syskonens berättelse om kärlek och rivalitet kan få genomslag i deras vardag genom dockan Snödrottningen.

Liv många äventyr med dockan Snödrottningen

Gläd små flickor genom att ge dem en Snödrottning-docka i present. Prinsessan Elsa eller hennes syster kommer snabbt att bli ditt barns favoritleksak. Dessa figurer levereras med kläder och tillbehör och erbjuder timmar av skoj.

En vacker blond eller rödhårig docka är en riktig vardagskompis och kommer att glädja ditt barn. Vissa modeller är figurer, medan andra är gosedjur. De är så mjuka att de snabbt blir ditt barns favoritgosedjur och lugnar ditt barn. Dessa söta dockor med mycket lik design kommer att hitta sin plats bland dina små flickors favoritleksaker.

Dockor Frost underhåller dina barn varje dag

Timmar av skoj med Snow Queen-dockor Tack vare Snow Queen-sångdockorna kan dina barn sjunga de berömda sångerna från filmen när de vill. Det är så de utvecklar sina röster och leker i timmar.

Snödrottningens docka är lätt att bära och följer med ditt barn överallt. Faktum är att den lätt kan stoppas ner i en ficka. Precis som de berömda Disney-prinsessorna kommer din älskling att kunna berätta alla sina hemligheter för sin docka. Dessutom kommer de att kunna ta med dem på fantastiska äventyr både inomhus och utomhus, när vädret är fint.

Tillsammans med sin trogne snögubbe Olaf sjunger, dansar och leker prinsessorna Elsa och Anna i snön. Dockorna är utrustade med en eller flera prinsessklänningar och kan ändra sina uniformer för att passa barnets humör.

Med Elsa kan dina små barn hitta på fantastiska historier tack vare de snömonster som prinsessan kan skapa. Anna kommer snabbt att bli ditt barns bästa vän. Snödrottning-dockor är perfekta att ge bort i present, till jul, födelsedag eller något annat tillfälle som är värt att fira.

Hitta den perfekta dockan för att återuppleva äventyren med Elsa och hennes vänner

Låt oss börja med de två söta systrarna. För att välja åldersanpassade dockor till ditt barn: inga dockor med små tillbehör före 5 års ålder. Det är mer sannolikt att de tappar bort dem, och små föremål är i synnerhet farliga.

Snödrottningens dockor har massor av dolda talanger: de kan prata, sjunga eller göra ljud som inspirerats av Disneys nya mästerverk. Och naturligtvis bär de de vackra blå eller lila kläderna som de två berömda systrarna har.

De andra figurerna från Snödrottningen 2 har också dockor som föreställer dem: Kristoff, Olaf och Sven är det perfekta tillskottet till din figursamling. Din älskling kommer att kunna skapa nya äventyr och uppfinna nya berättelser.

Uppsättningarna kan också presenteras i leksakslådan, och det magnifika och magiska Arendelle Castle kan erbjudas till ditt barn utöver de bedårande snödrottningsdockorna. Är du redo att hitta den perfekta Snödrottning-dockan? Här är vårt urval.

Elsa Snödrottningen docka

Denna snödrottningsdocka föreställer Elsa, hjältinnan i den tecknade filmen. Hon har en lång blond fläta och bär en blå klänning precis som i filmen. Denna vackra docka har 5 ledpunkter för enkel rörelse. Dina barn kommer att älska att leka med sin favoritprinsessa och återskapa berättelserna om Arendelle slott.

Anna snödrottningen docka

Denna docka föreställer Anna, Elsads syster från Disneys animerade film Snödrottningen. Anna har långt, silkeslent hår och bär samma klänning som i filmen, en svart klänning med en lila cape. Hon har också svarta stövlar och ett vackert halsband. Med 5 ledpunkter kan barn posera dockan och väcka scener från den tecknade filmen till liv.

Snödrottningen Kristoff docka

Kristoff-dockan, en karaktär från Disneys Snödrottningen, har en look inspirerad av den tecknade filmen. Kristoff har bruna byxor med en avtagbar skjorta och stövlar. Du kan få dockan att anta olika utseenden tack vare dess 5 ledpunkter, få Kristoff att upprepa scener från den berömda tecknade Disney-filmen och utforska Arendelles värld.

Elsa och Olaf dockor

Setet innehåller två tecknade Snödrottningen 2-dockor: Elsa (29 cm) och Olaf (18 cm). Dessa dockor kan säga över 20 ljud och fraser från Disneyfilmen. Höj bara Elsas högra arm för att få snögubben Olaf att prata. När barnet sänker och höjer Elsas arm utlöser det en ny fras från Olaf, som också börjar flimra och lysa.

Arendelles slott

Det här är det magnifika Arendelle-slottet med två våningar, inspirerat av den berömda Disney-filmen Snödrottningen 2. Barnen kommer att älska att hitta på historier om prinsessorna Elsa och Anna i deras slott och återskapa alla scener från sin tecknade favoritfilm. De medföljande tillbehören kan förvaras i slottet och kan enkelt transporteras och tas med överallt.

Varför köpa en Snödrottningen-docka?

Tvekar du inför att köpa en Snödrottning-docka? Det behöver du inte, för alla tjejer älskar Snödrottningen. Eftersom det finns flera filmer är åldersspannet brett. Oavsett om din dotter är 3 eller 10 år kommer hon fortfarande att vara ett fan av sagan. Produkterna är officiellt licensierade av Disney. Karaktärerna är magnifika och dockorna med Snödrottningen är av högsta kvalitet.

Du kan välja flera karaktärer. Med hela samlingen kan barnet spela hela filmen i sitt sovrum. Filmen har blivit en klassiker och på bara några år kan varje docka bli ett riktigt samlarobjekt!