Vit babykeps med nackklaff och dragsko
Justerbar vit solhatt för flickor med SPF 50+
272,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar vit solhatt för flickor med SPF 50+

272,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar den justerbara solkepsen SPF 50+ för vita bebisar! Denna söta och praktiska keps är perfekt för att skydda ditt barn från solen. Det breda brättet ger utmärkt täckning och det justerbara nackbandet ger en bekväm och säker passform. SPF 50+ index
Matériau

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar vit solhatt för flickor med SPF 50+

Den här söta och funktionella mössan erbjuder den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Den är speciellt utformad för att passa ditt barns huvud perfekt tack vare det praktiska justeringsbandet, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Oavsett om du tillbringar en dag på stranden, i parken eller bara ute på en promenad kan du känna dig lugn när du vet att ditt barn är väl skyddat.

Redo att utforska!

Här är den justerbara vita solhatten för baby! Denna SPF 50+ solhatt är perfekt för att skydda ditt lilla barn från solen. Med ett justerbart nackband för perfekt passform och ett skyddande nackband kommer denna solhatt säkert att bli en summer essential.

Den här solkepsen är tillverkad av lätt tyg som andas och är bekväm att bära och håller ditt barn svalt även under de varmaste dagarna. Det vita tyget ger dessutom UPF 50+ skydd, vilket gör den idealisk för sandstränder eller andra utomhusaktiviteter.

Vit babykeps med nackklaff och dragsko
Vit babykeps med nackklaff och dragsko

Och glöm inte att se söt ut!

Här är solskyddet som din baby behöver! Den här fantastiska mössan är perfekt för att hålla solen borta från ditt barns ögon och ansikte. Den har ett justerbart band för en bekväm passform och ett nackband för extra skydd.

SPF 50+ innebär att ditt barn skyddas mot skadliga UV-strålar, vilket gör den ideal för dagar utomhus.