Visar 1–40 av 51 resultat

Visar 1–40 av 51 resultat

Tjejarmband: typer och bästa material

Din prinsessa har bett dig om ett flickarmband. Det är hennes favoritsmycke. Du har bestämt dig för att köpa ett åt henne. Men du är ingen expert på ämnet. Du undrar över vilken modell du ska välja. Vi skulle vilja ta dig igenom de olika typerna av flickarmband. Du kommer också att upptäcka vilka materialval du ska prioritera för ditt barn.

Tjejarmband: de olika typerna

Dessa smycken finns i många olika utföranden.

Det traditionella armbandet

Detta är ett smycke av metall. Den klassiska modellen består av kedjelänkar. Detta armband omsluter din dotters handled helt och hållet. Låset är tillverkat av metall och syns knappt. Av estetiska skäl smälter låset in i armbandets struktur.

Detta armband levereras med berlocker eller en medalj som fästs på länkarna. Curb-kedjan är en av variationerna. Denna modell består av en platt kedja. I mitten finns en platta. Det är på denna platta som du kan gravera din dotters initialer. Du kan också gravera hennes förnamn eller till och med ett motiv. Den här modellen kan anpassas och passar också utmärkt som gåva till ett speciellt tillfälle som dop eller födsel.

Shamballa armband

Dessa armband är en stor succé. Ändå fanns det inget som tydde på en sådan vurm för dessa smycken. Ursprungligen kom de från Tibet. Deras syfte var att popularisera en buddhistisk filosofi. Pärlorna som utgjorde denna mycket originella modell av flickarmband var gjorda av trä. Shamballa-armband är nu gjorda av kristallpärlor. Du kan till och med hitta några i diamanter.

Letar du efter en originell presentidé till ett barn? Dessa armband är perfekta eftersom de har andliga budskap. Varje färg på pärlan talar för sig själv. Den vita för tankarna till gudomlig energi, ljus och renhet. Det svarta shamballaarmbandet förmedlar mystik och prestige.

Här är några andra betydelser som shamballa girl bracelet har:

 • Inspiration och kreativitet
 • Inspiration och kreativitet (lila)
 • Glädje och tapperhet (gul)
 • Balans och läkning (turkos)
 • Erotik och passion (röd), etc.

Ruschen: ett vanligt och praktiskt armband

Det kommer i form av en öppen eller stängd ring. Dess tjocklek är normal. Jonc finns i en mängd olika former: rund, oval, fyrkantig. Sällan har detta armband formen av en rektangel. Den öppna modellen är mindre styv än den klassiska slutna formen. Detta gör det lättare att sprida. För att bära juvelen till din dotter, justera enkelt öppningen. De ändar som utgör förslutningen har alla en kula. Den kan anpassas och är en vacker prydnad. Det är också den modell som passar bäst för små flickor och pojkar.

När volangen är en stängd modell har den ett gångjärnslås. Det blir enkelt att pryda ditt barn med detta flickarmband.

Manschetten: en prydnad från 1930-talet

Manschetten är ett måste för ditt barn. Den är synlig och framhäver underarmen. Detta smycke ser ut som ett brett, platt band. Det är stelt. Manschetten har en öppning som gör den lätt att bära.

Du hittar denna typ av armband i olika material:

 • Metal
 • Metal
 • Plast
 • Trä
 • Resin
 • Läder

Tillverkare av denna typ av smycken använder också tyg för att tillverka dem. Vissa manschetter har ädelstenar. Andra har det inte. Detta är oberoende av armbandets material.

Armbandet som pryder anklarna

Detta är ofta en kedja. Dess förföriska kraft är enorm. Dess diskretion förstärker dess glamorösa sida. Att pryda ankeln med ett smycke är en vanlig företeelse i Indien.

Asien och Afrika är också bekanta med denna trend. Men det gamla Egypten är vaggan för detta mode. Var försiktig, detta sätt att smycka sig själv har särskilda betydelser.

Nyttighetsarmbandet

Det finns många andra typer av armband som kan pryda ditt barns kropp. Vissa av dem kvalificerar sig som utilitaristiska. Detta är verkligen fallet med det myggavvisande armbandet för tjejer.

Generellt i form av en plastsladd är detta armband impregnerat med ämnen som stöter bort myggor. Många eteriska oljor används för att göra anti-myggarmbandet. Designen är också rolig. Färgerna kommer garanterat att glädja din dotter.

En annan typ av nyttoarmband används för att hålla reda på ditt barn. Detta är ett identifieringsarmband. Du hittar elektroniska versioner (GPS-armband). Andra är charmiga, färgglada smycken. Du kan skriva din dotters uppgifter på dem som du vill. Fortfarande i denna kategori finns antistressarmband som följer med ditt barn. Ett sådant armband är användbart för barnet under provtider. Oavsett typ av armband är kvaliteten på materialet avgörande.

Flickarmband: de bästa materialen

Du ställer dig själv frågan för tusende gången om vilket material du ska välja till ditt barn. Så här kommer några rekommendationer.

Metaller för ett fint flickarmband

Utgå från rostfritt stål. Detta är den nedre gräns som du kommer att göra dina val över. Med detta material kommer ditt barn att behålla sitt smycke för alltid. Rostfritt stål försämras inte.

Du hittar denna metall i flera färger. Den finns i en nyans som liknar guld eller rosa koppar. Grå är också en av dess färger. Dessutom är detta material icke-allergiframkallande. När det gäller ädelmetaller bör du föredra dessa:

 • Silver
 • Silver
 • Vermeil
 • Guld
 • Platina

Dessa 4 metaller har stora fördelar. Förutom armband, välj dina andra smycken i dessa material. De är allergivänliga. Ett flickarmband i något av dessa material är säkert. Dessa metaller är dyra, men oföränderliga. Ett knep är att ta en tur till second hand-marknaden. Där hittar du armband och andra smycken tillverkade av ädelmetaller. Ett litet handgrepp av guldsmeden och allt är så gott som nytt.

Läder och dess speciella smycken

Med ett läderarmband kan du skapa en bohemisk look åt ditt barn. Om hon gillar att klä sig “avslappnat” kommer flätat läder att passa henne. För en rockig stil, välj svart läder. Flickans armband är elegant när lädret är utsmyckat med kristallbitar. Dekorerade nitar berikar stilen på läderarmbandet.

Tyg för en romantisk touch

Libertymönstret ger tygarmbandet en romantisk karaktär. Tygarmbandet är väl matchat med en outfit och förstärker elegansen. Det passar bra till en outfit i bohemisk stil.

Plastik för att återuppleva vintage

Om du gillar att klä ditt barn i vintagestil har vi goda nyheter. En plastmanschett ger dig den effekten. Välj en outfit i neutrala toner. Lägg till en plastmanschett med tryck. Effekten är fantastisk. Med en manschett tillverkad av harts får du liknande resultat. Du kan enkelt sätta ihop en outfit med en retrostil.

Trä: ett hälsosamt material

Det här materialet kommer att tilltala dig om du gillar naturmaterial. Det här materialet är hälsosamt och hållbart. Med ett flickarmband i trä kan du skapa outfits med etniska toner. Trä för med sig enkelhet och renhet.

Välja rätt storlek på armband

Du undrar säkert vilken storlek du ska välja på ditt barns 10-årsarmband, 5-årsarmband eller vad ditt barn nu är i för ålder. Att prova armband är det bästa sättet att hitta den perfekta storleken. Ta din dotters handledsmått. Du kan använda det för att överraska henne. Rätt handledsstorlek gör att ett finger kan passera mellan smycket och huden.

Några trendiga armband för tjejer

Det justerbara Mickey Mouse-armbandet för tjejer förför med sin enkelhet. Det är silverpläterat och väcker flickornas entusiasm. Ge ditt barn detta paket med 3 fina pärlarmband för flickor. Du kommer att vara den första som blir stolt.

Här är en fantastisk födelsedagspresent: ett lyxigt guldkedjearmband. Med ett väl valt armband kommer din dotter att framträda på bästa sätt. Du gör också en bra investering. Tack vare vår samling av flickarmband på Små Pirater kan du vara säker på att hitta det armband som ditt barn kommer att älska.