Söt hatt för små flickor med flera valmöjligheter
Söt keps för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söt keps för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den söta kepsen för små flickor är en helt bedårande modeaccessoar som kommer att ge ditt barns garderob en touch av charm och elegans. Omsorgsfullt utformad för optimal komfort,
Tranche d'âge

15 à 36 mois

Matériau

Paille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt keps för små flickor

Designen är särskilt charmig, med snygga detaljer som kommer att smälta hjärtat på alla som ser den, och den är tillverkad av mjuka material som andas och som skyddar din lilla flickas huvud från solen samtidigt som hon håller sig sval och bekväm.

Tjejmössa

Den här söta kepsen för små flickor är ett måste för soliga dagar eller för att ge en outfit en touch av stil. Den är designad speciellt för små flickor och har en bedårande design som ditt barn garanterat kommer att älska.

Den söta kepsen för små flickor är ett måste för alla små flickor som gillar att vara trendiga.

Den har en bedårande design som alla små flickor kommer att älska.

Halmlock

Den här kepsen är tillverkad av mesh-material som gör att den andas. Den har en omkrets på 48-50 cm, vilket är tillräckligt för att inte bli för trångt för ditt barn.

Kepsen är tillverkad av mjuk halm som andas, vilket gör den bekväm att bära hela dagen. Den är också lätt och enkel att justera.