Liten asiatisk flicka med rosa klänning och vit basker som tittar åt höger
Bomullshatt för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Bomullshatt för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Behöver din lilla flicka en accessoar för att hålla sig sval på sommaren? I så fall föreslår vi att du väljer denna bomullshatt för flickor. Den kommer att skydda din lilla flicka från solens strålar när ni är ute och rör på er. Denna bomullshatt för flickor finns i en mängd roliga färger och mönster och kan matcha alla outfits.
Färg

Rose

Tranche d'âge

7 à 24 mois

Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bomullshatt för flickor

Bomullshatten för flickor är en praktisk men ändå snygg accessoar, särskilt utformad för stilmedvetna och bekväma små flickor. Hatten är tillverkad av högkvalitativ bomull och känns mjuk och behaglig att ta på, samtidigt som den andas och är lätt. Hatten har ett brett brätte som effektivt skyddar ansiktet och nacken från solens strålar och ger ett optimalt solskydd.

Blommig hatt

Den här hatten är designad med blomdekorationer för att göra den mer iögonfallande. Folk kommer att bli förtjusta i din lilla flicka när hon bär denna vackra accessoar.

Bomullshatten för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för soliga dagar. Hatten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära samtidigt som den skyddar mot solens skadliga UV-strålar.

Hatt för små flickor

Den här hatten är snygg på små flickor och passar för bebisar under 2 år. Det är också ett utmärkt fototillbehör för att få den perfekta bilden av din loulou.

Hatten är utformad för att passa flickors huvuden perfekt tack vare den justerbara storleken och det mjuka inre pannbandet. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett perfekt val för resor eller utflykter utomhus.