Visar alla 31 resultat

Visar alla 31 resultat

Tjejmössa: olika former och parametrar att välja mellan

En mössa är ett av vinterns måste. En flickmössa håller din unga dam varm. Att motverka kylan och samtidigt säkerställa stil är en utmaning. Du måste ta hänsyn till din dotters smak. Ansiktsformen och trenden är också avgörande. Här är de olika typerna av mössor för flickor och våra tips för att välja rätt.

Tillverkad av olika material och tillgänglig i en mängd olika färger, är detta en accessoar som också kommer att bidra till att skapa en unik stil.

Flickhuv: vilka är de olika formerna?

Flickhuvan finns i många olika former beroende på trender och varje persons smak. Låt oss prata om de vanligaste mössformerna.

Den korta flickhatten och den långa flickhatten

Kort eller lång, det är fortfarande ett bra val. Den korta mössan skyddar mot kyla med sitt kavajslag. Dess stil förhöjer en vacker flickas outfit. Detta tidlösa plagg är en viktig del för mademoiselle.

Den långa mössan, å sin sida, hyllas enhälligt för sin originella och trendiga look. Din dotter kommer att veta hur man använder längden för att bära den i hipster-stil. Om din dotter gillar en avslappnad stil kommer hon att älska long girl’s beanie.

Mössan genomsyras av originalitet

Vissa tjejer ser mössan som en klassisk accessoar. Men vissa tjejer vet hur man förvandlar den till ett fashion statement. Lite färg och ett stänk av nyckfullhet och allt förändras.

Med en mössa kan din dotter ge stil åt en sober outfit. Allt hon behöver göra är att leta efter färgglada toner. Vågade tryck kommer att ge sin del av lekfullhet. Den peruanska mössan, med sina klara färger, har rykte om sig att hålla kylan borta. Med öronlappar är den här modellen perfekt för bebisar.

Peaked beanie är en originell mössa som passar flickor. Den visar sig vara effektiv i väder med låga temperaturer. Det här är den typ av flickmössa som du ska ge till ditt barn.

Mössa med pom-pom: ett måste i serien

Åren går, men pomponmössan ser fortfarande bra ut. Du kan hitta den i original eller traditionella modeller. Flickor föredrar modeller med en pom-pom i päls. Det är elegant och trendigt.

Flickors balaklavamodeller är användbara för det kallaste vädret. För skidåkning är de perfekta. Som en halsduk skyddar de nacke, näsa och öron. De finns i en mängd olika material och färger.

Mössan så att du inte går obemärkt förbi

Tjejmössa är en del av en look. I kategorin olika typer av mössor hittar du:

– Den peruanska mössan

– Den spetsiga hatten

– Balaklava

– Pannband, etc

Sportiga pannband har gjort comeback under en tid nu. Pannbandet skyddar öronen samtidigt som det förstärker den urbana stilen. Hörselkåpor är en favorit bland vissa tjejer. Den ryska pälsen ger ett bra skydd mot kyla.

Vilka är de rätta parametrarna för valet?

Modellerna uppdateras och formerna varierar. Färger berikar också stilarna. När det gäller pris finns det något för alla. Det finns något som passar alla. Men det är inte alla mössor som passar alla. Här är några saker att tänka på.

Den enklaste hatten att adoptera: pom-pom-hatten

Ge din dotter en pom-pom-mössa, det är den trend som gäller just nu. Dessutom är det en mössa som fungerar för alla. Du kan välja mellan den nordiska stilen. När den är enkel och enfärgad ger den en sober men effektfull look. När ett strassmönster blandas in är det helt perfekt om du vill vara fin.

En flickmössa ska ha en fyllig, uttrycksfull pompom. Undvik diskreta pompoms. De är omoderna. Om din dotter har ett litet huvud ska du välja en mössa med en tjock pompom.

Denna mössa är perfekt för runda ansikten. Pompomen är placerad högst upp på mössan och följer kurvorna. Den ger intrycket av att förlänga ansiktet. Bär den med en liten snodd, som du hittar i vår kollektion.

Hatten med manschett

Du har säkert använt den. Mössan med manschett är en tidlös favorit. Din dotter i sin tur kommer gladeligen att adoptera den. Alla ansiktsformer passar bra med en mössa med kavajslag.

En smal ansiktsform framhävs av slagens tjocklek. Välj en mössa med långa slag för ett litet ansikte. I det här fallet, se till att biten bärs bakåt. Ett ovalt ansikte har redan längd. I det här fallet kan du erbjuda en hatt med korta slag.

Men var försiktig med din dotters frisyr. Oavsett om hon har långt eller kort hår bör frisyren anpassas till hatten.

Så låt din prinsessas långa hår vara fritt. Hatten med kort manschett är elegant när håret spretar ut åt sidorna. Hårets utseende och ansiktets form dikterar rätt typ av mössa.

Hur väljer du en lång keps?

Den långa mössan, som vanligtvis har en nätmudd, är en flickmössa som är lätt att bära. Men dess stil passar inte alla. Den långa, raka mössan med kavajslag fungerar för ett tunt ansikte. Om det är fallet med din dotter ska du välja den här modellen. Den ger en avslappnad look samtidigt som den ger volym till figuren.

Din dotter kanske gillar färgglada kläder. En enfärgad lång hatt är en bra matchning. Men en skrämmande färg på hatten är knepig att hantera. Den måste matcha den övergripande tonen i klädseln.

Se upp för den långa, flerfärgade hatten. Hatten är ett mycket synligt plagg. Att välja den rätt och matcha den är inte alltid en självklarhet.

Chapka: vem kan bära den?

Chapka är en välkänd flickmössa. Denna lurviga mössa passar alla ansiktsformer. Ett problem uppstår dock när huvudets volym står på spel.

Små huvuden och avsmalnande ansikten måste vara försiktiga. De måste välja en mindre omslutande form. Pälsen måste vara måttlig. Genom att respektera dessa 2 parametrar undviker man att ge intryck av att vara draperad.

Om du har ett stort ansikte är det en bra idé att bära en chapka. Detta tillbehör minskar kurvorna. Kanske gillar du att klä din dotter i en amerikansk stil. Chapka kommer att göra dig lycklig.

Vilka är de mest sålda flickhattarna för tillfället?

Turbanhatten för små flickor har en rosett framtill. Detta plagg ger elegans till din lilla dam. Dess anmärkningsvärda design förstärker din dotters stil. Fördelen med denna mössa är att den finns i många färger.

Flickans Patrol Patrol pälsmössa är enfärgad. Detta framhäver avbildningen av den tecknade figuren. Din dotter kommer garanterat att bli förälskad i den. Denna accessoar i ull kombinerar snygghet och effektivitet. Insidan är fylld med plysch. Perfekt för stunder av intensiv coolhet.

Här är ett estetiskt och varmt plagg: elegant mössa med handske för flickor. Dess solida färg är en tillgång. Att matcha den skapar få problem. Bomullen den är tillverkad av ger din dotter komfort.

Stickad mössa i bomull för flickor är tillverkad av tjock bomull. Den håller värmen och dess pälspompom ger stil. Din dotter kommer att uppskatta värmande mössa för flicka. Om hon är mellan 1 och 8 år gammal kommer hon att uppskatta designen på denna mössa för tjejer