Visar alla 17 resultat

Visar alla 17 resultat

Hårtillbehör för tjejer

Långt, lockigt eller till och med en liten klippning, oavsett stil, en flickas hår behöver underhållas. Som en kvinna i vardande behöver en liten flicka ta hand om sig själv för att se strålande ut.

Så på Små Pirater har vi valt ut de bästa moderiktiga håraccessoarerna för små flickor att ge bort som gåvor eller helt enkelt för att du vill göra ditt barn nöjd.

Ett varierat urval av accessoarer

Hårborstar

Med vårt breda utbud av håraccessoarer kommer du garanterat att hitta mycket som passar dina behov och framför allt som din lilla prinsessa kommer att älska. I vår katalog hittar du olika modeller av hårborstar, utformade för att ge ditt barns hår maximalt skydd. </span

Våra hårborstarär perfekta för att kamma, sätta ihop eller ordna håret samtidigt som de skyddar håret från att brytas. De är tillverkade av ett starkt material och är perfekta för att tämja alla hårtyper. När du har kammat din lilla flickas hår kan du ge det en speciell look med ett vackert hårspänne, som du också hittar i vår katalog.

Spännen

Funderar du på hur du ska binda upp din dotters fina hår? Ett eller flera hårspännen kommer att göra susen. Men det är inte allt. Ett hårspänne är lika perfekt för att ge stil åt tjocka manar. Hårklämma

Så väl som att klä upp din dotters huvud och avsluta hennes outfit, barretteskommer att hålla hennes hår på plats som en bobby pin. Detta lilla huvudsmycke är lätt att bära dagligen eller för ett speciellt tillfälle. Eftersom små flickor ofta är riktiga energibollar är hårspännet din bästa allierade om du vill hitta din lilla prinsessa i slutet av dagen.

I vår katalog hittar du även elastiska hårband. De hjälper dig att skapa vackra chignons utan att skada håret. När ditt hår är väl borstat, bind försiktigt upp det med det elastiska bandet för att undvika trassel. På mindre än fem minuter har du en välfriserad tjej som redan är redo för skolan.

Vårt tips

Litet tips för en snygg frisyr: kamma håret försiktigt med en borste, dra tillbaka det i en knut och fäst med en elastisk scrunchie. För en extra touch av fantasi, avsluta looken med ett hårspänne, som också finns i vår kategori med håraccessoarer för flickor. Ska du på bröllop eller något annat speciellt tillfälle? Piffa upp med lite glitter eller en blomma. Allt du behöver finns tillgängligt på vår Små Pirater-webbplats.

Ett urval av accessoarer i lekfulla mönster

För att alla små ska älska våra hårprodukter har vi valt mönster som inspirerats av deras favoritserietidningar. Vackra håraccessoarer som påminner om Disneyprinsessorna, det finns inget bättre sätt att fylla en liten flicka med förundran. Hårborstning är ett speciellt ögonblick att dela med din dotter. Gör det ännu roligare för ditt barn med vår Snow Queen-hårborste. Under några minuter får hon kliva i Elsas skor. Du kan förlänga detta ögonblick så länge du vill, våra borstar skadar inte håret.

Våra hårtillbehör är utformade för att vara användbara för föräldrar samtidigt som de låter barnen fördjupa sig i en sagovärld. Föredrar din dotter andra tecknade figurer? Inga problem. Hon kan unna sig hårborsten Minnie, som finns i svart och rött.

Och för att uppmuntra de små att styla sitt eget hår finns fickhårborsten med inbyggd spegel. På vår Små Pirater-sida hittar du också färgade hårspännen dekorerade med vackra mönster. Denna modell av hårspänne finns i rosa, lila, blått etc.

Våra modeller av accessoarer

Om din dotter är ett fan av Pat’Patrouille kommer hon säkert att älska hårspännet med dessa räddningshundar. Vi har designat en hel kollektion av hårspännen i olika färger genom att reproducera teckningar av Pat’patrouille-figurer.

Vi har specialtillverkat band som prydsav en vacker fluga för att ge ditt barn en prinsesskänsla. Dessa pannband i nylon är perfekt justerbara och finns i åtta olika färger. Detta ger dig ett stort urval av håraccessoarer och du kommer säkert att hitta den perfekta färgen för att klä upp din lilla prinsessas huvud. Tveka inte att välja ett hårband i hennes favoritfärg för att göra henne ännu gladare.

En annan intressant håraccessoar som du hittar på vår webbplats är en uppsättning elastiska hårband för flickor. Hårets elastiska band är utsmyckat med bågar för vissa eller med blommor eller hjärtmotiv för andra. Med setet på elva olika delar kan du byta hårsnoddar varje dag för att ge din lilla flicka lika söta frisyrer och varför inte en färg som matchar hennes outfit. Hon kommer att framstå som din vackra prinsessa vart hon än går med våra elastiska hårband.

Ett urval av praktiska tillbehör att använda

Lätta accessoarer för barn

Utöver den estetiska aspekten av våra flickors håraccessoarer finns det en praktisk aspekt som också är mycket viktig. De håraccessoarer vi designar är lätta att hantera och kan till och med användas för att introducera små flickor till frisöryrket. Princesshårborsten, till exempel, mäter cirka 17,5 cm och väger nästan ingenting. Så en liten flicka kommer inte att ha några problem med att använda den.

Handleden har en rimlig storlek och kan passa i din dotters små händer. Den största fördelen med att ha en hårborste i den här storleken är att du kan ta med den överallt. Stjärnformade hårspännen som mäter tre centimeter är diskreta men effektiva tillbehör för att markera ditt barns hår. Denna artikel är tillverkad av ett särskilt slitstarkt material och kan hålla alla typer av hår på plats.

Effektivt på både rakt och lockigt hår, stjärnklämman kommer att tjäna din dotter väl oavsett hennes frisyr eller outfit. Den lilla Minnie Mouse-hårborsten och dess spegel är en av de bästa sakerna i sortimentet. Med detta allt-i-ett-verktyg är det enkelt att styla din dotters hår var du än är. Hårborsten och spegeln i kombination gör att du inte behöver bära runt på en mängd olika skönhetstillbehör när du är ute och går, oavsett om det är till vardags eller på en liten fest.

Trots sin lilla storlek har Minnie Mouse-borsten tillräckligt långa spetsar för att reda ut din lilla flickas hår ordentligt. Du hittar också en söt hårkam på vår webbplats som är utformad för små barn som vill lära sig att styla sitt hår.

Ett urval av tillbehör som säljs med de bästa garantierna

För att kunna erbjuda dig en shoppingupplevelse av hög kvalitet har vi tagit fram de bästa garantierna. När du köper våra tillbehör har du möjlighet att få pengarna tillbaka inom 14 dagar om du inte är nöjd med varorna. Vi gör det till en hederssak att endast erbjuda dig högkvalitativa produkter som inte bara är praktiska, utan också gör ditt barn lyckligt. </span

Som ett bevis på vårt engagemang är vi beredda att återbetala inköpspriset för artiklar som inte uppfyller dina förväntningar. Som en del av vår strävan att utöka vår ständigt växande kundbas levererar vi till Frankrike, Schweiz och Belgien. Vår leveransservice kommer att spåra din beställning till dess destination.

Om du har några problem kan du kontakta vår kundservice. De är tillgängliga och redo att lyssna 7 dagar i veckan. Vi vet också att onlinebetalningar kan öppna dörren för olika bedrägerier. Vi har därför beslutat att erbjuda dig allt det skydd du behöver genom att garantera en helt säker betalning. Dina personuppgifter kommer att hanteras med största diskretion och professionalism.