Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Enhörningen, en magisk och tidlös karaktär

Enhörningen är tillbaka. I leksaker, gosedjur, kläder – de finns överallt! En enhörning är ett fantastiskt djur som har sitt ursprung i medeltiden och kom direkt ur fantasin. Det är en vacker häst med vit päls och en gyllene man och ett horn mitt i pannan med magiska krafter. Detta vackra djur finns i alla gamla civilisationer i Indien, i öst och väst. Numera skiftar hästens man färg så att den återspeglar regnbågens färger.

Enhörningen har varit en källa till mystik och inspiration i århundraden och finns i alla former och storlekar: gosedjur, leksaker, smycken, maskeradkläder… Våra barn, unga som gamla, älskar dem. Enhörningen är perfekt för att berätta historier och hitta på nya äventyr, och den gör comeback i leksakskistor och tvekar inte att reta dockor, robotar och andra gosedjur i form av mer klassiska djur.

Enhörningsbebisen

Den lilla rosa enhörningen blir snabbt bästa vän med den lilla flickan du ger den till. Hon klamrar sig fast vid en mängd olika föremål… men hennes favorittrick är att klamra sig fast vid sin nya väns finger, så att hon alltid finns vid hennes sida. Hon reagerar olika på olika situationer: hon kan vrida på huvudet, blinka med ögonen, sova och ge kyssar när du trycker på hennes kind. Hon är en fascinerande och älskvärd varelse!

Likör Barbie

Om det finns ett sätt att göra Barbies värld magisk så är det med den här regnbågsfärgade enhörningen. Enhörningen Barbie älskar att få sin man borstad, så en liten magisk borste ingår. Med fyra olika ljus och ljud låter Barbie Enhörning små flickor skapa magiska scener och otroliga berättelser.

Den magiska enhörningen i plysch

Vilken liten flicka gillar inte gosedjur? Vi har alla haft en teddybjörn (eller något annat djur) som har följt oss överallt och lyssnat på alla våra hemligheter. Lalicorne är den moderna versionen av den berömda teddybjörnen. Den reagerar på röst och beröring, flaxar med vingarna, ger ifrån sig magiska ljud och dess horn lyser i alla möjliga färger. Det är det perfekta gosedjuret som följer med ditt barn varje dag!

Enhörning i plysch med ljus och ljud

Detta är en högkvalitativ leksak som bebisar snabbt adopterar! Med sina mjuka pastellfärger kommer denna plysch att ge stor komfort och bli en integrerad del av livet för det barn som får den. En söt och symbolisk gåva!

Handdocka med enhörning

Fantasilek är viktigt för barn och hjälper till att utveckla viktiga färdigheter. Denna enhörningshanddocka är det perfekta sättet att få dem att le! Perfekt storlek för händer från vuxna till småbarn.

Hur valde vi de bästa enhörningsleksakerna för flickor?

Flera kriterier styrde vårt urval av de bästa enhörningsleksakerna för flickor.

Efter ålder

Enhörningar är mycket vanliga idag, och alla älskar mytiska varelser. När du letar efter en till din dotter, se till att du är uppmärksam på hennes ålder.

Tillverkarna anger åldersrekommendationer på sina produkter så att föräldrar kan få en tydlig uppfattning om vilken enhörningsleksak som är bäst för deras barn. Att välja något för enkelt kommer att trötta ut din lilla flicka, medan att välja något för komplext kan vara frustrerande.

Säkerhet

En av de största farhågorna föräldrar har när de letar efter enhörningsleksaker till sina barn är säkerheten. Detta gäller både spädbarn och småbarn. Problemet är de små delarna som kan utgöra en risk för barn under tre år. Innan du väljer en leksak bör du fundera på hur den fungerar och om den utgör en säkerhetsrisk för små barn. Börja med att leta efter rörliga delar som kan fastna i fingrarna.

Slutligen måste du börja leta efter överensstämmelse med ASTM- eller CSPC-kriterier. Detta är fastställda regler som garanterar att leksaker är säkra. Det är viktigt att se till att färg, plast och andra ämnen är giftfria.

Tålighet

Det är nästan oundvikligt att ditt barn kommer att ha sönder sina leksaker. De lär sig hur saker fungerar och kan klämma på en leksak bara för att se vad som händer.

Om du letar efter enhörningsleksaker ska du skydda din investering genom att köpa leksaker som håller länge. Du bör vara särskilt uppmärksam på enhörningshornet och tjockleken på leksaksmaterialet. De bästa enhörningsleksakerna är tillverkade av kvalitetsmaterial som inte går sönder. Om du är osäker, leta efter recensioner av enhörningsleksaker. Lita på kundernas feedback.

Fullständig design

I slutändan måste du fundera över hur leksaken ska tillverkas. Om din lilla flicka har en favoritfärg kanske du har möjlighet att välja lila eller rosa enhörningsleksaker. För flickor som gillar regnbågar eller glitter kan du köpa en regnbågsleksak eller en skinande enhörning.

En annan sak som kan vara viktig för ditt barn är hur realistisk enhörningen är. Vissa barn kanske föredrar något mer komplett. Detta gäller särskilt för flickor som är besatta av enhörningar. Andra kanske inte har något emot mindre detaljerade enhörningar. När allt kommer omkring är de ändå drömvarelser, så deras utseende är mer öppet för tolkning.

Vad är syftet med en enhörningsleksak för flickor?

Enhörningsleksaker för flickor är först och främst ett sätt att distrahera. Tillbehören utvecklar din lilla flickas fantasi. Hon kommer att ha roligt när hon hittar på historier med prinsessor och enhörningar och iscensätter roliga lekar med sina leksaker.

Enhörningsleksaker för flickor är också bra tillbehör för att dekorera ett barns sovrum. Leksaken kommer att vara mittpunkten som kompletterar sovrumsinredningen med sitt sagoslottstema. Enhörningsleksaker kan också användas som födelsedagspresent. Presenten är lämplig för både små flickor och pojkar.

Vanliga frågor om de bästa enhörningsleksakerna för flickor

Hur kan jag utveckla min dotters passion för enhörningar?

Fördelarna med enhörningar är bland annat att de passar alla åldrar. Enhörningarnas utseende fascinerar små flickor. Åsynen av en enhörningsleksak påminner vuxna om deras ömma barndom och tar dem tillbaka till deras barndom.

Även om leksaker är en av de bästa strategierna för att uppmuntra kreativ lek, kan du också leta efter böcker och bjuda in ditt barn att ta reda på mer om enhörningar. När hon lär sig mer kommer hon att få viktiga inlärningsfärdigheter som kan hjälpa henne senare i livet.

Är enhörningar en fantastisk leksak för min dotter?

Alla typer av kreativ lek är bra för din dotter. Fantasilekar lär ut kreativt och kritiskt tänkande, förbättrar sociala och språkliga färdigheter och ökar medkänsla och känslomässig medvetenhet.

Vissa leksaker kan också förbättra motoriken. Kort sagt, ja, enhörningar är en utmärkt leksak för flickor, oavsett om de är spädbarn, småbarn eller tonåringar. Du hittar också lekmobiler för flickor i vår onlinebutik.