Trendig stickad mössa i bomull för flickor med bok
Stickad bomullsmössa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stickad bomullsmössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vintern är här och det finns inget bättre sätt att hålla värmen än att bära denna bomullsstickade mössa för flickor. Den är designad med ett tjockt tyg som kan värma ditt barns huvud och öron. Produkten är bekväm att bära tack vare det mjuka bomullsmaterialet.
Åldersgrupp

1 till 5 år

Material

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stickad bomullsmössa för flickor

Den stickade bomullsmössan för flickor är ett måste för de kalla årstiderna. Mössan är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa bomullsfibrer och erbjuder exceptionell mjukhet och komfort för din lilla prinsessa. Mössan har en fin stickad design och ger alla outfits en touch av charm och elegans.

De stickade mönstren är varierande och iögonfallande, allt från fina blommor till moderna geometriska mönster, och erbjuder en mängd alternativ för att passa ditt barns unika stil.

Justerbart lock

Den här mössan har en elastisk kant som gör den lätt att ta på och av. Det är ett utmärkt alternativ för ditt barn, eftersom den passar perfekt på huvudet.

Den bomullsstickade mössan för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för kyliga vinterdagar. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark.

Hatt med tofs

Den här mössan har också en bedårande pompom på toppen för att ge din prinsessa lite stil. Den håller ditt barns huvud varmt samtidigt som den ser bedårande ut.

Tillverkad av bomull som andas och är allergivänlig, vilket gör den perfekt för känslig hud. Mössans snygga och trendiga design gör den till ett perfekt val för alla flickor som vill ge sin outfit en touch av stil.