Visar alla 15 resultat

Många modeller av tipis

Att välja en tipi för flickor beror till stor del på din lilla flickas preferenser. Det finns flera modeller på marknaden. Du kan hitta olika former som passar din dotter. Ett av kriterierna för att välja en tipi är dess läge. Du måste tänka noga på var du ska placera din tipi.

Vanligtvis är barn gladare att se denna typ av leksak i sitt sovrum. Men det finns också fans av tipis för barn utanför huset, särskilt i trädgården, vilket är fallet med små hyddor.

En teepee för flickor utomhus

Det finns flera modeller av utomhus tipis för flickor på marknaden. Tillbehöret har i allmänhet ett mer hållbart tyg för att motstå dåligt väder och solbränna. Den stöds av pinnar.

När det gäller material är det bäst att välja solida, hållbara produkter. Trä är bäst, även om andra material som plast också finns tillgängliga. Det kan vara en perfekt matchning för din trädgårdsinredning. Mer naturligt är att valet av trä förstärker det kulturella värdet hos en Indiantipi. Beroende på trädgårdens storlek och utrymme är det dessutom möjligt att använda en större modell. En stor tipi kan rymma mer än ett barn. Vilket kan löna sig i det långa loppet.

En flickas tipi inomhus

Sovrummet är den lämpligaste platsen för en flickas tipi. I detta avseende måste alla komponenter i en tipi uppfylla vissa hygienregler för din lilla flickas hälsa. Du måste se till att det inte finns några ämnen som kan orsaka allergier.

Några modeller av tipis för flickor

Olika typer av tipis för flickor kan uppfylla alla dina barns behov. Beroende på deras preferenser finns det olika former.

Den runda tipimodellen för flickor

Den runda tipin för flickor, som liknar de indiska tipimodellerna, har en rund bas. Den stöds alltid av stift för att hålla tyget. Vid basen har denna modell 5 eller 6 trä- eller plaststöd för att ge den rundade formen.

Fyrkantig teepee för flickor

Den skiljer sig från de andra modellerna genom sin fyrkantiga bas. Du behöver bara 4 stolpar för att kunna hålla den. Du har fördelen av ett inre utrymme med sluttande hörn. Dessutom är denna typ av tipi känd för att ha en säkrare bas för barn.

Den rektangulära modellen

Denna modell av tipi för flickor är idealisk för att rymma mer än en person. Den liknar ett tält. Den finns ofta på teepee-modeller för utomhusbruk.

Kriterier för val av bästa tipi för tjejer

Alla har sin egen stil och smak. Så du måste se till att det finns något för din dotter! Med detta i åtanke måste du välja den bästa tipin för att överraska din älskling. I alla fall kommer priset att variera beroende på modell. Men det kommer att finnas något för varje budget, från den enkla modellen till den mest sofistikerade.

Välj tipi efter det tillgängliga utrymmet

Detta är det första kriteriet att tänka på innan du investerar i en tipi till din lilla flicka. Det handlar om att matcha tipins storlek med det utrymme som finns i ditt barns sovrum eller i din trädgård. Det är dock tillrådligt att lämna ett litet utrymme som en korridor för din dotter.

Välj tipi efter konstruktion

En indisk tipi har stolpar eller stolpar för att stödja den. Hur dessa stöd ser ut beror på tipins storlek och höjd. Beroende på märke och tillverkare bestäms storleken på ett tjejtält av antalet stolpar. Detta varierar mellan 4 och 6 stolpar. Annars är den genomsnittliga höjden på en tipi för barn 1,50 m eller mer. Detta beror på höjden på ditt tak. Ju högre tipi, desto bekvämare kommer den att vara.

Beroende på typ av tyg och design

Typ av tyg är viktigt när du köper en tipi för små flickor. Det finns bomulls- och/eller polyestertyger. Det är mer hygieniskt för små flickor att använda ett tyg tillverkat av 100% bomull. Å andra sidan är de mest resistenta och vattentäta tygerna polyester tipis placerade utomhus.

Vilka är fördelarna med en tipi för din dotter?

En tipi för en liten flicka är ett mycket modernt lektillbehör. Det är ett måste för en bekväm och originell inredning. Dessutom ger tipin en rustik look till inredningen. Det finns flera storlekar tillgängliga i vår onlinebutik.

Tipin kan optimera trivseln i din dotters utrymme. Väl klädd kan den bli en läshörna eller ett utrymme där hon kan slappna av och blomma ut i fullständig säkerhet och lugn. Dessutom behöver du ingen omfattande handledning för att själv sätta ihop tipin tillsammans med din dotter. Allt sker intuitivt.

Tipin är enkel att sätta upp i ett hörn av rummet och tar inte mycket plats. I dag hittar de även in i lyxlägenheter och bostäder, till barnens stora förtjusning. Mer än bara ett dekorativt element, det kan bli ett fritidsutrymme.

Vilken är den bästa tipin för din dotter?

Flera modeller av tipis för flickor finns tillgängliga i vår onlinebutik. Du bör dock vara uppmärksam på storleken på de tillbehör som presenteras för dig för att undvika onödiga utgifter. Den perfekta tipin kommer att vara en som lätt passar in i ett hörn av ditt rum. Om möjligt bör det vara ett tillbehör som både din lilla flicka och hennes vän kan använda. Så du bör välja en mer feminin tipi till din dotters sovrum.

Flickans tipi: en accessoar för tidigt lärande

Att köpa en tipi till din dotter är en bra idé! I detta lilla utrymme kommer din dotter att ha sitt eget hörn där hon kan känna sig fri. Där kan hon utveckla sin fantasi och vara kreativ.

En tipi för flickor som inredningsdetalj

En estetisk, modern och trendig tipi för flickor är oumbärlig för att inreda din dotters sovrum. Det anpassar sig till alla stilar och tillför en touch av originalitet och en touch av elegans. Du kommer garanterat att ge din dotter en unik plats där hon kan leka och låta fantasin flöda.

Detta föremål kan också bli den eftertraktade färgklicken i ditt hem. De stora varumärkena tävlar med varandra i sin uppfinningsrikedom för att vinna över dig. Förutom traditionella tipis erbjuder kit-tepees idag en modernare struktur.