Visar alla 18 resultat

Visar alla 18 resultat

Din dotter brukar göra dig sällskap i köket. Hon är intresserad av vad mamma gör med köksredskapen. Hon samlar föremål för att simulera måltider. Ge henne ett Leksakskök Flickor.

Den vackra dinetten innehåller teservisen och en uppsättning med flera matchande tallrikar. Det innehåller också en mängd olika delar och redskap som är nödvändiga för att göra kakor och läckerheter. Setet hjälper till att väcka unga sinnen. Du behöver veta mer för att kunna bestämma dig. I den här artikeln presenterar vi allt du behöver veta om den här produkten och dess fördelar för ditt barn. Vi ger dig också råd om hur du väljer en.

Girl dinette: presentation av spelet

Denna amusette är en som nästan alla har upplevt under sin tidiga barndom. Det har en bra anledning att finnas.

Varför känner barn ett behov av att imitera?

Mellan 2 och 3 års ålder fantiserar ett barn om många saker. Önskan att få dem att hända är stor. De utvecklar sedan sina egna scenarier. Begreppet njutning blir tydligare för dem. De inspireras av vad de ser runt omkring sig. Han utvecklar en smak för imitation. Genom att leka tebjudning utvecklar din dotter sin fantasi. Att utföra handlingar som inspireras av verkligheten berikar barnet.

Hur leker ett barn med en teservis?

Din dotter återger helt enkelt vad hon ser. Hon är medveten om att hon imiterar. Därav glädjen i leken. När hon leker gör hon :

 • Gör ett provisoriskt bord
 • placerar föremål som bordsdekorationer
 • Positionerar sina gäster

Delta i dînetteflickan. Lek med ditt barn. Det gör henne glad. Mademoiselle kommer att betrakta dig som sin gäst. Precis som hennes gosedjur eller docka. Om det behövs kan du hjälpa ditt barn att skapa en berättelse. Men låt henne ta ledningen.

Ge ditt barn lite variation

Delta i “prutningsleken”. På så sätt kommer ditt barn inte att bli uttråkad av sin teservis. Att variera nöjena är avgörande. Fördelen med merchandising-spelet är dess variation. Ge ditt barn fejkade grönsaker och imiterad frukt. Din dotter kommer att älska att leka butiksbiträde. Gå med på att ge henne rollen genom att klä ut sig till kund.

Vilken ålder för en flickas middagsservis?

Redan på sin första födelsedag försöker barn imitera sina närmaste och käraste. Men de har ännu inte så mycket fantasi. Den perfekta åldern för att leka med en teservis för flickor är mellan 2 och 3 år. Vid den här åldern kommer du att märka att barnet vill bete sig som en vuxen. Din dotter kommer att ge sitt gosedjur en flaska. Hon kommer att simulera en barnvagn med sin docka i den. Erbjud henne en dinetteflicka vid denna tidpunkt och du kommer att se hur glad hon blir.

Vad vinner ditt barn på att leka med teservisen?

Tebjudningen skapar ett viktigt ögonblick i barndomen. Fördelarna är många:

 • Utveckling av kreativitet
 • Ett bra sätt att uttrycka sig
 • Lär sig känslomässig kontroll
 • Förvärvande av självständighet

Detta spel utvecklar barnets fantasi. Flickans dinette förbättrar motoriska färdigheter. Det är ett sätt för dig att glädja din dotter. För att barnet ska kunna njuta av alla dessa fördelar måste du lyckas med ditt val.

Hur du väljer dinette till din unga dam

Du måste ta hänsyn till flera viktiga parametrar:

 • Tillverkningskvalitet
 • Mångfald av tillbehör
 • Materialens kvalitet
 • Rika färger
 • Möjlighet till förvaring
 • Lekens bekvämlighet
 • Barnsäkerhet

Låt oss gå in på lite mer detaljer.

Kvaliteten på spelets produktion

Tänk dig följande. Du ger ditt barn en present: hennes dînettedotter. Hon blir galen av glädje. Hon hoppar upp på din hals för att säga tack. I en frenesi packar hon upp paketet och börjar spela. Knappt 5 minuter in i spelet går en accessoar sönder. Ett annat går sönder. Barnet är totalt besviket. Och det är du också. Det är inte vad du vill ha, det är säkert.

Så var uppmärksam på kvaliteten på middagsservisen. Miniköksredskap i rostfritt stål för flickor är en långlivad middagssats. Ditt barn kommer att njuta av den under lång tid. Om hon är mellan 4 och 12 år gammal, ge henne den här teservisen. Barn tappar ofta sina leksaker. Det är därför du måste välja kvalitet. Du besparar ditt barn besvikelser. Det sparar också pengar åt dig.

Mångfald av tillbehör för att förbättra leken

En teservis som är begränsad till några få föremål är ointressant. Barn gillar att ha många leksaker. Din dotter behöver laga olika rätter. Precis som mamma. Ju mer varierade tillbehören är, desto mer kan barnet variera sina nöjen. Tänk på detta när du köper.

De bästa materialen att välja

Teburkar för flickor tillverkas av en rad olika material: plast, trä, rostfritt stål etc. Plast har fördelen att vara lätt. Det gör det lättare för små barn att hantera föremål. Men var försiktig med plastens kvalitet.

Vissa plaster innehåller föreningar som är skadliga för barn. Ftalater och formaldehyder hör till de ämnen som bör undvikas. De orsakar luftvägs- och hudallergier.

Dinettmöbler och köksredskap för flickor är tillverkade av högkvalitativ plast. Enheten skyddar ditt barns hälsa. Setet levereras med massor av tillbehör. Denna matgrupp för flickor är komplett. Ditt barn kommer att bli förtjust. Det är en underbar födelsedagspresent. Matbord i trä är perfekta. Materialet är naturligt och slitstarkt. Välj detta material om du är miljömedveten. Teserviser i trä är dyrare än de i plast.

Rikedomen av färger

En teservis väcker barnet till liv. För att spela denna roll till fullo använder den attraktiva färger. Yngre barn har en svaghet för starka färger. Föredra en matplats som är rik på färger.

Vissa modeller imiterar originalfärgerna på tillbehören. Detta är en bra idé. Denna typ av färg bör dock förbli i minoritet. Barn kan identifiera föremål med hjälp av deras former.

Förvaring

Denna parameter är avgörande. Ditt barn håller på att lära sig att hålla ordning. Välj ett lekset för honom som har förvaring (väska, låda). Förvaring förhindrar förlust av föremål från Dînette fille.

Bekväma tillbehör

Din dotter behöver kunna leka med lätthet. Hennes utrustning måste vara praktisk. Att hantera sina föremål är en nödvändighet för henne. Om de är hala är de dåliga. Föremål som är för små kommer att orsaka obehag för barnet. Din dotter kommer att ha svårt att greppa föremål som är för stora för henne. Var uppmärksam på det praktiska med leksakskök.

Säkerheten för din unga dam

Ditt barn behöver kunna ha roligt i lugn och ro. En bra teservis är fri från vassa eller spetsiga föremål. Var noga med alla dessa parametrar.

Minnie Mouse-kökset för flickor uppfyller säkerhetskriterierna. Materialet är BPA-fri plast. Om din dotter är ett fan av Musse Piggs värld kommer du säkert att glädja henne. Tecknade figurer fascinerar barn. Detta kit är jättekul. Det innehåller även plasttallrikar. Din dotter kommer med glädje att laga en härlig omelett till dig.