Visar alla 9 resultat

När man har en liten flicka hemma älskar man att klä upp henne precis som man vill. Föräldrarna är de enda som designar kläderna till sina små flickor: klänningar, overaller, t-shirts etc., du kan välja vad du vill.

Lungbyxor är tidlösa barnkläder. Så dungarees är ett perfekt tillskott till din lilla flickas garderob. Jumpsuiten i miniatyr ger en avslappnad look.

Parametrar för att välja dungarees för små flickor

Som alla kläder för små flickor är det viktigt att välja de dungarees du vill att hon ska bära. För att göra detta finns det vissa parametrar att tänka på innan du gör ditt köp:

● Din flickas ålder och storlek

● Årstid

● Praktiskt

● Stil och färg

Detta är de viktigaste punkterna att tänka på. De kan tillämpas på overaller, men också på andra flickkläder eller accessoarer. För att bättre förstå innebörden av varje parameter ska vi gå in mer i detalj.

Hur man väljer dungarees för små tjejer

Storleken på ett plagg är en mycket viktig parameter, särskilt när det gäller att klä din lilla flicka. Faktum är att din lilla flicka är helt beroende av dig, din uppmärksamhet och din välvilja som förälder. Så du måste få henne att känna sig bekväm i sina kläder. Du bör låta henne prova dungarees innan du köper dem och se till att hon inte klämmer dem i midjan, grenen eller någon annanstans.

Även om det första vi tittar efter när vi vill köpa kläder som vårt barn kommer att tycka om är storleken, är detta uppenbarligen inte det enda kriteriet att ta hänsyn till. Det är sant att storleken på overaller är en viktig punkt när du köper, men det finns andra.

Säsongen

En overall är ett plagg som kan bäras både på vintern och sommaren. Därför behöver du tänka på vilket material den ska vara tillverkad av. Det vore tråkigt om din lilla flicka kände sig obekväm för att hennes fina dungarees var gjorda av ett material som var för varmt en solig sommardag, eller om hon frös i dungarees som var för lätta en kall dag.

För att undvika att göra ett misstag måste du tänka efter noga innan du köper en overall till din lilla flicka. Faktum är att ditt val främst bör bero på årstiden. I princip är overaller lämpliga för de varmare månaderna.

På vintern kan du kombinera dem med en kappa för din lilla flicka. För de andra årstiderna är de tillräckligt enkla för din lilla flicka att bära.

Stilen passar alltid bra med en enkel t-shirt och ett par lätta skor, perfekt för din lilla flicka.

På sommaren kan du välja linnen i starka färger. Camel, nude och ljusbrun är mycket populära på vintern.

Praktiskt

Varje liten flicka rör på sig och blir smutsig, så hon behöver byta om regelbundet. Det är därför det är viktigt att fokusera på det praktiska när du klär henne.

Om du ska ta en kort promenad kommer du och ditt barn inte att störas av byxor som är svåra att bära, men om du ska vara borta en längre tid måste du välja rätt byxor som fungerar bättre för den aktivitet du vill göra med din lilla ängel.

Stil och färg

De sista punkterna bör också tas med i beräkningen. Din lilla flicka kommer inte att ha något att säga till om när det gäller vad hon har på sig, så det är upp till dig att se till att du respekterar din lilla flicka genom att klä henne väl och låta hennes stil tala för sig själv.

Du kan välja modell och färg:

● Enligt dina preferenser

● Inspirerad av aktuella trender

● Genom att välja klassiker och tidlösa plagg

● Stil som matchar din egen

Hur du bär långbyxor tillsammans med din lilla flicka

För att få ihop hela outfiten finns här några tips för klädmatchning.

Smakfull overall

Det är helt okej för ett barn att bära kläder från de bästa märkena. Dessutom är det ganska ekonomiskt, för när vi säger märkeskläder menar vi hållbara, långvariga föremål. Det spelar ingen roll hur gammalt ditt barn är, du kan köpa designerkläder.

Om du är osäker på priset kan du hålla utkik efter specialerbjudanden, kampanjer och exklusiva erbjudanden på designerkläder. Du får kvalitetskläder till ett överkomligt pris.

Dessutom erbjuder de stora varumärkena flera modeller av overaller som också är perfekta för din lilla flicka.

Väldigt bekväma overaller

När du klär din lilla flicka får du aldrig glömma den gyllene regeln: prioritera alltid komfort. När det gäller dungarees har du mycket att vinna, eftersom detta plagg är mycket praktiskt för de minsta flickorna.

De gör att ditt barn kan röra sig fritt och enkelt. Allt du behöver göra är att välja rätt modell.

Du kan klä din lilla flicka i en dungaree-klänning. Det kommer inte bara att vara elegant, det kommer också att vara bekvämt. Så länge den inte irriterar ditt barns hud eller stör hennes rörelser. Det finns ett stort urval av färger och tyger på marknaden.

Funktionella overaller

Det största problemet med barnoveraller är deras praktiska egenskaper. Vissa modeller är svåra att ta av och på. Detta är inte särskilt praktiskt, särskilt inte i händelse av en nödsituation.

Plaggets funktionalitet måste därför ifrågasättas. Det är idealiskt att välja modeller med tryckknappar. Om det är en dungaree-klänning är den naturligtvis lika praktisk som en klänning. Den perfekta stilen för din lilla flicka bör kompletteras med en vacker kappa eller lätt jumper för mellansäsongen.

Typer av overaller för din lilla flicka

Förutom jeansoveraller, som är de mest populära, kan du klä din dotter i andra typer av overaller.

Det finns många som du älskar och som passar din lilla flicka bra. Du hittar ett stort utbud av overall för små flickor i olika material:

● Overall i läder

● Overall i linne

● Overall i konstläder

● Overall i manchester

● Overall i bomull

● Jeansoverall För vintern är dessa tillräckligt tjocka för att hålla ditt barn varmt. De är ofta mörka i färgen. På sommaren är de däremot tunnare, lättare och mer flödande med vackra ljusa färger eller mönster. Alla små flickor känner sig bekväma i långbyxor, sommar som vinter. De erbjuder all den komfort de behöver.