Visar alla 16 resultat

Visar alla 16 resultat

Goda värderingar lär man sig från tidig ålder. Om du vill lära ditt barn goda vanor så att han eller hon kan lyckas i livet, måste du börja med att lära ut de grundläggande reglerna redan från barnsben.

Organisations- och klassificeringsandan är en ovärderlig tillgång för att lyckas i livet. Du kan lära din avkomma detta genom livskunskap och skapa goda vanor. Lär din dotter att städa sitt rum genom att köpa saker som tvingar henne att göra det. På Little Pirates hittar du de flesta förvaringsmöblerna för en flickas sovrum till riktigt låga priser.

Varför välja förvaringsmöbler?

Föräldrar tar själva hand om att städa upp sina döttrars saker. När de blir äldre tenderar de att låta sina barn sköta städningen själva. På grund av bristande erfarenhet kan de inte förvara sina tillhörigheter. Om så är fallet är det normalt att du hittar din dotters saker felplacerade och felplacerade när du går in i hennes rum. Tillrättavisa henne inte. Att lära sig är en pågående process och hon kommer bara att lyckas om hon fortsätter att försöka.

Med åldersanpassade förvaringsmöbler kan din dotter redan från tidig ålder lära sig att hålla ordning på sina saker så att hennes rum förblir rent. Förvaringsmöbler för barn är dessutom anpassade till deras storlek, vilket gör det lättare för dem att lära sig att hålla ordning.

Om du köper förvaringstillbehör för vuxna till din dotter kommer hon sannolikt att tycka illa om möbelns design. Ett förvaringstillbehör för vuxna är sannolikt också längre än din dotter är lång. Så det är normalt att din dotter inte kommer att kunna förvara sina saker i denna möbel. Ge henne en förvaringshylla med lådor för en flickas sovrum för att hjälpa henne att lära sig.

Varför titta på designen av förvaringsmöbler?

Från ung ålder och även i vuxen ålder är kvinnor fästa vid skönhet. Genom att använda möbler med en exceptionell design kommer ditt barn att förvara sina tillhörigheter väl i dess fack. Att städa upp kommer att vara ett ögonblick av avkoppling för henne. Hon kommer inte att bli uttråkad av att använda en accessoar som intresserar henne. På så sätt lär du dina barn goda vanor i en lekfull atmosfär, utan att ta till starka metoder.

Gör ett praktiskt val genom att välja en funktionell byrå eller en garderob i rosa tyg. Möblerna kommer att rymma din dotters skor, kläder, böcker, spel och alla hennes andra tillhörigheter. Du kan välja ett skåp eller flera hyllor för att skapa en bokhylla. En garderob med hjul är lätt att flytta runt. En stor låda kan användas för att förvara din dotters leksaker. Möblerna ger rummet en enkel och sober inredning.

Vitt trä är ett ädelt och hållbart material. Förvaringsmöbler fungerar också som dekoration för ditt barns sovrum.

Vilka förvaringsmöbler ska du köpa till ditt barn?

Det finns flera förvaringsmöbler för barn på Små Pirater. För att din dotter ska kunna lägga undan sina saker i en trevlig miljö måste du välja kvalitetsmöbler och vara uppmärksam på designen.

Det första kriteriet för att välja denna typ av föremål är hållbarhet. Barn är notoriskt bråkiga från en tidig ålder. Om du inte väljer robusthet riskerar du att köpa fler möbler på kort tid.

Det andra kriteriet att ta hänsyn till är materialet. Förvaringsenheter för flickor tillverkas av en mängd olika material, men det mest rekommenderade är plast. Barn attraheras av plastföremål på grund av deras estetiska tilltal. Dessutom riskerar din dotter inte att skada sig om hon stöter i en plastmöbel i sitt sovrum.

Glöm inte det sista kriteriet, som är design. Detta kriterium är också mycket viktigt, eftersom det avgör om din dotter kommer att gilla ditt köp och använda det klokt. I detta avseende är det bäst att välja möbler med design baserad på hjältar från Disney- eller Pokémonfilmer. Möblernas utseende ska vara tillräckligt lekfullt för att locka ditt barn. Du kan köpa en garderob till din dotter med lådor där kattansikten är ritade, eller en sminklåda som ser ut som en bil.

Var hittar man förvaringsmöbler till dotterns sovrum?

Du kan köpa dessa barnmöbler från vår förtroendeingivande butik. Vår Little Pirates-plattform är ett riktmärke när det gäller att sälja kvalitetsmöbler för flickor. Våra produkter ger bra valuta för pengarna.

Vilka möbler kan du hitta på vår onlineförsäljningssida?

Du hittar skohyllor för att utrusta din dotters sovrum på vår plattform. Våra slagtåliga hyllor är tillverkade med enkel design. Detta är perfekt för en tjej som inte dras till alltför pråliga föremål.

Föräldrar kan använda våra smyckeskrin för att lära sina döttrar hur de ska förvara sina modeaccessoarer. Våra smyckeskrin är designade med flera fack för enkel förvaring. På vår webbplats hittar du också Minnie sminkväska för flickor för att introducera ditt barn till smink från en tidig ålder. Våra kompletta sminkväskor och sminklådor för flickor finns i unika designer som Snödrottningen. De innehåller allt du behöver för att sminka dig.

Vi erbjuder också frisörlådor för flickor, perfekt för att lära din dotter hur man arrangerar sitt hår från barndomen. Du hittar också ett urval av sminkbord för flickor i vår onlinebutik. Vi erbjuder även speldosor för små flickor. De är perfekta för förvaring av leksaker.

För att hjälpa din dotter att städa upp i sitt rum erbjuder vi en annan förvaringsmöjlighet: leksakslådor. Våra kistor kan installeras i en flickas sovrum, eftersom de är tillverkade i en liten storlek, men med gott om utrymme för förvaring. På Små Pirater hittar du också förvaringshyllor i flera nivåer, perfekt för att lära ditt barn organisationsandan.

Du hittar också sänglampor och sovrumsgardiner. Alla Små Pirater-artiklar finns tillgängliga till låga priser. Med oss kan du lära din dotter hur man städar sitt rum utan att spendera en förmögenhet.