Visar 1–40 av 87 resultat

Visar 1–40 av 87 resultat

Disguise är ett sätt att dölja sitt utseende. Det är en speciell klädsel som bärs vid specifika tillfällen, och det är roligt för barn. Små flickor älskar att klä ut sig eftersom det gör dem omöjliga att känna igen.

Det är faktiskt hela poängen med att klä ut sig: att se ut som någon annan enligt din fantasi. Om dina barn älskar att klä ut sig beror det på att det finns underbara dräkter och accessoarer för flickor. Dina barn kommer inte bara att ha jätteroligt i sina maskeradkläder, utan de kommer också att kunna se ut som sina allra bästa. Med så många olika maskeradmodeller att välja mellan kan det vara svårt. Den här artikeln hjälper dig att välja dina flickors maskeraddräkter bättre.

Varför ge dina små flickor maskeradkläder?

Det är bra att klä upp barn eftersom det vid vissa tillfällen kan avgöra graden av deras glädje. Välj till exempel Frozen prinsessan Elsas klänning. Den levereras med handskar, hästsvans och krona, för att göra alla små flickor glada.

För speciella evenemang

Dessutom är vissa evenemang lämpliga att ha på sig en maskeradklänning. FörutomHalloween kan det vara en karneval, Mardi Gras eller en födelsedagsfest. Paljettklänningen Frozen Princess Dress för flickor är en magnifik klänning som kan anpassas till alla tillfällen. Detsamma gäller Elsa Cosplay-klänning, som är lika lämplig för alla evenemang. Med en fejkfläta kan din prinsessa imitera Elsas frisyr när hon går ut.

Förklädnaden kommer att hålla ditt barns sinne sysselsatt och samtidigt låta henne förkroppsliga en karaktär som hon beundrar eller idealiserar. För att tillfredsställa alla små flickor är Elsa-klänningen för flickor den bästa. Den passar lika bra för Halloween som för en vanlig fest. Om din prinsessa älskar Disney Frozen, ge henne denna klänning. Den levereras med krona, halsband, handskar och trollstav. Det är en vacker utstyrsel som hjälper din prinsessa att förverkliga sina drömmar. När hon klär ut sig kan ditt barn utveckla sin kreativa sida. Det är också en möjlighet för henne att växa upp. Huvudsyftet med att klä ut sig är att ha roligt, även när man fortfarande är en liten flicka.

Det är bättre att välja fina kläder snarare än läskiga dräkter. Även om det är roligt, vädjar utklädning till ett barns fantasi. Så de utvecklar en känsla av initiativ och kreativitet. Det roliga blir ännu roligare när flera barn klär ut sig tillsammans.

Varför välja utklädningskläder beroende på hur gamla dina små flickor är?

Det finns flera anledningar till att du behöver ta hänsyn till flickornas ålder när du väljer deras maskeraddräkter. Först och främst måste du ta hänsyn till unga flickors förmåga. Naturligtvis har barn förmågan att klä av sig innan de klär sig. Så det är så små flickor lär sig att bära sina förklädnader. Flickor som är fyra år eller yngre kan klä av sig, men inte klä på sig. Så slipsar och kläder som går över huvudet kommer att vara svåra för dem att bära. Detsamma gäller för kläder med knäppning baktill.

Under 4 år

Dessutom har små flickor under fyra år ännu inte några preferenser när det gäller maskeradkläder. Så det är lättare att hitta utklädningskläder för flickor för denna åldersgrupp utan risk. Du kan välja mellan en Snövitklänning och en Elsa Frozen maskeradklänning. Den förstnämnda kommer att uppskattas av små fans av Disney-prinsessor. Det är en Cosplay-dräkt som innehåller en klänning, cape och pannband med rosett. Den ser ut som en prinsessa med en attraktiv och tilltalande look. Den andra är en blå klänning som ser ut som en riktig ängladrottning. Den låter också den lilla flickan snurra runt i sin dräkt och låtsas ha massor av krafter. Hennes design är den mest realistiska.

Från 4 års ålder

Vid fyra till fem års ålder kan prinsessan redan klä sig själv. Det kommer dock fortfarande att vara komplicerat att fästa kläderna, liksom att ha åtsittande kläder. I den här åldern föreslår vi klänningen Frozen Prinsessan Elsa. Efter fem års ålder klär barn sig själva och föräldrarnas ingripande är inte nödvändigt. Även om din prinsessa kommer att kunna göra ett val, kommer Elsa-klänningen för tjejer att vara perfekt.

Vilka kostymer ska du välja för din lilla flicka

Välj en outfit utöver det vanliga för din prinsessa för att få henne att sticka ut. Det finns inget behov av att välja läskiga kostymer för Halloween, vackra outfits kommer att göra susen.

För barn kan varje evenemang vara en möjlighet att sätta sig in i sin favoritkaraktärs situation. Så maskeraddräkten bör återspegla den lilla flickans dröm. Så är fallet med Frozen paljettprinsessklänning för flickor. Med en halvlång paljett kan den lilla flickan snurra runt som en riktig Frozen. Den bifogade kappan förskönar mästerverket. Hon kan också välja att föreställa Elsa eller Anna från Frozen. Din lilla flicka kommer att tro att hon är den vackra drottningen av Arendelle.

Du kan också välja en älv-, häx- eller skelettdräkt. Dessa dräkter är perfekta för en temakväll eller Halloween-fest. Gör ditt val utifrån din dotters längd.

Det är viktigt att välja kostymer som kommer med tillbehör. Detta gör det möjligt för barnet att hitta sig själv i en annan värld och förverkliga sina drömmar. Flera maskeraddräkter finns tillgängliga på vår webbplats med många tillbehör och enligt varje liten flickas behov.

Varför välja maskeraddräkter baserat på material?

Materialet är ett viktigt element när du väljer maskeraddräkter för flickor. Outfiten måste dock garantera komfort, varför den måste vara trevlig att bära. Du måste välja en förklädnad som undviker att gnugga på barnets hud.

Tyget ska också vara mjukt för att undvika klåda och värme. För maximal komfort för din prinsessa, välj bomullsbaserade kostymer. Bomull är ett mycket bekvämt material, vilket du kan se på Elsa-klänningen för flickor. Den är mycket bekväm tack vare sin bas av bomullstyg. Detsamma gäller för Elsa Cosplay-klänning för flickor. Din prinsessa kommer att känna sig helt bekväm i denna vackra klänning. Om du föredrar dräkter gjorda av polyester är det inga problem, du hittar alltid det du letar efter hos Little Pirates.

Polyester är ett tyg som andas och är mycket slitstarkt. Det leder bort svett och kommer att hålla dina dräkter glittrande under lång tid. Välj dock en mjuk och lätt polyester. För detta föreslår vi Snövitklänning för flickor, som kommer att ge dina små flickor bästa möjliga förutsättningar.

Det är också trevligt att bära dräkter gjorda av både bomull och polyester. Frozen Elsas blå klänning är tillverkad av dessa två material. Det gör att de små kan klä ut sig i högkvalitativa material. När det gäller tygkvalitet är Elsa-prinsessans snöklänning den bästa. Den passar för alla tillfällen och dina små flickor kommer att älska den.