Elegant hatt med handske för moderiktiga tjejer, flera valmöjligheter
Elegant hatt med handske för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elegant hatt med handske för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Finns det något bättre sätt att hålla ditt barn varmt på vintern än med en snygg och funktionell mössa och handske för flickor? Mössan levereras med en matchande handske som håller ditt barns händer varma. Denna accessoar är lämplig för flickor under 2 år.
Tranche d'âge

0 à 12 mois

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant hatt med handske för flickor

Den snygga mössan med handske för flickor är en måste-ha modeaccessoar för stilmedvetna och bekväma unga flickor. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell värme och mjukhet samtidigt som den ger en touch av elegans till alla outfits.

Mössan är utformad för att passa flickors huvuden perfekt, tack vare den justerbara midjan och det elastiska bandet för optimalt stöd. Den finns i en mängd trendiga färger, från pastellfärger till ljusa nyanser, så att varje tjej kan hitta den som bäst passar hennes personliga stil.

Set med hatt och handskar

Detta set med bonnet och handskar har en elastisk kant för ditt barns komfort. Detta ger också en bättre passform på huvudet och handleden.

Den snygga mössan med handske för flickor är ett måste för unga flickor som vill hålla sig varma samtidigt som de ser snygga ut.

Den här mössan är tillverkad av högkvalitativa material, t.ex. mjuk, varm ull, som garanterar skydd mot vinterkylan.

Bomullshatt

Den här huvan är nödvändig för att se till att ditt barn inte blir förkylt på vintern. Den är tillverkad av ett bomullstyg som är mjukt mot barnets känsliga hud.

Mössans design är enkel men elegant, med en snygg finish och subtila detaljer som ger en touch av sofistikering. Mössan har en pom-pom i syntetpäls som ger en touch av glamour till ensemblen.

De matchande handskarna är också tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att passa unga flickors händer perfekt.