Visar 1–40 av 191 resultat

Visar 1–40 av 191 resultat

Tjejsmycken: olika stilar och tips för att välja

I en mängd olika stilar tillför smycken elegans och charm. Att känna till dem är viktigt när du klär din dotter. Skulle du vilja ge några i present? Mer än bara en accessoar, smycken är också ett sätt för din dotter att uttrycka sin identitet. Hur väljer du mellan de olika stilarna av flicksmycken. Våra 4 tips för att välja rätt smycken.

Tjejsmycken i olika stilar

Vissa smycken är oumbärliga för din dotter. De material som dessa smycken tillverkas av varierar: guld, silver, pärlor och andra ädelstenar. Och låt oss inte glömma andra mindre populära material som läder, tygband, ruskor etc.

De flicksmyckensom är vanligast är:

  • Hörhängen
  • Kedja
  • Krage
  • Medaljhänge
  • Ringar
  • Armband m.m.

Låt oss titta närmare på värdet av att använda dessa tjejjuveler.

Halsband för halsutsmyckning

Ett tecken på kvinnlighet, halsen är en känslig del av kroppen. Väl utsmyckad avslöjar den all charm hos en feminin kropp. Att sätta smycken på halsen innebär också att smycka en del av bysten. Det är hänget som verkar på bröstkorgen för att framhäva den. Halsbandet kan bäras runt halsen eller som ett långt halsband. Det är en skönhetsfunktion som ger bysten närvaro. Det framhäver också dekolletagets skärning.

Men det betyder inte att din lilla stjärna inte kan bära ett vackert halsband som detta klöverhängande halsband.

Halsband: viktiga symboler för kvinnlighet

Om din dotter bara måste välja ett smycke är örhängen en bra idé. De klär inte bara ansiktet, de avslutar en look. örhängen finns i många olika former. Beroende på din look kan du välja stora cirklar, droppformer och så vidare. Fall för den här originella modellen: ett par dinosaurieörhängen. Upptäck också detta magnifika par enhörningsörhängen i vår kollektion.

Armband och ringar: oemotståndliga smycken för flickor

Fingrar och handleder är bland de strategiska områdena, även för dessa små damer.Olika ringar investerar flickors fingrar. Beroende på vilket finger som pryds definierar ringen en del av din dotters personlighet. Armband och ringar är flicksmycken av största vikt.

Kreativa och originella smycken

Vissa smycken är sällsynta och originella. För att få dem måste du ta till skapande smycken. Dessa skönhetstillbehör har den speciella egenskapen att de är svåra att bära. De är verkligen imponerande. De täcker vanligtvis en stor del av kroppen.

I allmänhet kräver dessa ädelstenar en urringad topp eller “V”-krage. Off-the-shoulder-toppar visar också upp denna typ av smycken. Tillfällen att bära dessa kreativa tjejs mycken är sällsynta.

Din dotter kommer bara att bära dem vid speciella tillfällen som dop eller födelsedag. Syftet med dessa set är att markera de stora ögonblicken. manchetter är armband som passar till exklusiva outfits. När de är infattade med ädelstenar sticker de ut från mängden. För extra synlighet, bär dem med en ärmlös outfit.

Originala smycken i bohemisk stil

De här smyckena kännetecknas av en stor kreativ frihet. Ett originalsmycke är genomsyrat av en atypisk design. Dess sammansättning är speciell och unik. Ett originalsmycke består av flera graveringar. Dessa är representationer av etniska motiv. Dessa smycken innehåller tomrum, ett slags utrymmen för att ge en luftig karaktär.

Vissa originalsmycken är gjorda av tagel. Om du är en hästälskande familj, här är några goda nyheter. Dessa flicksmyckenkan anpassas och tillverkas av ditt eget hästhår. Ringar, armband eller hängen kan göras personliga för att glädja ditt barn. Ett utmärkt sätt att kombinera stil och passion för hästar.

4 tips för att välja smycken till din dotter

Det kan ofta vara svårt att hitta rätt smycke till din dotter. Det är en ännu större utmaning om ditt barn är tonåring. Kom ihåg att tonåren kännetecknas av en önskan om självständighet. Tveka inte att ta reda på den aktuella trenden för att få en uppfattning om vad din dotter kanske gillar.

Preferera enkelt formade smycken för flickor

Om du känner att du inte har något val, håll det enkelt. Satsa på smycken med enkla, eleganta linjer. En diskret uppsättning med rena linjer kompletterar en look. Den här typen av flicksmyckenbärs under alla omständigheter, till alla typer av kläder.

Om rätt storlek på smycken

För alla tjejer där ute rekommenderar vi några måste-ha. Stiftörhängen är en tidlös favorit. Om din dotter inte är så förtjust i smycken kan du köpa några håraccessoarer till henne. En bra barrette kommer att förbättra hennes utseende.

Vilka smyckesfärger ska du fokusera på?

Gå på säkra kort genom att välja hennes favoritfärger. Då undviker du att göra några misstag. Vissa tjejer gillar smycken. Andra är mer intresserade av färgglada modeaccessoarer: scarfar, scrunchies, hårspännen och så vidare. Tappa inte bort ditt barns smak.

Om ditt barn gillar neutrala färger, köp flicksmycken svart till henne. Vitt och grått kommer säkert att tilltala henne. Vissa tjejer föredrar att ha mycket färg i sina kläder. Om din dotter är sådan måste du ge henne korall eller grönt. Hon kommer garanterat att älska dessa val. Föreslå harmoniska färgkombinationer för din unga dam. Hon kommer att älska dem.

Några flicksmycken att ge ditt barn

Smyckesset för flickorkommer att tilltala din unga dam. Ensemblen är harmonisk. Hjärtat pryder örhängena, halsbandet, ringen och till och med armbandet. Färgerna speglar din dotters ålder. De sträcker sig från blått och gult till rosa och lila. Om din dotter är mellan 3 och 14 år är det här smyckessetet för henne.

Setet med 12 justerbara ringar med blommor och djurmotiv för flickor är en utmärkt present. Håll utkik efter mademoiselles födelsedag och ge henne den här presenten. Hon kommer att bli berusad av glädje. Att kunna välja en ny ring varje dag för att imponera på sina väninnor är ett privilegium.

Det bohemiska strassarmbandet för tjejer är väldigt trendigt. Det är ett mycket feminint och stilrent smycke. Det har fördelen att det passar både preppy och casual stilar. Detta armband är den typ av smycke som flickor drömmer om. Ditt barn kommer att göra det till ett av sina favoritarmband.

Din dotter behöver förvara sina smycken för att kunna ta hand om dem bättre. Du kommer att ge henne en härlig överraskning med detta smyckeskrin för flickor. Det har en myriad av fack. Hon kan också förvara andra saker som hon tycker om.