dussintals mössor på det gråa mattgolvet, alla möjliga färger för en liten flicka
Tjock mössa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjock mössa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om ditt barn är känsligt för kyla och ofta blir förkylt ska du köpa den här tjocka mössan för flickor till henne. Den är tillverkad av ett tjockt men ändå lättviktigt tyg. Den kan hålla ditt barns huvud och öron varma i kallt väder.
Material

Akryl

Barnets ålder

10 till 24 månader

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjock mössa för flickor

Designen på denna mössa är mycket elegant och feminin. Den finns i en mängd ljusa, iögonfallande färger som passar perfekt till alla outfits. Dina barn kommer att kunna ta fram en sourrir i den färg de själva väljer. Och det kommer att göra alla deras skolkamrater superglada.

Hatt med vackert mönster

Den här bonetten har ett vackert mönster och finns i flera olika färger. Så du kan välja den du gillar bäst för ditt barn.

Den tjocka mössan för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för kalla vinterdagar. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är både varm och bekväm.

Den är perfekt för att hålla huvudet och öronen varma när du är ute i friska luften, eller för att skydda mot isande vindar.

Stickad mössa för baby

Den här beanie är stickad i mjukt akryltyg för den känsliga huden hos spädbarn under 24 månader. Den kan sträckas ut för att passa barnets huvud ordentligt.

Den har ett inre fleecefoder som ger optimal värmeisolering för att skydda huvudet mot kyla. Fleecens mjuka, fluffiga struktur ger också extra komfort under de kallaste dagarna.