Trendig mjuk vintermössa för små flickor, olika färger
Mjuk vintermössa för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mjuk vintermössa för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

En varm mössa gör vinterdagarna mer uthärdliga och bekväma! Det är därför vi har tagit fram denna mjuka vintermössa för små flickor. Den är allmänt snygg och inte för tung för att bära under långa vinterdagar.
Tranche d'âge

7 à 24 mois

Matière

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk vintermössa för små flickor

De små öronen på mössans ovansida ger accessoaren en touch av originalitet. Glöm inte denna mössa på dina utomhusutflykter för att hålla ditt barns huvud varmt och skönt! När de första kalla vindarna kommer kommer vintern att vara en bris för din pirats huvud och hålla det varmt och skönt.

Hatt i akryl

Den här huvan för små flickor är lämplig för spädbarn i åldern 6 till 24 månader. Materialet är stretchigt och passar för flera huvudomkretsstorlekar.

Den är tillverkad av akryl, som har många fördelar, t.ex. dess motståndskraft. Den kommer också att hålla deras små huvuden varma och följa med dem genom de långa vintermånaderna.

Hatt för flickor

Den här mössan skyddar mot kyla, regn, snö, vind och andra element. Den finns i flera färger så att du kan välja den som passar ditt barn bäst.

De underbara små öronen som är sydda i toppen av mössan ger en söt touch till denna enkla accessoar.