Visar alla 39 resultat

Visar alla 39 resultat

Alla flickors dröm är att bli en riktig prinsessa, eller åtminstone att få bära en prinsesskostym. För att hjälpa henne att förverkliga denna dröm, tveka inte att ge henne en vacker prinsessklänning för ett speciellt tillfälle som ett bröllop, en konfirmation eller hennes födelsedag! I vår onlinebutik hittar du en samling klänningar som sätter din prinsessa i rampljuset. Våra produkter är av högsta kvalitet.

Prinsessklänning för flickor: 3 tips att välja mellan

Skulle du vilja se din lilla flicka bära en vacker prinsessklänning? Det är en riktig fröjd för barn att klä ut sig till en vacker prinsessa, och det är också en fröjd för en förälder att se sitt barn så lyckligt. Så hur väljer du den perfekta lilla prinsessklänningen till ditt lilla barn? Här är 3 tips som hjälper dig att välja den perfekta prinsessklänningen till ditt barn.

Välj en prinsessklänning till en flicka: Materialet

Det är svårt att hitta något bättre än en prinsessklänning eller formell klänning för att få din dotter att se bra ut på fester. Faktum är att skönheten i en flickas prinsessklänning måste gå hand i hand med komfort. Och den komforten avgörs av tyget.

Bomull är ett mycket populärt material på grund av dess mjukhet. Därför skulle en prinsessklänning i bomull vara mycket bekväm för din dotter, oavsett hennes ålder.

Det andra populära materialet för prinsessklänningar för flickor är polyester. Det är också mycket lätt att hitta prinsessklänningar som är gjorda av en blandning av dessa två material.

Välj prinsessklänning för flickor beroende på evenemanget

Om du letar efter en prinsessklänning till ditt barn är det förmodligen för att hon ska kunna bära den på fester. Och för varje typ av festligt evenemang kan det finnas en speciell stil av prinsessklänning.

För födelsedagar, fester och så vidare kan du välja en klänning i en mycket detaljerad stil: en klänning med paljetter eller spets, i en attraktiv färg, är ett säkert kort.

För en maskeradbal finns det så många lämpliga prinsessklänningar. En prinsessklänning i renässansstil för flickor kommer till exempel att göra susen.

Om din dotter däremot är en del av bröllopsfesten bör du välja en enklare stil. En vit eller sval klänning, en genomarbetad bustier, kanske med några snören, och du kommer att klara dig bra.

Förstå därför att klänningens stil måste vara i linje med evenemanget.

Välj den perfekta längden efter hennes ålder

Det är också viktigt att se till ditt barns säkerhet, så du måste hitta rätt längd på prinsessklänningen som passar henne. Det beror på att barn mellan 2 och 4 år behöver mer rörelsefrihet. Därför bör du välja en klänning som är lite kort. En klänning som faller en bit under knäna kan fungera.

För en flicka mellan 4 och 8 år bör du välja en ankelkort prinsessklänning.

Och mycket långa prinsessklänningar är lämpliga för flickor över 10 år. De är därför mer lämpliga för äldre flickor.

Nu när du känner till de viktiga kriterierna kan du hitta den perfekta prinsessklänningen för ditt barn bland de många modeller som finns tillgängliga och göra det bästa valet.

Vilka accessoarer passar till en prinsessklänning för flickor?

En prinsessklänning för tjejer är självklart designad för att visa upp ditt barn. Därför är det inte en bra idé att lägga till för många extravaganta accessoarer till hennes outfit. Gör det så diskret som möjligt: ett tunt halsband, en mindre komplicerad frisyr och du är klar!

Tjejklänningar: hur du klär din dotter som en prinsessa

Innan du funderar på att hitta en prinsessklänning åt henne bör du ta dig tid att ta reda på vad din dotter vill ha.

Det finns så många Disney-prinsessor. Hon har säkert sin favorithjältinna. Så fråga henne om hennes favorit Disney-prinsessor. Dessutom har Disney-prinsessor olika personligheter. Så du måste veta vilken som är mest lik din dotter.

Hon kommer inte bara att se vacker ut, utan hon kommer också att känna igen sig i sin utvalda prinsessa.

Välj prinsessans klänning

Klänningen är utan tvekan det viktigaste plagget du behöver för att klä din dotter som en prinsessa. Faktum är att varje prinsessa bör bära en klänning som är värd namnet.

Se också till att du inte köper en vacker klänning som ditt barn inte kan bära när du väljer klänning.

Så när du gör ditt val, tänk på hur din lilla ängel ser ut. Du bör också vara försiktig med valet av färg. Blått och rosa är de viktigaste färgerna. Så välj klänningar i dessa två nyanser.

Välj prinsessaccessoarer

Förutom klänningen behöver du komplettera din dotters garderob med prinsessaccessoarer. Här är några accessoarer att tänka på:

  • Prinsesskrona
  • Prinsesskrona
  • Prinsessring
  • Prinsessväska
  • Prinsessans sko

Glöm därför inte att lägga till en sista touch som tydligt identifierar din valda Disneyprinsessa. Om du till exempel har klätt din älskade Elsa, Snödrottningen, bör du sätta snöflingor på hennes hår.

Giv henne en sminkning värdig en prinsessa

Disneyprinsessor har alltid ljusa ansikten. När du klär din dotter ska du inte glömma bort hennes ansikte. Glöm inte att sminka henne! Faktum är att smink är ett utmärkt alternativ för att förbättra din dotters ansikte och förvandla henne till en prinsessa. Allt du behöver är en sminkväska, glitter och fodral.

Om du vet hur man sminkar sig kan du göra det själv. Å andra sidan, om du har några tvivel om din förmåga att applicera smink ordentligt, är det bäst att konsultera ett proffs.

Tyga till hennes frisyr

För att göra din prinsessas klänning perfekt måste du också ta hand om hennes hår. Se till att hon har en kunglig prinsessfrisyr. Du kan följa handledningar på YouTube för att lära dig hur du får till en frisyr som passar en prinsessa. Sedan kan du fläta det själv. Eller så kan du gå direkt till frisören för att skapa din änglas prinsessfrisyr.