Visar alla 4 resultat

Den rullande skolväskan: den mest praktiska skolväskan för flickor

Förberedelserna inför skolstarten kan ta upp all din tid som förälder. Att välja förnödenheter, och särskilt att välja en skolväska, är en tidskrävande process. Det krävs en hel del tålamod för att slutligen komma fram till ett val som är i linje med din dotterdotters önskemål.

Jämfört med den klassiska ryggsäcken är skolväskan med hjul idealisk av flera skäl. Ditt barn kommer aldrig att tröttna på att bära den, och hon kan växla mellan att dra runt den som en liten resväska eller bära den på ryggen som en klassisk skolväska, beroende på hennes humör.

En skolväska med hjul är det bästa valet du kan göra för att skydda din prinsessas välbefinnande. Du skyddar henne från eventuella ryggsmärtor. Det är en utrustning som kommer att följa med ditt barn varje dag och under en hel dag. Så det är viktigt att du ger henne det allra nödvändigaste så att hon är 100% bekväm under alla sina skoltimmar.

Vilken rullande skolväska för mellanstadieflickor ska jag välja? Hur väljer du en rullande skolväska för en lågstadieflicka? Här är allt du behöver veta om rullande skolväskor.

Beskrivning av en rullande skolväska

Bland ett stort urval av ryggsäckar och skolväskor är den rullande skolväskan en klassisk väska som många av er känner igen från er barndom. Om så är fallet kommer du säkert att minnas de goda tiderna och den stora hjälp som denna typ av skolväska gav dig under dina skolår.

En rullande skolväska för obegränsade fördelar

Det här är en skolväska som kanske har sett tidigare epoker än din dotters, men det har inte hindrat den från att utvecklas i takt med tiden. Idag finns den i moderniserade stilar, olika färger, olika former och estetik – du kommer att bli bortskämd med valet. </span

Med sitt inbyggda hjulsystem är den lätt att transportera och med sitt teleskophandtag gör den det enkelt att flytta runt. Den är perfekt för din prinsessa oavsett ålder (från dagis till tonåring).

Mer än en vanlig ryggsäck

Den hjulförsedda väskan är justerbar och ergonomisk. Det innebär att den kan bäras som en ryggsäck med dessa klassiska axelremmar eller dessa väl vadderade axelremmar beroende på hur styv den är. Ditt barn kan behöva bära den på axlarna.

Det här är en utmärkt skolväska med allt-i-ett-funktionalitet. Dess reflexband garanterar ditt barns säkerhet på vägen till skolan. Precis som en vanlig ryggsäck är den också vattentät och vattenavvisande för regnperioden.

Mycket slitstarkt material

Detta är en mycket robust skolväska. Den är av mycket god kvalitet och tillverkad av material som har studerats noggrant för att säkerställa dess robusthet. På utsidan kan ditt barn enkelt komma åt sina snacks eller små bruksföremål genom skolväskans ytterfickor, sidoficka eller ficka med dragkedja beroende på vad du föredrar.

Praktisk och ett måste

Möjligheterna med en axelväska på hjul ur praktisk synvinkel är många. Rullväskor med avtagbara handtag hjälper ditt barn att undvika att bära en väska som är för tung. Hon kommer helt enkelt att kunna dra den med sig, och om hon vill kan hon lossa den när hon vill för att bära den på axlarna.

Så väljer du din rullande skolväska

Du behöver uppfylla några villkor och se över några kriterier för att säkerställa att skolväskan uppfyller ditt barnbarns krav. Den måste vara anpassad till hennes längd och vikt, med risk för att orsaka instabilitet i hennes räckvidd. Med vetskap om att det finns många former och färger att välja mellan kan du bläddra i vår katalog med din dotter innan du gör ditt val. Se allt så att hon kan dela sin stil och smak med dig.

En rullande skolväska som passar ditt barns längd och vikt

Ditt barns längd spelar en viktig roll när du ska välja rätt skolväska. Det gör att du kan mäta vikten på den skolväska som är gjord för din dotter. I princip bör skolväskan inte väga mer än 10% av ditt barns vikt (om hon till exempel väger 27 kilo bör skolväskan i sin tur väga mellan 2 och 2,7 kilo maximalt).

Din prinsessas längd är dessutom viktig för att kunna justera axelremmarnas längd på rätt sätt. Dessa bör ställas in perfekt (varken för snäva eller för breda, utan precis rätt längd) beroende på vad som gör henne mest bekväm.

Det kan också hända att ditt barn vill bära sin skolväska mer än hon drar den. Tänk på att barn är aktiva av naturen och älskar att springa runt och leka överallt med sina vänner. Men det är inget problem! För en liten skolpojke är det bara att justera väskan så att den är cirka 4 eller 6 cm från midjan. Glöm inte att ta hänsyn till ditt barns klass, vikt och kroppsform när du anpassar skolväskan. På så sätt undviker du risken för obehag under skoldagen.

Organisera innehållet i skolväskan

Hjälp ditt barn att veta hur det ska dela upp sina tillhörigheter genom att se till att använda alla fack i skolväskan. Tyngre skolmaterial (mappar, böcker och anteckningsböcker) ska placeras längst ner nära ryggen och när de blir lättare i vikt (pennfodral, filtpennor, färgpennor etc.) kan du fortsätta genom de mellersta utrymmena till slutet av skolväskan.

När du väljer en skolväska med hjul, se till att det finns tillräckligt med fack på insidan och utsidan (för fickorna) för att ditt barn ska kunna förvara sitt lilla bagage. Detta inkluderar allt skolmaterial och små personliga föremål: pennfodral, mappar, pennor, anteckningsbok, böcker, snacks, anteckningsbok etc. Ryggsäckar med hjul är i princip bredare och större än vanliga ryggsäckar, så ditt barn kan få plats med stora böcker och anteckningsböcker i dem utan problem.

Några särskilt rekommenderade modeller

Vilken skolväska eller skolväska för grundskolan passar din lilla skolflicka? Klassiska former, rektangulära, trendiga, enfärgade, trefärgade väskor och deras små matchande axelremmar för utflykter till parkerna eller promenader, enhörningsmönstrade skolväskor, i färgerna på deras favoritprinsessor som Snödrottningen för lite fantasi? Eller vad sägs om det här 3-delade kattsetet? Blått, rosa, grönt, lila – kort sagt, det finns något för alla. Nu vet du allt som är värt att veta om rullväskor, så att du kan välja efter din prinsessas önskemål och personlighet. Men se också till att materialet är bekvämt. Små Pirater erbjuder dig ett brett utbud av modeller och varumärken för din lilla favoritelev.

Gör din beställning

Besök vår webbshop. Det är bekvämare att bara scrolla med musen genom vår kollektion av skolväskor än att gå runt i butiker med skolväskor för barn. Bara ett klick för att lägga din beställning på den rullande skolväska du vill ha och du är klar! Dessutom får du expressleverans.