Moderiktigt rosa, vitt och svart vinterset med balaklava för flickor
Valpig hund med öron för flicka vinter balaclava set
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Valpig hund med öron för flicka vinter balaclava set

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vinterbalaklavaset med hundöron för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm under kalla och blåsiga dagar. Det matchande setet har en fin design och är inte bara praktiskt, utan ger också en söt touch till ditt barns garderob.
Matière

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Valpig hund med öron för flicka vinter balaclava set

Balaklavan i mjuk stickning har ett bedårande valpmotiv med små öron som är lika fluffiga som de är bekväma. Den extra bonusen med detta set är att det fungerar med en mängd olika klädstilar tack vare sin enkelhet och tidlösa design. Hon kommer att kunna hålla sig varm i timmar.

En accessoar mot kylan

Om du letar efter en effektiv lösning för att hålla din flicka varm under de kyliga vinterdagarna, då är Puppy Ears Winter Hood Set precis vad du behöver. Detta bedårande set är tillverkat av högkvalitativa material och designat med exceptionell känsla för detaljer och är perfekt för att skydda din lilla prinsessa från kyla samtidigt som det ger henne en söt och elegant look.

Bekväm att bära balaclava

Hela saken är helt fodrad med mikrofleece, så du är garanterad ojämförlig värme. Den täcker ansiktet och öronen perfekt samtidigt som den lämnar tillräckligt med utrymme för att andas fritt. Det är ett 2-i-1-tillbehör, eftersom det inte bara skyddar din älskade lilla flickas huvud, utan även hennes hals.