Visar alla 5 resultat

Girl barrette: 8 sätt att använda hårspännet

I början av 2000-talet blev hårklämman ett minne blott. Sedan en tid tillbaka har flickspännet gjort comeback. Vi ser dem på fler och fler huvuden. Detta hårtillbehör genomgår en revolution i dess användning. Här är typerna av hårspännen och 8 sätt att få snyggt hår.

Vilka olika typer av hårspännen finns det för tjejer?

På marknaden för hårtillbehör kommer du att stöta på flera olika typer av flickspännen. De vanligaste är:

  • Små stänger
  • Mini barer
  • Stora stänger

Låt oss titta närmare på dem.

Små staplar

Varje typ av hårspänne har sin fästanordning. Vågigt hår kräver ofta hårspännen med klickram. Det här är hårspännet som passar till frissigt hår. Den är praktisk och lätt att använda.

croco-rim hårspänneär mångsidigt. Detta flickhårspänne passar alla hårtyper. Använd den för sofistikerade frisyrer. Krokodilramen tämjer ostyriga hårstrån och håller dem borta från ansiktet. Oavsett om du har kort eller långt hår kommer den att göra susen.

spännet med liten katt eller liten rosett ordnar fint hår. Dess ram är platt och dess stängning är ett säkert system. Den håller hårstråna stadigt.

Mini hårspännen

Den här flickspännet kommer i en uppsättning om två. Den är även lämplig för bebisar. Minispännena har små klick-klack- eller krokodilramar. De är perfekta för att binda upp hårstrån och frigöra ansiktet. Använd dem för att skapa roliga frisyrer.

Mini hårspännen är så vackra att tjejer ger dem en annan funktion. Du kommer att se hårspännen som hänger elegant från en tröja eller på kavajslaget för en finurlig look. Vissa inspirerade tjejer hänger dem på remmen på sin väska.

Stora hårspännen

De har ramar:

  • Krokodilklor
  • Clic-clac
  • Clic
  • Tallrikar

Dessa stora ramar är perfekta för frissigt, tjockt hår för att uppnå de mest vågade frisyrerna. De tillför originalitet. Gör dig vacker med dessa hårspännen. De är också din allierade för speciella tillfällen.

För att gå vidare, låt dig inspireras av de 8 sätten att använda girl barrette.

8 sätt att använda ett hårspänne för tjejer

Girl barrettes erbjuder så många möjligheter. Allt du behöver är lite kreativitet.

Spännet för en preppy stil

Snygghet och effektivitet finns ofta i nykterhet. Håll en sträng åt sidan med hårspännet. Det är ett klassiskt sätt att styla håret. Men tjejer flockas till det för dess preppy tilltalande.

För en preppy stil, varför inte ett hårspänne med en vacker rosett? Letar du efter en mer elegant stil? Pärlspännet kommer att klä upp din frisyr som ett smycke.

Hårspänne för hästsvans

Lägg resåren åt sidan och pryd dig med ett hårspänne. För att få en vacker låg hästsvans, samla håret i nacken och använd hårspännet för att fästa det.

Fästet kommer att vara mindre fast än med resåren. Detta är normalt och bra för den önskade effekten. Du har möjlighet att gå efter en rufsig look. Kamma håret lätt bakåt innan du knyter upp det med flickspännet. Du får en halvt luddig, halvt snygg hårsnodd.

Dubbelt hårspänne för en blandning av stilar

Mottot här är flera hårspännen för att rama in frisyren som en krona. Använd till exempel en scrunchie . Använd dessa för att hålla en stor inramande sträng baktill. Detta ger en fin struktur till frisyren.

Välj olika typer av hårspännen. Ju mer de skiljer sig åt i utseende, desto mer fantastiskt blir resultatet.

Magin med platta hårspännen

Om du älskar sidohårseffekten, är den här looken din. Du behöver flera platta klämmor. Det är bäst att hålla dem enhetliga. Samla dem på ena sidan av ansiktet. Sätt nu fast de platta spännena i ditt barns hår. Rikta upp spännena horisontellt för att ge ett intryck av volym.

Den lilla flickans hårspänne för en vågad och glamorös look

En modevisning för Versace nyligen gjorde att barnspännet blev modernt igen. Det stämmer, medianavskiljningen inramad av 2 barrettes är tillbaka med en hämnd. Så här gör du. Gör en mittskiljeväg. Placera 2 hårspännen på vardera sidan av linjen.

För ett avslappnat sidohår

Här är en sidhårsbindelning med en coiffad-décoiffé-effekt. Släpp först ner håret. Välj en sida av huvudet. Ta håret och vik det över örat. För den här tråden genom nacken för att vila på motsatt axel.

Fixa den resulterande hållningen. Du behöver ett stort hårspänne. Du måste behålla en bra del av håret på baksidan av den valda sidan. För att kontrollera strängens bredd, placera hårspännet vertikalt.

Hårspännen i prydnadsläge

Det här sättet att använda flickspännet är perfekt för en ceremoni. Allt börjar med en medelhög hästsvans. Du kan välja mellan en fläta och en bulle och säkra den med klämmor. De bästa hårspännena för denna look är tillbehör:

  • Pärla
  • I färgat harts
  • Rhinsten

Sätt 2 hårspännen på samma sida. Se till att de matchar klämman. Du kommer garanterat att få komplimanger.

En hårspänne för att styla dina längder

Den här frisyren är snabb, enkel och lätt att uppnå. Den består av en halv slips som sublimeras av ett fint flickspänne. Ta en remsa av hårstrået på varje sida av ansiktet. Var och en av remsorna ska vara bred. För de 2 remsorna med veke till nacken. Fäst dem sida vid sida med hårklämman. Effekten är fantastisk.

Vilka är de trendiga hårspännena för tjejer just nu?

Låt oss prata om några hårspännen som har blivit väl anammade av allmänheten. De bedårande Pat Patrol-karaktärerna för flickor är ett måste. De många färgerna ger din dotter möjlighet att välja. Hennes favoritkaraktär kommer säkert att vara med i mixen. Denna accessoar är tillverkad av PVC. Din dotter kommer att njuta av den länge nog.

Ge ditt barn stjärnformad hårklämma för små flickor. Det är enkelt, sött och slående. Du hittar den i pråliga, eleganta färger: rosa, lila, guld. Bär den med en liten klänning med libertymönster och du har den perfekta sommarlooken. 

Materialen som utgör detta hårspänne är kvalitetslegeringar. Perfekt för lockigt eller rakt hår.

De färgade hårspännena för små flickor är eleganta hårspännen. Färgerna och mönstren finns i en rik variation. Du kommer att bli bortskämd med valet av ett sådant utbud av hårspännen.