Självhäftande nagellack Snow Queen för flickor, olika färger och mönster
Frost Nagellack klistermärken för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Frost Nagellack klistermärken för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För att ge din dotter fina naglar utan att använda nagellack finns här nagelstickers med flera olika snödrottningsmönster. De är vattenfasta, men ändå lätta att ta bort. Varje förpackning innehåller 150 klistermärken, tillräckligt för att räcka länge beroende på din dotters humör.
Quantité

150 autocollants

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Nagellack klistermärken för flickor

Det självhäftande nagellacket Snow Queen för flickor är en magisk produkt som kommer att glädja fans av den berömda Disney-serien. Det självhäftande nagellacket är inspirerat av Elsa, Anna och deras vänners förtrollande värld och erbjuder en rolig och kreativ upplevelse för blivande små prinsessor.

Detta kit innehåller ett urval av bedårande och färgglada mönster som representerar de ikoniska karaktärerna från filmen Snödrottningen. Glittrande snöflingor, porträtt av Elsa och Anna samt bilder av snögubben Olaf ingår alla i detta set så att unga tjejer kan personifiera sina naglar efter eget tycke.

Vackert dekorerade naglar

Dessa nagelklistermärken är giftfria och därför säkra för ditt barn. De är lätta att sätta på och ta av och din dotter kommer att ha mycket roligt när hon pryder sina naglar med snödrottningsmönster. Tänk på det inför de kommande helgdagarna.

Det självhäftande nagellacket Snow Queen för flickor är en perfekt produkt för små flickor som gillar att se vackra ut och ha kul med sin look.

Nagellacket är speciellt utformat för barns naglar, med en mild, giftfri formula som inte skadar deras ömtåliga naglar.

19085-680021.jpeg
19085-8f1d6b.jpeg

Fortfarande lika vacker som en prinsessa

Vacker ända ner till dina naglar med dessa enkla stickers med motivet Snödrottningen. Mängder av olika mönster så att du kan förändra varje dag.

Kitet innehåller flera ark med klistermärken i en mängd olika mönster inspirerade av den berömda Disney-animerade filmen Snödrottningen. Klistermärkena är enkla att applicera på naglarna och kan användas för att skapa en mängd olika mönster.

Designen inkluderar snöflingor, karaktärer som Elsa, Anna och Olaf, samt magiska vinterlandskap.