Visar 1–40 av 87 resultat

Visar 1–40 av 87 resultat

Gör din baby sötare med babykläder för flickor. Trendiga klänningar och toppar till din prinsessa, och inget slår rosa tröjor och jumprar så att din lilla flicka kan skydda sig mot kylan samtidigt som hon håller stilen.

För varmare dagar är den oslagbara t-shirten perfekt för din lilla flicka! Med tryck eller med ett meddelande, den är helt rätt för din lilla flicka. Med vårt utbud av klänningar, jackor, kappor och jackor för babyflickor har vi också kul när vi ger liv åt din lilla flickas look! Upptäck vår kollektion av kläder, plagg och outfits för flickor som garanterat kommer att göra dig nöjd.

Kroppar för tjejer

Bodies för tjejer är underkläder designade för små barn. De är utformade för att hålla kroppen varm och skön och är mycket praktiska! De har tillverkats av ett mjukt tyg som andas.

Faktum är att de har tryckknappar. Så ditt barn kan klä på eller av sig på bara några sekunder. Detta är en mycket viktig detalj för aktiva eller otåliga bebisar! Bodysuits är bekväma kläder, så din lilla flicka kommer inte att känna sig självmedveten. Med en lång- eller kortärmad modell är hon redo att leka var som helst!

En bodysuit för vardagslivet

Små flickor måste byta kläder flera gånger om dagen. Därför är det bäst att välja modeller som är lätta att ta av, som till exempel cross-over bodyer. Det är upp till dig att välja vad som är bäst för din dotter! Naturligtvis kommer valet att variera från säsong till säsong.

Det är bäst att välja en kortärmad bodysuit för sommaren. Nu behöver du bara klä på din lilla flicka så är hon redo att möta värmen.

På vintern rekommenderas långärmade tjejkläder. Kombinerat med en tröja och byxor är ditt barn redo att njuta av snön!

Tjejers pyjamas

En god natts sömn börjar med en bekväm pyjamas! Så för små flickor finns det pyjamamodeller. De sveper in barnet i en tröstande kokong av värme och ömhet.

Det enda som saknas är täcket, sovsäcken och din lilla flicka är redo för sömn!

Välj en bekväm pyjamas till din lilla flicka

Varje märke återuppfinner pyjamasar för din lilla flicka på sitt eget sätt. Det finns något för alla smaker: pyjamasar med öppning bak eller fram, mönstrade eller dekorerade pyjamasar, pyjamasar med rund halsringning eller V-ringning… Möjligheterna är oändliga!

Det är bra eftersom det är en bra idé att köpa flera olika pyjamasar till ditt lilla barn.

Blusar, tunikor och skjortor för babyflickor

Lys upp din lilla flickas omklädningsrum med t-shirts, blusar och tunikor! Allt hon behöver för att ligga i modetoppen!

Från födseln till 3 års ålder är skjortor, tunikor, blusar och t-shirts för flickor en integrerad del av ditt barns garderob. Det är bäst att rusta upp redan nu!

Samla in t-shirts och tunikor

T-shirts och tunikor är oumbärliga i ditt barns garderob! De bör kombineras med byxor eller shorts, beroende på barnets humör. På vintern kan du packa ner ett extra lager kläder för att hålla ditt barn varmt och skönt.

Välj blusar och skjortor

Alla tillfällen är bra tillfällen att klä upp sig, även för bebisar! Oavsett om det är födelsedag, bröllop eller besök av mor- eller farföräldrar så klär sig bebisar i sina finaste skjortor.

På sommaren är en blus ett bra val. Den är lätt och har korta ärmar så att ditt barn kan ha det bekvämt.

Shorts och leggings för babyflickor

Det är omöjligt att skapa en outfit till din älskling utan byxor eller shorts! Faktum är att de är oumbärliga för att komplettera varje bebis look varje säsong.

De är främst designade för att vara bekväma att bära och har ett elastiskt midjeband. Så det finns inget behov av ett bälte. För föräldrar som vill ha största möjliga komfort för sin lilla flicka finns det leggings för flickor!

Byxor och leggings för flickor

Ibland finns det inget bättre än leggings för din dotter. Det är bra om du behöver byta din bebis ofta. Leggings för små flickor respekterar ditt barns komfort. Det är därför de har ett resårband i midjan.

Materialet spelar en viktig roll. Tack vare bomull är plagget behagligt och mjukt för barnets ömtåliga hud.

Shorts för babyflickor

Det här är det stora måste-ha för vårens och sommarens look. Shorts är den bästa lösningen för din lilla flicka!

Vad sägs om babyklänningar?

Det finns klänningar för varje säsong! När det är varmt är sommarklänningar för flickor lätta, med bomull och spets.

I slutet av året byts sommarklänningarna ut mot vinterklänningar. De ger den värme som ditt barn behöver!

Om du inte använder babykjolar?

Kjolen är bekväm, praktisk och lätt för din ängel att bära. Tack vare det elastiska midjebandet sitter kjolen på plats och gör att din lilla flicka sitter bekvämt. Faktum är att det finns sommar- och vinterkjolar som passar bäst för dina bebisar.

När du har besökt vår onlinekatalog kan du göra ditt val från vårt sortiment av kläder, lägga din beställning på ditt favoritplagg och göra ditt köp direkt.