Visar alla 5 resultat

Frozen: en mycket framgångsrik titel

Frozen är en animerad film som har fångat miljontals människors hjärtan runt om i världen. Huvudpersonerna i denna film är alla väldigt olika varandra, men de har alla en sak gemensamt: deras kärlek till snö. Frozen Elsa är en av de mest ikoniska karaktärerna i filmen. Hon är en majestätisk och elegant figur med magiska krafter som gör att hon kan skapa snö och is.

Trots sin kalla och distanserade framtoning är Elsa i själva verket en djupt kärleksfull och omtänksam person. Anna, Elsas yngre syster, är en energisk och entusiastisk karaktär. Hon älskar att leka i snön och drömmer om att bygga en gigantisk snögubbe tillsammans med sin syster. Anna är också mycket modig och beslutsam, redo att göra vad som helst för att rädda sin syster och skydda sitt kungarike.

Olaf, snögubben, är en bedårande och rolig karaktär. Han skapades av Elsa och Anna när de var barn, och blev snabbt deras trogna vän. Olaf är mycket naiv och oskyldig, men han är också mycket intelligent och klarsynt. Slutligen är istårtan en viktig bifigur i filmen. Den är helt gjord av snöflingor och skapas av Elsa för att fira Annas födelsedag, men orsakar stora problem när Anna blir sjuk efter att ha ätit en del av tårtan.

De olika figurerna av Frozen

Om du är ett Frozen-fan kommer du att älska de olika figurerna som finns med dina favoritkaraktärer. Först och främst har vi förstås Disney Snödrottning Elsa-figuren. Med sin glittrande blå klänning och sitt isblonda hår är hon en av de mest ikoniska karaktärerna i filmen. Du hittar henne i en mängd olika storlekar och poser, från att sjunga “Libéré, délivrée” till att kasta isbollar.

Sedan har vi Elsas syster Anna. Med sin gröna klänning och sitt varma leende ger hon en touch av färg till figurinsamlingen. Hon avbildas ofta tillsammans med Elsa, redo att möta de faror som står i deras väg.

Och naturligtvis kan vi inte prata om Frozen utan att nämna Olaf, den klumpiga men bedårande snögubben. Med en morot till näsa och armar gjorda av kvistar är han lätt att känna igen. Du kan hitta honom när han dansar eller kramar sina vänner. Slutligen har vi Kristoff, Annas trogna följeslagare. Med sin fångstmanskostym och lurviga skägg ger han en maskulin touch till samlingen avKaraktärsfigurer från filmen Frozen. Han avbildas ofta tillsammans med sin ren Sven, redo att ge sig ut på äventyr.

Varför välja figurer av Frozen?

Frozen-figurer är ett perfekt val för alla fans av Disney-universumet. De är inspirerade av succéfilmen och föreställer huvudkaraktärerna Elsa, Anna och Olaf. De är perfekta för barn som gillar att spela kvalitetsspel.

Figurerna kan användas vid en mängd olika tillfällen, t.ex. för att framhäva det bästa i en flickas sovrum eller för att dekorera en födelsedagstårta. Du kan matcha dem med en flickas påslakan eller en Elsa- och Olaf-väggdekal. Barn kan använda dessa figurer för att återskapa sina favoritscener från filmen eller för att hitta på nya äventyr för sina favoritkaraktärer, som om de lekte med dockor.

Förutom att vara roliga leksaker kan Snow Queen-figurer också hjälpa barn att utveckla sin fantasi och kreativitet. De kan hitta på olika berättelser och scenarier för varje karaktär, vilket kan stimulera deras kritiska tänkande och problemlösningsförmåga. Snödrottningfigurer är ett utmärkt val för leksakssamlare. Med ett brett utbud av karaktärer kan samlare bygga sitt eget Snow Queen-universum genom att samla alla figurer.

Var kan man köpa Frozen figurer

Om ditt barn är ett fan av Frozen letar du förmodligen efter figurer av Elsa, Anna och Olaf för att komplettera deras Disney-leksakssamling. Men var kan man köpa dessa dyrbara figurer? Ta en titt på vår webbplats så hittar du precis vad du letar efter. Vi erbjuder ett brett urval av Frozen-figurer, liksom andra leksaker med snötema.

Förutom figurer av dina favorit figurer från Frozen har vi även prinsess figurer med utbytbara klänningar för flickor. Oavsett vilket varumärke och vilken butik du väljer kommer ditt barn att bli förtjust över att komplettera sin Frozen 2 action figursamling med en mini Olaf, en mini Anna eller en mini Elsa.