Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Tjejhandväska: hur man väljer rätt

En handväska är en av de viktigaste accessoarerna i en flickas omklädningsrum. Därför vill hon i allmänhet att den ska vara estetiskt tilltalande, praktisk och vacker så att den matchar hennes klädstil på rätt sätt. Även om flickor ofta vet vad de vill ha, är tillgången på tillräckliga och varierade handväskor för flickor ett dilemma för dem. För att göra valet enkelt erbjuder Små Pirater onlinebutik handväskor som din dotter garanterat kommer att älska. Här hittar du information om hur du väljer rätt väska till din dotter.

Hur väljer man rätt handväska till en tjej?

En vacker handväska är ett av de element som ger din lilla prinsessa en helt ny look. Den är inte bara till för att gå ut med eller för omklädningsrummet. Den är tillräckligt stor för att användas som skolväska, väska för förvaring av andra tillbehör och väska för att gå ut på något evenemang. Därför är det viktigt att följa några kriterier när du väljer den perfekta väskan till din dotter.

Baserat på barnets smak

Den första punkten du måste ta hänsyn till när du väljer den perfekta väskan för din lilla flicka är henne själv. Innan du köper din prinsessas handväska måste du faktiskt känna till hennes smak och preferenser i förväg. Om hon till exempel föredrar vitt är vita väskor bäst. Men det betyder inte att du inte kan välja en annan färg.

Du måste också ta hänsyn till din lilla flickas ålder och kroppsform för att hitta den perfekta handväskan för henne. För att göra detta är det viktigt att veta vad ditt barn vill ha innan du köper en handväska till henne.

Efter användningsområde

Innan du ens går till en butik som Små Pirater, måste du bestämma syftet med den handväska du vill ge din prinsessa. Det beror på att en handväska kan användas för en mängd olika ändamål, oavsett om det är en liten flicka eller en vuxen. För det första, om det är en väska som ditt barn ska använda i skolan, kan du välja en praktisk väska som rymmer alla hennes tillhörigheter.

I Små Pirater-butiken hittar du till exempel handväskan Frozen som din dotter säkert kommer att älska. Den kan bäras med både platta skor och träningsskor. Om ditt barn ska använda handväskan till speciella evenemang är det dessutom viktigt att välja en väska som enkelt kan matcha flera stilar. Med andra ord är användning ett kriterium som du nödvändigtvis måste ta hänsyn till.

Baserat på budget

Handväskan är en accessoar som det är värt att ha i flera modeller för att alltid kunna matcha looken. Så om du planerar att byta din lilla flickas handväska mycket ofta är det bäst att välja handväskor som inte kommer att bryta din månadsbudget.

Det är dock viktigt att notera att i Små Pirater boutique hittar du väskor av högsta kvalitet till din lilla prinsessa till ett lägre pris. Så du kan ge henne några utan att behöva spendera hundratals euro.

Välja den perfekta formen på flickans handväska

Det finns flera former av flickors handväskor. Du har runda, fyrkantiga eller till och med rektangulära handväskor. Allt beror på din smak och dina preferenser. Små Pirater har tänkt på allt och erbjuder handväskor för tjejer i olika former och modeller. När det gäller runda handväskor finns det till exempel den runda axelväskan med Disney-figurer för tjejer.

Det finns också en rund handväska i plysch med Peppa Pig och George som din prinsessa kan använda för att förvara sina skolsaker. På Små Pirater hittar du också rektangulära axelremsväskor med Disney-figurer för ditt barn. På samma sätt har du Tik Tok pop it för flickor med en fyrkantig form.

Välja rätt stil på handväskan för flickor

För att få rätt handväskstil måste du ta hänsyn till väskans modell, färg, storlek och fästsystem. För din lilla flicka är det viktigt att handväskan uppfyller alla hennes underkriterier. Men om handväskan främst är avsedd för skolan är det bättre att välja en slitstark väska tillverkad av ett mycket bra material.

Fodret ska vara välsytt och om möjligt ha förvaringsfickor. På så sätt kan din prinsessa använda den året runt om du vill. När det gäller underkriterierna följer här en kort presentation som hjälper dig att välja rätt handväskstil för din dotter.

Baserat på handväskans design

Unga flickor har favorithjältar och hjältinnor samt anime. Det är därför du måste utgå från dem när du ska köpa din prinsessas väska. För att göra det enklare för dig har Små Pirater väskor med flickornas favoritskådespelare och skådespelerskor.

Men om väskan ska användas för utflykter och speciella evenemang kan det vara en bra idé att välja väskor med mindre design. På Små Pirater finns till exempel en pop it-handväska i silikon för tjejer som kan användas för olika ändamål.

Beroende på färgen

Handväskans färg beror helt och hållet på din lilla prinsessas smak och preferenser. Det är därför nödvändigt att känna till dem innan något annat. Små Pirater-butiken erbjuder sina handväskor för flickor i olika färger. Beroende på modell har du till exempel vita, gula, röda, blå handväskor och flera andra färger.

Enligt storlek

Storleken på väskan kommer att bero på din prinsessas kroppstyp och hur ofta hon använder den. Om hon behöver förvara många tillhörigheter är det viktigt att välja en lätt väska av god kvalitet. På så sätt blir väskans vikt försumbar. Välj en handväska med perfekt storlek för ditt barn.

I enlighet med fästsystemet

Även om den perfekta väskstilen också beror på förslutningssystemet är väskan till för ditt barn och därför bör du välja väskor som hon kommer att kunna öppna och stänga utan bekymmer. Så, för ditt barns skull, välj det perfekta förslutningssystemet genom att ta hänsyn till allt.

Varför skaffa en handväska till din dotter?

En handväska är en accessoar som din lilla älskling kan använda för att förvara sina saker i skolan, hemma och på utflykter. Så om du skaffar en handväska till din dotter kan hon förflytta sig säkert och förvara alla sina saker säkert, oavsett om hon går i skolan, på college eller på sina små utflykter.

Dessutom är en handväska också en viktig accessoar i ditt barns garderob. Att ge henne en handväska kommer att göra henne vacker och glad. Det bästa är att hon kan använda en handväska så snart hon är gammal nog att börja skolan.