Moderiktig mössa och vantar för flickor i svart, vitt, grått och rosa
Mössa och vantar för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mössa och vantar för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För att skydda din lilla flicka från kylan på vintern bör du överväga att köpa detta set med mössa och vantar för flickor. De är utformade för att hålla ditt barns huvud och händer varma, särskilt på vintern och hösten. Förutom att vara varmt och skönt kommer ditt barn att se riktigt söt ut i detta set.
Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mössa och vantar för flickor

Mössa och vantar för flickor är de perfekta tillbehören för att hålla din lilla prinsessa varm under vintermånaderna. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och bekväma, vilket ger optimalt skydd mot den bittra kylan.Mössan är noggrant utformad för att passa ditt barns huvud perfekt, vilket ger en varm och bekväm känsla. Den har ett mjukt fleecefoder som garanterar effektiv värmeisolering och förhindrar förlust av kroppsvärme.

En matchande uppsättning

Detta set med mössa och vantar i matchande färger är lämpligt för nyfödda i åldern 0 till 18 månader. Den söta mössan har små öron på toppen, för en ännu sötare touch. Du kan även matcha setet med de kläder du klär ditt barn i.

Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att effektivt skydda unga flickors huvuden och händer från frysande temperaturer.

En varm baby

Detta 2-delade set är tillverkat av polyester med bomullsvaddering. Huvan och vantarna har elastiska kanter som gör dem lätta att ta på och av, för bästa möjliga komfort för ditt barn.

Tack vare det mjuka materialet kommer ditt barns öron och små händer att hålla sig varma och fina när ni är ute och går på vintern.