Söt sommarhatt för en vit flicka som bärs av en liten flicka
Söt sommarhatt för liten flicka
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Söt sommarhatt för liten flicka

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är du säker på att du vill gå upp till toppen av kullen? Det är en accessoar som ger solskydd och en bedårande look för din lilla flicka. Bebisar under 24 månader är lämpliga att bära den.
Tranche d'âge

7 à 24 mois

Matériau

Polyester, coton

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt sommarhatt för liten flicka

Den här hatten har en klassisk design med en modern twist och är tillverkad av ett lättviktigt tyg som andas och ger komfort och ventilation hela dagen. Den har också ett brett brätte som skyddar ditt barns ansikte från solens skadliga strålar.

Pastellfärgen gör den söta sommarhatten för flickor till en snygg accessoar. Tillsammans med en ljus outfit eller en sommarklänning kommer den att ge en omedelbar trendig touch till alla outfits.

Designad med omsorg, denna hatt är inte bara praktisk utan också trendig, vilket gör din lilla flicka till den mest bedårande fashionistan i stan.

Bedårande solhatt

Den söta sommarhatten för små flickor är säsongens måste-ha-accessoar. Den är designad med lätta material som andas och är perfekt för att skydda din lilla flicka från den brännande solen samtidigt som den är moderiktig.

Med sin eleganta design ger denna sommarhatt en fräsch touch till hennes outfit. Den finns i en mängd olika stilar och passar enkelt till alla outfits och tillfällen – oavsett om det är en dag på stranden eller en picknick med familjen. Volangerna gör den här modellen ännu sötare!

Mössa med dragsko

Den här hatten har en dragsko som gör att den sitter stadigt på din dotters huvud även om det blåser. Den är tillverkad i lätt bomullsmaterial som andas och passar bra i varmt väder. </Volangerna ger extra skydd mot solen.

Den här hatten är också mycket praktisk och lätt att förvara tack vare sin låga vikt, vilket innebär att den kan vikas ihop eller stoppas i en liten väska utan att ta upp för mycket utrymme. Din lilla flicka kommer att bli imponerad av den optimala komforten när hon leker i parken under middagssolen.