Trendig svart basker för flickor som bärs av en liten flicka
Moderiktig basker för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Moderiktig basker för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta är en moderiktig basker för flickor. Denna hatt är perfekt för semestern eller bara en vanlig dag. Den klassiska designen anpassar sig enkelt till de olika outfitsen i din garderob. Det är ett bra val för vintern, eftersom den kan hålla din dotters huvud varmt.
Matériau

Simili Cuir

Âge

4-11 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Moderiktig basker för flickor

Kort sagt, den fashionabla baskern för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar mode och vill lägga till en touch av stil i sin garderob.

Med sin överlägsna kvalitet, snygga design och mångsidighet kommer denna basker att vara ett säkert val för alla tillfällen.

Basker med resårband för flickor

Den här flickhuvan har en enkel men bedårande design, vilket gör den till en utmärkt present till din familj, dina vänner eller nära och kära. Den har en elastisk kant för att passa ditt barns huvudstorlek väl.

Den moderiktiga baskern för flickor är ett måste för alla spirande små fashionistas.

Den här baskern är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark, vilket gör den perfekt för vardagsbruk.

Basker i konstläder för flickor

Varje liten flicka drömmer om att äga en söt beau.Den är trendig tack vare sitt högkvalitativa konstlädermaterial och attraktiva estetiska design.

Med sin eleganta och trendiga design kommer denna basker att ge en touch av sofistikering till alla outfits.

Den finns i en mängd ljusa och livfulla färger samt mer neutrala toner för att passa alla stilar och humör.