Söt mössa med Minnie-båge för flickor, flera olika färger. Bra kvalitet och mycket bekväm
Söt Minnie-hatt med rosett för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Söt Minnie-hatt med rosett för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla tjejer kommer att älska denna söta Mimmi Pigg-mössa med rosett för tjejer! Denna autentiska Mimmi Pigg-mössa finns i flera olika färger med en röd rosett. Mössan kommer garanterat att få din lilla flicka att le och den är supermjuk! Tillverkad av högkvalitativt material för extra komfort.
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt Minnie-hatt med rosett för flickor

Den söta Minnie Bow-mössan för flickor är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att ge en charmig touch till din lilla prinsessas garderob.

Den här mössan är speciellt utformad för unga tjejer som älskar Mimmi Piggs lekfulla, feminina stil. Den är perfekt för att hålla ditt barns huvud varmt under kalla vinterdagar eller när du är ute och rör på dig i kallt väder.

En originell accessoar för din dotter

Den här Mimmi Pigg mössan för flickor, är mjuk och originell.

Med söta små rosetter som Mimmis är den här mössan tillverkad av kvalitetsmaterial för mer komfort hela vintern lång.

En originell och söt accessoar som kommer att göra din lilla flicka till vinterns drottning!

Den söta Minnie Bow-mössan för flickor är en söt och praktisk modeaccessoar som kommer att ge en touch av charm till alla vinterkläder.

Den här mössan är designad för att erbjuda optimal komfort samtidigt som den håller din lilla flickas huvud varmt under kyliga dagar.

Den här mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära.

Ett perfekt komplement till alla outfits!

Den rena och extremt söta Minnie-mössan för din lilla flicka är tillverkad i en raffinerad stickning med en fin rosett ovanpå.

Den är designad för att bäras varje dag hela vintern och är ett perfekt komplement till alla outfits för din lilla prinsessa.

Den har en stor röd rosett på ovansidan och två små svarta öron på vardera sidan. De klara färgerna och snygga detaljerna gör mössan till ett perfekt val för Minnie Mouse-fans.