Visar alla 26 resultat

Visar alla 26 resultat

En bra väggdekoration hjälper ditt barn att blomma ut. Din dotters sovrum är hennes privata sfär. Hon vilar, leker och tar sin tillflykt till detta speciella rum. Det måste vara rätt plats för henne. Barn växer upp snabbt. Dekorationen av en flickas sovrumsvägg måste vara progressiv. Ta reda på hur du kan försköna din dotters väggar. Låt oss börja med de parametrar som ska beaktas för att göra en sådan operation framgångsrik.

Kriterier för framgångsrik väggdekoration i flickornas sovrum

Du har bestämt dig för att dekorera flickans sovrum. Det är en bra idé. För att klara utmaningen bör du ta hänsyn till: din dotters ålder, sovrummets storlek, mademoiselles smak. Dessa faktorer är avgörande för en framgångsrik väggdekoration för flickors sovrum.

Åldersfaktorns roll när du dekorerar din dotters väggar

Visa oss ditt sovrum så ska vi berätta för dig hur gammal du är. En boendemiljö speglar åldern på den som bor där. Gå in i ett rum vars väggar är fulla av Sadio Mané-affischer. Du kan gissa att du har att göra med en fotbollstokig tonåring.

Väggdekorationen speglar ditt barns personlighet. Eftersom din dotter fortfarande är väldigt ung har hon ännu inte någon passion för fotboll. Nöj dig med några inslag av vitt och rosa i ditt barns sovrum. Använd bomull för att göra stjärnor på väggarna. Lägg till några blommor här och där. DIY-konceptet (Dot It Yourself) är också perfekt för att försköna din dotters sovrum. En 7-årig flickas sovrum är färgglatt. Där finns massor av leksaker. Ju mer din dotters sovrum liknar henne, desto bekvämare kommer hon att känna sig i det.

Viktigt att tänka på sovrummets storlek

Storleken på sovrummet dikterar hur det kan utsmyckas. Om det är stort förstärks känslan av rymd med kala väggar. Några väggmöbler minskar utrymmet.

Omvänt kommer överfulla väggar att ge en känsla av kvävning. Vissa sovrum är för små. Du kommer att känna att du kvävs. I det här fallet måste du lufta flickans sovrumsväggdekoration genom att placera ut saker. Här är ett annat sätt att visuellt placera ut ett sovrum. Om rummet är litet kan du måla några av möblerna i samma nyans som väggarna.

Påverkan av ditt barns smak

Din dotters sovrum ska spegla hennes personlighet. Det är så hon kommer att känna sig hemma i det. Din dotter har sin egen värld. Precis som vatten är en fisks värld. Det är naturligt och det är psykologiskt. Kom ihåg att barn växer upp snabbt. De ändrar smak och stil lika snabbt. TV och miljö påverkar dem. Din dotter kanske drömmer om att se ut som Elsa i Snödrottningen. När hon når tonåren kommer hon förmodligen att vilja se ut som en stjärna.

Vi rekommenderar att du inreder sovrummet efter ditt barns personlighet. Se dock till att väggdekorationen i flickans sovrum anpassar sig till hennes förändringar. Din dotters nuvarande preferenser bör uttryckas. Väggdekoration gör detta enkelt. Från gardiner med barnsliga motiv kommer du snabbt att gå vidare till affischer av stjärnor.

Dekorera en flickas sovrumsvägg enligt ditt barns utveckling

Din dotters väggar kommer att återspegla hennes ålder. Det vet du redan. Låt oss nu titta på hur du dekorerar ditt barns kokong.

Mjuk väggdekoration för små flickor

Spädbarn sover mycket. Vuxna gör allt för att respektera detta behov av vila. För att göra detta väljer de mjuka färger :

  • Blårosa
  • Beige
  • Skyblå
  • Ljusgul

På din lilla flickas sida är det tvärtom. Barnet föredrar ljusa färger (ljusgult, grönt, rött, blått). Hon antar denna typ av färg fram till tonåren. Oroa dig inte för barnets sömn. Sänk bara belysningen. Låga ljusnivåer hjälper barn att sova.

När du inreder ditt barns sovrum, välj ett tema (exotiskt, skandinaviskt). Täck sängväggen med tapeter. Tapeten ska återspegla det valda temat. För det “exotiska” temat, använd blommor.

Du kan lysa upp en plantskolevägg utan att måla. Lägg till en flickas sovrumsvägg dekoration (mönster). Här är några exempel:

  • Svarta prickar på en ljus bakgrund
  • Väggdekaler med kalligrafifraser
  • Väggdekaler med teckningar

Anta väggdekalen för flickors sovrumsdekoration för ditt barn. Denna prydnad tilltalar alltid barn. Ditt barn kommer att bli glad över att äga den. Föräldrar som har en talang för att rita gör skräddarsydda ornament. Tänk på drömfångare. Enheten stoppar mardrömmar. Det gör sömnen mer behaglig.

Det är en bra idé för ett barns väggdekoration. Det ger en luftig touch till sovrummet. Använd klädkrokar. De ger lättnad till väggen.

Väggdekoration i flickans sovrum baserad på nuvarande passioner

Din dotters passioner förändras lika snabbt som hon växer upp. Efter dockor kom prinsessor. Ett annat år var det djur. Nya upptäckter påverkar barn ända upp i sena tonåren. Det är därför det är så bra att dekorera en vägg i flickans sovrum. Den anpassar sig till din lilla flickas nya värld. Ett bra tips är att välja en basfärg. På så sätt behöver du inte byta färg hela tiden.

En dekoration med “havstema” inbjuder till paddlar. Dessa färgglada paddlar kan användas som klädkrokar. Din dotter kanske älskar djur. Ge henne en dekoration med djungeltema. Uppstoppade djur kommer att skapa en vacker värld. Speciellt om du hänger upp dem på väggen som troféer. Matcha möblernas färger med väggarnas. Det finns två sätt att göra detta på. Det första är att skapa ett enhetligt färgschema. Det andra är att använda kontraster.

Använd väggdekorationer för flickors sovrum för att skapa perspektiv. Använd en svanformad väggdekoration för en flickas sovrum. Fäst hyllor på väggen. Forma dem som hus. Dessa hyllor rymmer böcker eller gosedjur. Vissa leksaker är dekorativa. Placera dem i dessa hyllor för att göra dem synliga.

En touch av grönt är bra. Placera en krukväxt nära fönstret. Den behöver ljus. Förutom att den är dekorativ förnyar den syret i rummet. Häng några kransar på väggen. För att göra ljusfunktionen mer sofistikerad, sätt kransarna på en ram i form av ett djur eller löv.

Väggdekoration för en tonårsflickas sovrum

Vid den här tiden i livet vet din dotter vad hon vill ha. Hon gillar distinkta världar. Starka färger är fortfarande en del av hennes smak. Amerikanska trender är moderiktiga i hennes ögon.

Affischer från Los Angeles eller kända kvinnliga basketspelare kommer att vara nödvändiga. En atmosfär vid havet för tankarna till pinnar som påminner om surfbrädor. En tonårsflickas sovrum är en viloplats. Det är här din dotter studerar. Samma rum välkomnar besök från hennes vänner.

Din tonårsdotters sovrum bör ha dessa 3 utrymmen. Ett skrivbord för läxläsning är nödvändigt. Om rummet är smalt räcker det med en enkelsäng. Annars är en dubbelsäng bekvämare. Placera en soffa i ett hörn av rummet. Din dotter kommer att kunna underhålla sina vänner där. Du behöver också klistermärken för att dekorera väggen i din dotters sovrum. Tapeter kommer att göra rummet mer attraktivt.

Makramé-sladdar ger väggarna stil. Gamer-temat fungerar bra för en väggdekoration. Använd metall i meddelanderamar. Detta material fascinerar tonåringar. Din dotter kommer att älska att se sina foton hänga på väggen. Att dekorera en vägg i en flickas sovrum är ett utmärkt sätt att ge karaktär till din dotters rum. Denna dekorativa process gör det enkelt att modifiera och ändra. När du inreder din dotters sovrum bör du även tänka på mattor och gardiner.