0
0,00 kr

Om oss

Vår Bakgrund

Sedan 2021 har Små Pirater stolt seglat på onlinehandelns hav, med en unik skatt ombord: en exceptionell samling produkter dedikerade till dina små flickor!

Vår hängivna och passionerade besättning har ett uppdrag: att erbjuda dina små prinsessor ett noggrant utvalt urval av smycken, leksaker, accessoarer och kläder som förgyller deras vardag.

Med över 1 000 artiklar som är designade exklusivt för små flickor är Små Pirater nu referensbutiken i världen för små flickor. Varje produkt är frukten av minutiös forskning, inspirerad direkt av de världar som får din Små Piraters ögon att lysa!

Vårt uppdrag

På Små Pirater vet vi att varje liten flicka förtjänar att känna sig unik, älskad och bortskämd. Det är därför vi är så måna om att hitta kvalitetsprodukter som perfekt matchar deras smak och drömmar.

Om oss IMG 324

Våra åtaganden

  • Passion : Vårt team drivs av en kärlek till produkter och till små flickors värld. Varje urval återspeglar denna passion.
  • Kvalitet : Vi är noga med att endast erbjuda kvalitetsprodukter som är hållbara, säkra och anpassade till dina små flickors behov.
  • Nya produkter : Vi är alltid på jakt efter de senaste trenderna och småflickornas favoritvärldar, för att överraska och glädja dem.
  • Engagemang : Din tillfredsställelse är vår prioritet. Vi är fast beslutna att ge dig en minnesvärd shoppingupplevelse som lever upp till dina förväntningar.

Segla med Små Pirater

Hos Små Pirater hittar du allt du behöver för små flickor!

Vi är hedrade över att få följa med dig i din relation med din prinsessa under varje steg i hennes uppväxt. Tack för att du väljer oss för att glädja henne med saker som hon kommer att älska varje dag.

Om oss IMG 4955

10% rabatt på hela butiken !

Gå med i vår lista över VIP-kunder och dra nytta av våra exklusiva erbjudanden, privatförsäljning och hämta din välkomstgåva.