Visar alla 8 resultat

Unga flickor, precis som alla andra barn, har rätt att leka under sin barndom. Detsamma gäller naturligtvis för vuxna. Lego är ett spel för tjejer där målet är att bygga ett specifikt objekt med hjälp av olika bitar. Det kan vara ett hus eller en docka, beroende på din lilla prinsessas preferenser.

På Små Pirater hjälper vi dig att hitta rätt leksak för din lilla flicka. Legoleksaker är också lämpliga för pojkar. I vår onlinebutik hittar du en mängd olika Lego-serier som kan glädja din unga flicka.

Vad är Lego för flickor

Lego är ett populärt och pedagogiskt byggspel . För att spela det måste din prinsessa använda några bitar för att bygga det spelobjekt du gav henne. Med andra ord har varje legoleksak sin egen modell att bygga och sitt eget antal bitar att sätta ihop. Så för att hjälpa din dotter kan du ta ett av hennes favoritföremål och bygga det med hjälp av bitarna från spelet.

För att göra det enklare för dig har vi valt ut de olika typerna av Lego som din lilla prinsessa kommer att älska. I vår onlinebutik hittar du figurer av Musse, Mimmi, Kalle, Kajsa och Pluto som flickor kan bygga. I det här fallet består varje figur av 260 klossar. Det är upp till din dotter att sätta ihop dem.

Vår butik erbjuder också Harry Potter kalkonbyggsats. Så om din dotter är ett fan av fiktion, särskilt Harry Potter, kan hon ha kul med att bygga tåget som är relaterat till denna magiska värld. Så länge du ger henne något hon älskar kommer spelet alltid att vara roligt för henne. Det är en av fördelarna med barn.

Om du vill ge din prinsessa ett Lego-set är det bäst att ge henne något hon kan leka med. Du kan ge henne ett set med byggklossar för flickor. Det kan vara ett hus som liknar det som en av hennes animerade stjärnor har. En av fördelarna med att välja vår butik som present till din dotter är att du kan ge henne flera Legos för mindre. Du kan också be din dotter att göra sitt val, om det inte är en överraskning.

Varför köpa Lego till din prinsessa?

Du kanske undrar varför, av alla spel som finns där ute, du ska välja Lego som en present till din dotter? I själva verket är Lego ett pedagogiskt spel. Med andra ord, med detta spel kan din dotter bygga flera typer av föremål. Denna konstruktion kommer att göras med bitar som hon kommer att ordna.

Om du ger din dotter 5 olika legobitar och hon lyckas bygga dem alla, kommer hon att förvärva kunskap samtidigt som hon har roligt. Med andra ord, genom att spela detta spel kommer din prinsessa gradvis att utveckla sina sinnen. Hon visste inte hur man byggde, men idag har hon byggt ett hus med hjälp av de byggklossar som finns i en kartong.

För att utveckla kreativiteten

Precis som Barbie-huset låter det här spelet dessutom din dotterutveckla sin kreativitet, eftersom hon måste vara kreativ för att lyckas ordna alla pjäser i spelet. Hon kan bemästra objektet, men så länge hon inte har kreativiteten i behåll kommer ditt barn inte att klara det.

Ta Harry Potter Hedwig Owl-byggstenarna som finns i vår onlinebutik. För att göra denna modell måste din prinsessa utveckla sin kreativa anda. För henne är det bara en lek.

Också motoriska färdigheter

Med Lego måste din lilla flicka dessutom utveckla sin rörlighet. Med andra ord, genom att göra olika modeller av föremål kommer hon att förbättra sin muskulära koordination. På samma sätt kommer din prinsessa att förbättra sin precision och anpassa sina gester med det här spelet.

Dessa olika aktiviteter kommer att uppmuntra din lilla prinsessas fysiska utveckling. Dessutom kommer din lilla flicka att lära sig att vara snabb genom att montera Lego. Som du kan se har detta spel en hel mängd fördelar. Så ta med massor till din lilla prinsessa. Framför allt, glöm inte att allt finns tillgängligt i vår butik och att du alltid bör ta hänsyn till din prinsessas preferenser.

Hur du väljer rätt Lego till din lilla flicka

Rätt Lego för varje prinsessa beror på hennes preferenser. Det finns inga standardregler för detta val. Om du inte känner till din lilla prinsessas preferenser kan du faktiskt ta dem från henne och se hur hon reagerar på var och en.

Till att börja med kan du ge henne en låda med Lego och fokusera på att bygga en docka. Efter det kan du rikta in dig på hennes favoritanime och välja hennes hjältinnas hus. Gå sedan till vår butik och hämta en modell som ser ut precis som huset. Denna övning gör att du snabbt kan fastställa hennes preferenser.

Du kan också låta henne välja den hon gillar från vår onlinebutik. Genom att göra hennes val kan du åtminstone vara säker på att hon kommer att ha roligt. Om hon ännu inte har förmågan att göra egna val kan du ge henne några av de modeller som du vill att hon ska göra.

Under dessa omständigheter kan du hämta inspiration från den händelse då du vill ge henne gåvan för att välja den perfekta legolådan. Att välja denna gåva är ett enkelt sätt att glädja din dotter. Hon kommer att komma ihåg det under lång tid.

Är Lego för små flickor?

Vem som helst kan leka med Lego och särskilt alla tjejer. Faktum är att små prinsessor, vuxna och tonårsflickor alla kan leka. Det är ett spel som inte har någon åldersgräns och som hjälper till att utveckla vissa förmågor. En liten flicka på 3 år som är van att spela Lego kommer att avsluta en modell på några minuter som en vuxen aldrig kommer att avsluta.

Med andra ord kan vem som helst spela Lego för att förbättra sina färdigheter och finslipa sin kreativitet. I vår onlinebutik hittar du Harry Potter Fumseck-byggklossar som både vuxna och små flickor kan prova på. Detsamma gäller byggklossarna Harry Potter Klocktornet. För denna modell av Lego att tillverka finns en monteringsanvisning som vuxna som vill leka kan använda.

Om du köper något till din dotter på Små Pirater och inte är nöjd inom 14 dagar kan vi dessutom ge dig pengarna tillbaka. Vårt främsta mål är att hjälpa din lilla prinsessa att blomstra.