Anti-UV sommarhatt för trendiga små tjejer - olika färger
Anti-UV-sommarhatt för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Anti-UV-sommarhatt för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter den perfekta sommarhatten till din lilla pirat? Här är vår supersöta och snygga UV-beständiga sommarhatt för små flickor! Den är inte bara bra för att skydda din lilla flicka från skadliga UV-strålar, den är också lätt och bekväm att bära.
Matériau

Coton / Polyester

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anti-UV-sommarhatt för små flickor

Ge din lilla flicka optimalt solskydd med denna snygga och praktiska sommarhatt med UV-skydd. Hon kommer inte bara att vara skyddad från solens skadliga strålar, hon kommer också att se bedårande ut när hon bär den.

Hatten har också en justerbar dragsko för att passa ditt barns huvud perfekt, vilket garanterar en säker och bekväm passform hela dagen lång.

Lätt och bekväm

Den här UV-säkra hatten är tillverkad av lätta, bekväma material och är perfekt för varma sommardagar!

Hattens söta design kommer garanterat att falla i smaken och dess skydd mot solens strålar gör den perfekt för resor till havet, poolen eller bara för en promenad med familjen.

Den perfekta hatten för den här sommaren!

Tack vare den justerbara designen passar vår sommarmössa för små flickor alla små huvuden perfekt och urvalet av färger är perfekt för alla tillfällen!

Skydda ditt barn hela sommaren med denna oumbärliga sommaraccessoar!

Hattens design är snygg och söt, med ett brett brätte som ger maximalt skydd mot UV-strålar.