Visar 1–40 av 53 resultat

Visar 1–40 av 53 resultat

Flickans skolväska: hur väljer man den?

Varje förälders plikt innan det nya skolåret börjar är att förse sitt barn med vad de behöver för att få en bra start. Bra skolmaterial är också faktorer som uppmuntrar en ung skolflicka att sätta sin fot i skolan för första gången.

Av den anledningen är det viktigt att välja attraktiva och hållbara skoltillbehör till din dotter som kommer att användas under en lång tid framöver. En skolväska är ett av de viktigaste skoltillbehören för ditt barn. Stor, medium eller liten, den måste vara väl vald för att få ditt barn att vilja gå till skolan på sin första dag.

Köp en snygg mönstrad väska till din dotter

Från naturen är kvinnor, oavsett om de är unga eller gamla, mycket fästa vid sakers estetik. Om du vill att din dotter ska anta de skolmaterial du köper för henne, se till att du väljer föremål som tilltalar henne. På så sätt måste du ta hänsyn till hennes preferenser när du gör ditt inköp, eller riskera att köpa något hon inte gillar.

För att hjälpa dig erbjuder vi på vår webbplats ryggsäckar i en mängd olika mönster som säkert kommer att glädja ditt barn. Om din dotter gillar enkelhet hittar du en enkel mönstrad ryggsäck i vår onlinebutik, men med massor av fickor för att förvara alla hennes saker.

Fjärils- eller Disneymönstrade skolväskor? Det finns massor av modeller att välja mellan. Går din dotter i grundskolan? Ge din dotter en ryggsäck med hennes Disneyhjältar som Snödrottningen. Med bara ett fack och en liten storlek är denna lätta modell perfekt för de små. Går din dotter redan på gymnasiet? Varför inte ge henne en av våra tredelade rullande skolväskor. 

Vi erbjuder också ryggsäckar med enhörningsmönster och andra skolväskor i rosa, en perfekt färg för mademoiselle. Du hittar också blommönster för din dotter i vår katalog. Förutom denna estetiska touch tillför vi soliditet till våra kreationer. Våra väskor är robusta för att hålla länge nog.

Tåliga skolväskor

De här barnväskorna är tillverkade av mycket slitstarkt textilmaterial för att följa ditt barn under många år. Dessutom har vi vattentäta ryggsäckar på vår plattform som är perfekta för att ta sig igenom våren. Hos oss är ledordet att kombinera estetik och hållbarhet. Hon kommer till och med att kunna behålla sin väska som ett samlarobjekt när hon har vuxit upp.

Köp skolväskor av hög kvalitet till din dotter

Från de första stegen i skolan ska du lära din dotter att vara organiserad. Detta handlar om att lära henne att lägga undan det som behöver läggas undan, där det behöver läggas undan. Och det bästa sättet att lära henne det är att ge henne rätt skolmaterial, med ett fack för varje skoltillbehör. På vår plattform erbjuder vi pennfodral med en specifikt feminin design.

I vår katalog med skolväskor för flickor hittar du skolväskor med enhörningar till din dotter, tillverkade av färg och textilmaterial som inte irriterar huden. Är ditt barn en kattälskare? På vår hemsida hittar du pennfodral i form av en kattfot och andra med djurets utseende eller ansikte.

Återförena din dotter med hennes barnsliga själ genom att köpa ett plyschfodral i dessa skoltillbehör som hon säkert kommer att älska. Tillverkad av supermjukt tyg kan denna dagismodell följa med din dotter överallt utan att oroa sig för att irritera hennes hud. Vi har även ett pennfodral med tecknade motiv.

Du hittar också pennväskor med tecknade motiv på vår onlineförsäljningsplattform. Detsamma gäller pennskrinet för små flickor tillverkat av ett textilmaterial som inte kommer att hålla smuts i. Du kommer också att falla för våra skrivfodral med mångfärgade mönster med höjdpunkter som säkert kommer att glädja din dotter.

Barnpennor med unik design

De andra viktiga skoltillbehören som motiverar barn som ska iväg till skolan är kulspetspennor och blyertspennor. Och för att se till att dina barn gillar dem bör de pennor du köper till dem vara något annat än den klassiska, vanliga stilen. Dessa pennor måste tillverkas i en stil som ditt barn kommer att gilla och som kommer att motivera dem att ta med den ut till klassrummet.

Pennorna du hittar på vår webbplats är tillverkade med en uppfinningsrik design som säkert kommer att glädja din vackra prinsessa. På vår plattform hittar du en accessoar som din fantasiälskande dotter kommer att älska: enhörningspennan. Denna magnifika penna finns i 10 olika färger. Bläcket i dessa pennor rinner lätt och ditt barn kan använda de olika färgerna i detta skrivfodral i flera månader.

Kulspetspennorna fläckar inte heller ner pappret, så din dotter kommer alltid att ha rena anteckningsböcker. Om du vill hitta suddbara bläckpennor till din dotter är Små Pirater den bästa adressen. Här hittar du klassiska pennor som kan fyllas på. Du kan köpa dina blå och svarta pennor här. Du hittar även färgpennor och ritpennor med delebile-bläck på vår onlineplattform.

Anteckningstillbehör då?

Den här skolstarten erbjuder vi dig ett brett utbud av artiklar så att du kan köpa alla din dotters skolmaterial på ett och samma ställe till rabatterade priser. På vår webbplats hittar du till exempel anteckningsböcker med attraktiva omslag som passar kvinnors smak och allmänna ambitioner. Du kommer att se alla skolmaterial du behöver för att utrusta din dotter för skolstarten på vår plattform.

Starten på det nya skolåret är ett viktigt skede i alla barns liv. Till att börja med är det viktigt att göra allt för att ge dem smak för att studera. För att lyckas med detta krävs enkla saker som att köpa skolväskor, skolpärmar, pennor och blyertspennor som matchar barnets preferenser. Och för att få dessa föremål med unik design, kom närmare vår onlineplattform.

Små Pirater webbplats erbjuder vi dig, i vår katalog för flickors skolväskor, en mängd val av modeller, material, märken av barns skolväskor och alla andra skolprodukter till relativt låga priser. Oavsett om ditt barn går i grundskolan eller gymnasiet har vi något för alla. Det är därför vi har gett dig ett brett urval av skolväskstorlekar.